Athens Open Air 2004 festival

yes yes yes yes yes yes yes … και ηθελα πολυ να τους δω live (Circle II Circle) το ειχα ξεχασει οταν παιζανε το χειμωνα στην αθηνα .
και παρακαλαγα να τους εβλεπα … παω να παιξω κανα joker.

Φετος ηθελα να δω nightwish , (ερχονται) , evanescense (ερχονται) , circle II circle (ερχονται) , τωρα αν έρχονταν και οι Lacuna Coil . θα εχω κλεισει σαν ανθρωπος … :!:

Φέρτε τους Μέγκα-ντεθ

an parw eishthrio, pou panw grafei megadeth pragma apithano na sumbei tha lupothumisw for sure na poume

Εγώ άκουσα για Arch Enemy στο Athens Open Air 2004 Festival αλλά όχι επιβεβαιωμένο, ότι μπορεί δηλαδή να’ρθουν, όχι σίγουρα! Please, αν βρείτε τπτ να το επιβεβαιώνει πείτε 8)

ΕΧΩ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΕΝΑ ΦΟΒΟ … ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ SITES
( MOTORHEAD, SENTENSED , CIRCLE II CIRCLE , DIMMU BORGIR ) KAI ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ OPEN AIR FESTIVAL. KAI LEΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ “ΜΠΑΛΟΝΙ” ?

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ROCKWAVE FESTIVAL . KOITAXTE KAI EKEI TO TOΠΙC.

Δεν παίζει να χαλάσει διοργάνωση παιδιά, μην γινόμαστε “Έλληνες…”

Μην λετε τετοια τωρα…Αν ξεφουσκωσει και αυτο (οπως Rockwave ) παμε ολοι για φουντο…

Δεν λεω οτι μπορει να ειναι ψευτια , αλλα αν σκεφτεις οτι η γερμανια , εχει σαν χωρα πολλα festival , και οταν ανακοινωνουν οτι παιζουν οι ταδε στη προκειμενη περιπτωση nightwish και ξαφνικα οι nightwish βγαζουν ανακοινωση μεσα απο το site τους οτι δεν γνωριζουν τιποτα και οτι ειναι ψεματα … αυτο με φοβιζει … γιατι κακα τα ψεματα η ελλαδα καλη καλη αλλα μην ξεχναμε την λαμογιά και την αρπα κολα που επικρατει στην νονοτροπια μας .
Δεν λεω οτι θα ξεφουσκωσει κατι … αλλα αν δεν δω μεσα στα site των groups , τη λεξη ελλαδα , επιτρεψτε μου δεν πιστευω τιποτα.
ειναι προσωπικος μου φοβος και τιποτα αλλο … χωρις να θελω να επηρεασω κανεναν απο ολους εσας.

Οι Sentenced μεσω του site εχουν ανακοινωσει μονο για Γερμανια. Φανταζομαι πως και τα υπολοιπα συγκροτηματα δεν θα χουν γραψει τιποτα…
Υπαρχουν 2 τινα :
Η τα sites δεν ενημερωνονται η καποιοι παιζουν με τον πονο μας

Θες να σου πω με τι παίζουν; :smiley:
Ή η didi τα ανακοινώνει - με ρίσκο - προτού επιβεβαιωθούν, ή τα sites δεν ανανεώνονται… Το πιο πιθανό πάντως, γιατί για πολλές μπάντες μαθαίναμε πριν το γράψουν στα σάιτς τους…
Επιμένω, δε χρειάζεται να ανησυχούμε για το ότι ανακοινώνεται…

Μακαρι…Αλλα πιστευω οτι ακομα θυμασαι τι ειχε γινει πριν 2 χρονια…
Dream Theatre , Slayer , Halford κτλ. και τελικα ο μπουλος…
Αν δεν το δω να γινεται δεν το πιστευω…

Ώπα και Circle II Circle, καλά είμαστε!
Αφού για Running Wild ακούγεται στο Rockwave, εννοείται πως καλά έκαναν και τους έβγαλαν από αυτό.

Εγώ πάντως δεν ανησυχώ που δεν έχουν ανακοινώσει κάτι τα συγκροτήματα στα site τους. Αν και νομίζω πως οι Katatonia και κάποιοι άλλοι που δεν θυμάμαι, το είχαν ανακοινώσει προ πολλού. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον ότι το festival θα γίνει και δεν είναι μούφα.

οτι θα γινει μ θα γινει … αυτο ειναι standart …δεν χωραει αμφιβολια , το θεμα ειναι με ποιους γιατι οταν δεν υπαρχει επιβεβαιωση μεσα απο τα site των group … ε , δεν πρεπει να υπαρχει μια μικρη αμφιβολια , ετσι για την προστασια μας ?

Ελπιζω η μαλ… να μη γινει με Sentenced γιατι τοτε θα πεσουν κεφαλια !!!

:evil: :twisted:

KAI ME CIRCLE II CIRCLE ΕΠΙΣΗΣ.

5 Ιουλίου
Motorhead - Dimmu Borgir - Sentenced - Pain of Salvation - Hatebreed - The Haunted

6 Ιουλίου
In Flames - Anthrax - Children Of Bodom - Katatonia - Circle II Circle - Battleroar

ΟΝΕΙΡΟ
ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

8O 8O Εγώ … Μα… Δεν… το… Οι… Θα… :smiley: :smiley: :smiley:

Ουφ! Καταλάβατε πιστεύω… :roll:

ma kai ayti i afisa … poy sinthismeni einai re paidi mou … arpaxti teleios , xathike na kanoun kati pio metal … ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

einai 1000% sigouro oti 8a ginei?

ναι στο λεω εγω !!!