Το γήπεδο αυτό τι χωρητικότητα έχει;
Κανα 8αρι κοσμος ηταν στους VIC, οποτε πιθανολογω εκει κοντα.
Οπότε πάμε για σίγουρο sold out
Λες να γίνει η έκπληξη σήμερα? Αν και προσωπικά για Helloween και επειδή τους είδα σε φουλ τρίωρο show στο προηγούμενο tour δεν με ενδιαφέρει καν πόσο θα έχει το εισιτήριο…πιστεψε με αξίζει και το τελευταίο ευρώ!
εχει και ενα αλλαο διαζωμα με κερκιδες αριστερα δεξια οι οποιες ειναι παντα κλειστες, Σε παλιοτερα λαιβς ισως να ειχαν ανοιξει, αλλα δεν ξερω καν αν δουλευουν πλεον. Είχαν ανοίξει μήπως πριν 2 χρόνια στον Cave που είχε γινει sold out?
Ο χώρος είναι μια χαρά για τέτοιο λαηβ , δε νομίζω να μαζευτούμε και παραπάνω απ’ όσους αντέχει
είμαστε καλυμμένοι πιστεύω . Στους Prophets of Rage πόσοι ήμασταν ;;;
καλα εκει αστο, το μισό γήπεδο ηταν εκτος… αχχαχαχα. Κρίκα δνε μάζεψαν όσους αξίζανε αλλά και πάλι το διαλύσαμε. Vic είχε πολύ παραπάνω. Sold out έχει γινει με cave, james και νομίζω rammazoti?
Προ δεκαετίας είχε γίνει και αυτό το τίμιο φεστιβαλ με Gojira, Testament, Blind Guardian, Heaven and Hell. Αρκετα πήχτρα αλλά όχι sold out!!! (και ήταν πριν χτυπήσει η κρίση)
δυσκολο να γινει sold out κ για μενα αλλα ευπροσδεκτο
Εγω το βλέπω να έχει παρόμοιο hype με το λαιβ των manowar πέρσι.
Sold out ητανε και prodigy. Aλλα ειχανε μονο αρένα. Κερκίδες ήτανε μαζεμένες όλες.
Εδώ λογικά θα ειναι ανοιχτές και κερκίδες αρα παμε σε Cave διαμορφωση χώρου.
Ειναι ρισκο μεγαλο το Ταε Κβον Ντο. Ελπιζω να πλησιαζει προς Cave και να ειναι παρα πολυ μακρια απο Faith No More/Bad Religion.
Αυτο ακριβως, ρισκο
Ειναι νωρις αλλα μαλλον δεν θα δουμε την περουκα απο κοντα. Κριμα.
Εγω δεν έχω πάρει ακόμα εισιτήριο πάντως. Βασικά θα ξενέρωσω τη ζωή μου αμα δε γίνει.
Λογικά να μεταφερθεί το τουρ για του χρονου.
Έχοντας βγάλει και νέο δίσκο.
Αν πραγματικα ειμαστε σοβαρο κρατος συναυλιες θα γινουν ξανα του χρονου το καλοκαιρι. Δυστηχως δεν θα δουμε playback φετος. Μακαρι να παει η συναυλια του χρονου το καλοκαιρι.
Ποιο playback δεν έρχονται οι wasp
Μου αρεσει δικε μου που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.
Εκτος απο τα αρχικά λαιβ στη Βραζιλία υπάρχουν αλλού αποδείξεις οτι ο kiske παίζει playback. Ας πουν οι ειδικοί heloweenoλόγοι τη γνώμη τους.