Athens Open Air 2004 festival

Sweden’s KATATONIA have been confirmed for Athens Open Air 2004 festival in Athens, Greece. The one-off concert will take place on July 6.

Upcoming KATATONIA tour dates:

Feb. 04 - Klubi - Tampere, FIN
Feb. 05 - Lutakko - Jyvδskylδ, FIN
Feb. 06 - Loop - Oulu, FIN
Feb. 07 - Tavastia - Helsinki, FIN
Feb. 19 - John Dee - Oslo, NOR
Feb. 20 - Byscenen - Trondheim, NOR
Jun. 04 - BW&BK 6-Pack Weekend - Cleveland, OH
Jul. 06 - Athens Open-Air 2004 - Athens, GRE
Aug. 20 - Summer Breeze Open Air - Abtsgmόnd, GER

Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά. Τι είναι αυτό το Athens Open Air 2004 festival;

Δεν έχω ιδέα, αλλά ξέρω ότι θα περάσει καιρός μέχρι να νιώσω τι σημαίνει φαγητό, αν όντως είναι να τους ξαναδώ…
Καιρός για δίαιτα λοιπόν…
Τουλάχιστον, να ένα live που δε θα έχουμε πρόβλημα να δούμε (λόγω εξεταστικών, πανελλαδικών κτλ κτλ…)

8O 8O 8O 8O Ρε σεις, δεύτερο φεστιβάλ θαχουμε το καλοκαίρι???

Απόσο ξέρω ένα Open Air γίνεται στην Τουρκία το καλοκαίρι…

Λέτε να έχουμε συνδιοργάνωση εν όψει Ελληνοτουρκικής φιλίας κ έτσι; :stuck_out_tongue:

Ουστ!

Δεν ξέρω τι είναι το Open Air Festival αλλά και πέρσι στο επίσημο site του R.J.Dio έγραφε: 30 Iουνίου Οpen Air Festival Athens και εννοούσε το ARK Nr.6

Κάτι τέτοιο το κόβω να είναι κι αυτό. Κάποιο χώρο πιθανόν να εννοούν και γράφουν Athens Open Air. Ούτος ή άλλως θα είχε ακουστεί τίποτα, δε μπορεί κοτζάμ φεστιβαλ να μην έχει ακουστεί κάτι.

Πφφ, ας τους δούμε και μόνους τους, δεν θα έχω κανένα μα κανένα παράπονο…

Τελικά μάλλον δεν πρόκειται για μούφα. Σε άλλα forums είδα ότι το festival πολύ πιθανόν να διοργανώνει η Omicron και εκτός από τους Katatonia έχουν “κλείσει” και οι Haunted. Πάντως θα 'ναι καλή φάση, 2 festival μέσα σε 2 μήνες και στην Ελλάδα!

Ωπ! Haunted? Γουστάρωωω! :twisted:

Στο http://www.metaleagle.com/bottom.shtml αναφέρει το εξής:

Athens Open Air Festival: 5 & 6.Jul.2004

ANTHRAX
MOTORHEAD
RUNNING WILD
KATATONIA

!!!

Μetal Is Back ή μου φαίνεται???

Motorhead?!! PWWWWWW!!! 8O

Festivals, festivals, festivals… Γιούπιιιι! :stuck_out_tongue:
Θέλουμε OZZFEST ΤΩΡΑ!!!

Α ρε οι Ολυμπιακοί τι μπορούν να σου κάνουν ε;
Καλά, το rockwave θα γινόταν ούτως ή άλλως ( ή οχι; ) αλλά το Open Air από που κι ως πού; Οκ, δε λέω ότι με χαλάει, ίσα ίσα Motorhead και Katatonia θα γούσταρα πολύ.
Η περίοδος λίγο με χαλάει γιατί θα πρέπει να κατέβουμε Αθήνα για rockwave και μετά να ξανακατέβουμε γι’ αυτό (σχεδόν 2 βδομάδες απέχουν). Θα δούμε μέχρι τότε. Ας περιμένουμε μήπως ανακοινωθούν και άλλα ονόματα.

dimmu borgir kai pain of salvation prostethikan sto billing kai kati akousa kai gia king diamond

Πλάκα θα 'χει να φέρουν μεγαλύτερα ονόματα από το rockwave :roll:

loipon gia open air exeiakoustei dimmu borgir motorhead anthrax katatonia opws eipame k paradise lost!!kali fasi genikotera kai mallon polu sigourh!

Δευτέρα 5 Ιουλίου : Motorhead, Dimmu Borgir, Sentenced
Τρίτη 6 Ιουλίου : Running Wild, Anthrax, Katatonia

\m/

Προστέθηκαν και οι Hatebreed…
Πολύ, πολύ ενδιαφέρον festival…

Κατεβάστε το πόστερ της συναυλίας εδώ:

http://www.omicronmusic.gr/concerts/big/05072004.jpg

CircleIICircel λοιπόν σύμφωνα με το poster και αντί για Running Wild έχει To Be Announced…