Δεν έχω ιδέα, αλλά ξέρω ότι θα περάσει καιρός μέχρι να νιώσω τι σημαίνει φαγητό, αν όντως είναι να τους ξαναδώ…
Καιρός για δίαιτα λοιπόν…
Τουλάχιστον, να ένα live που δε θα έχουμε πρόβλημα να δούμε (λόγω εξεταστικών, πανελλαδικών κτλ κτλ…)
Δεν ξέρω τι είναι το Open Air Festival αλλά και πέρσι στο επίσημο site του R.J.Dio έγραφε: 30 Iουνίου Οpen Air Festival Athens και εννοούσε το ARK Nr.6
Κάτι τέτοιο το κόβω να είναι κι αυτό. Κάποιο χώρο πιθανόν να εννοούν και γράφουν Athens Open Air. Ούτος ή άλλως θα είχε ακουστεί τίποτα, δε μπορεί κοτζάμ φεστιβαλ να μην έχει ακουστεί κάτι.
Τελικά μάλλον δεν πρόκειται για μούφα. Σε άλλα forums είδα ότι το festival πολύ πιθανόν να διοργανώνει η Omicron και εκτός από τους Katatonia έχουν “κλείσει” και οι Haunted. Πάντως θα 'ναι καλή φάση, 2 festival μέσα σε 2 μήνες και στην Ελλάδα!
Α ρε οι Ολυμπιακοί τι μπορούν να σου κάνουν ε;
Καλά, το rockwave θα γινόταν ούτως ή άλλως ( ή οχι; ) αλλά το Open Air από που κι ως πού; Οκ, δε λέω ότι με χαλάει, ίσα ίσα Motorhead και Katatonia θα γούσταρα πολύ.
Η περίοδος λίγο με χαλάει γιατί θα πρέπει να κατέβουμε Αθήνα για rockwave και μετά να ξανακατέβουμε γι’ αυτό (σχεδόν 2 βδομάδες απέχουν). Θα δούμε μέχρι τότε. Ας περιμένουμε μήπως ανακοινωθούν και άλλα ονόματα.