Δεν υπαρχει λογος να αρχισει τετοια κουβεντα. Οτι σε κανει να νιωθεις ωραια. Δεν μου πεφτει λογος.
Χαχχα. Γελάνε και τα τσιμέντα της Αγ Σοφιάς στη Ν Φιλαδέλφεια.
Αεκαρα αεκαρα;
Καλα και δε πήρα εισιτήριο. Να φάμε καμιά φόλα.
Νομιζω οτι ετσι και αλλιως η προπωληση σαν διαδικασια θα ψοφησει…
Mπας και ακουγεται τίποτα? Με τα σημερινα δεδομένα, παρα τις προσφατες αρνητικές προβλεψεις έχει πιθανότητες να γίνει απο ότι βλέπω…
Πολυ μακρια χρονικα για να γινει ασφαλης προβλεψη.
Το θεμα δεν ειναι ΑΝ θα γινουν (γενικα) συναυλιες που λογικα θαρχισουν να γίνονται.
Το θέμα είναι με τι προϋποθέσεις. Χωροι αριθμό θεατων κτλ κτλ
Νομιζω οτι καλυτερα θα ηταν να μεταφερθει για το καλοκαιρι ή του χρονου τον χειμωνα η συγκεκριμενη.
Αν οι χώρες επιτρέψουν τις συναυλίες και η περιοδεία γίνει, τότε θα γίνει και η συναυλία.Διαφορετικά όποιος ακυρώσει, διοργανωτής ή συγκρότημα, αναλαμβάνει και το κόστος της ακύρωσης και δε νομίζω κανείς να θέλει να πληρώσει. Επίσης αν η χώρα επιτρέψει συναυλίες δεν υπάρχει και υποχρέωση να κάνουν refund σε εισητήρια, αφού η συναυλία θα γίνει. Απλά πράγματα.
καλύτερα καλοκαιρι και σε ανοιχτό χώρο. Διαφορετικά θα ακυρώσουν οι ιδιοι οι διοργανωτές καθως δύσκολα να επιτραπει να γεμίσει ο χώρος πάνω απο 60%
Το θεμα ειναι οτι θα βαλουν περισσοτερους απο αυτους που θα επιτρεπεται.
χμμμμ. ναι , οντως το καλυτερο θα ηταν για καλοκαιρι 2021 σε ανοικτο χωρο αλλά απο την αλλη ειναι και η κάψα μας να τους δουμε συντομότερα…
μαλιστα, παλι καλα ενημερωνουν απο νωρις…απο οτι δειχνει μεχρι τελος του χρονου θα περασουμε δυσκολα απο συναυλιες.
εντάξει είμαστε
Οι Helloween θέλοντας να προσφέρουν ένα show που θα το απολαύσουν όλοι χωρίς δεύτερες σκέψεις, μεταθέτουν τη συνάντησή τους με όλους τους fans του πλανήτη για το… Future World του 2021!
Όπως λένε και οι ίδιοι “Μια συναυλία των Helloween πρέπει να είναι μια συνάντηση όπου όλοι οι fans θα διασκεδάζουν και θα γιορτάζουν με τη μουσική που όλοι αγαπάμε”.
Το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021, όλη η ιστορία και δισκογραφία των Γερμανών θρύλων του heavy metal, μεταφέρεται επί σκηνής σε ένα από τα μεγαλύτερα metal events που έχουμε δει ποτέ επί ελληνικού εδάφους, με ένα best-of setlist διάρκειας 2,5 ωρών.
Το τελικό line-up θα περιέχει πολλά ακόμη συγκροτήματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Τα εισιτήριά σας ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με αυτά, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@highpriority.gr το αργότερο έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.
My Dying Bride βλέπω να ξεχνάμε.
Κλείσανε ΟΑΚΑ κομπλέ μαζί για Helloween και National.
ΟΑΚΑ εννοούν το κλειστό ή στον περιβάλλοντα χώρο;
Ο αετός θα πετάξει ελεύθερος του χρόνου τελικά και με νέο δίσκο.
οκ, παει και αυτο για του χρονου… Αφου ακυρωθηκαν και τα live Νοεμβριου , δεν εμεινε και τιποτα άλλο για φετος…
Το θεμα του ΟΑΚΑ (ανοιχτο ή κλειστό) το αφησαν φλου να υποθεσω και θα δουν του χρόνου…
Εγω και η παρεα μου παντως αν τυχον γινει κατακαλόκαιρο σε κλειστο, εχω φυγει Βαλκάνια φυσικά. Απαράδεκτο να γινονται Ελλαδα μεγάλα Live σε κλειστο χώρο θερινους μήνες!