Athens Rocks Helloween 12/06/2021

Πέρσι Slayer ήταν φανταστικά σε κλειστό ρε συ. Αν είναι έτσι και με Helloween θα είναι ιδανικό σκηνικό μιας και είναι και η ίδια εταιρεία.

5 Likes

διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια. Χανεται όλο το feeling. Xωρις να ειμαι κλειστοφοβικός και με κάθε σεβασμό, το θεωρώ απολύτως βλακώδες.
Δεν υπάρχουν δλδ ανοιχτοι χώροι με τις προϋποθεσεις να φιλοξενησουν Live , θα τρελαθουμε? Με ποια λογική το κάνουν και μαντρωνουν σε κλειστό χώρο (εστω και κλιματιζόμενο) τόσο κόσμο μεσα στην κάψα ?
Πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Απαράδεκτο

2 Likes

Ήσουν Slayer;

2 Likes

Έτσι πίστευα κι εγώ αλλά μετά το περσινό άλλαξα γνώμη. Σεβαστή φυσικά η διαφωνία σου

3 Likes

Πραγματικά εύχομαι να γίνει στο κλειστό.

3 Likes

Κι εγώ αρκεί να είναι ίδιες -και ακόμα καλύτερες αν γίνεται- οι συνθήκες.

2 Likes

οχι, τους ειδα Ιταλια πέρσι σε εξαιρετικο χωρο Μεσαιωνικου χαρακτηρα στην Βερόνα, μαζι με Αnselmo (pantera list), Gojira και Overkill , σχεδόν στα ίδια χρηματα με αυτα που δωσατε για να κλειστειτε εσεις στο κλουβι του ΟΑΚΑ για ενα γκρουπ …
Φοβερή εμπειρία…

Οσο για τα υπόλοιπα έξοδα διαμονή, αεροπορικά κτλ ηταν επισης σχεδον παρομοια με αυτα που θα εδινα αν κατεβαινα απο Θεσ/νικη… Γιατι να επιλέξω την χαβούζα λοιπόν ? Ευρωπη και Βαλκάνια εφοσον έχουμε τα ίδια στην ενδοχώρα…

Υ.Γ. για την αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν υπάρχει απο μέρους μου καμια ειρωνεία/απαξιωση κτλ προς κανενα αλλον πλην διοργανωτών… :grin:

1 Like

Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα αλλά ούτε ότι είναι και κακή ανακοίνωση . Είναι απόλυτα λογικό να θέλουν να μεταθέσουν την περιοδεία για το καλοκαίρι

Στο μπασκετικό ΟΑΚΑ θα είναι πολύ καλύτερα πιστεύω

Μόνο μην έχει κλείσει το release τους Mercyful fate φοβάμαι γιατί έχω παρατήσει ότι οι περισσότεροι ανακοινώνουν ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες με φέτος , οπότε το 13 Ιουνίου 2020 αναλογεί σε 12 Ιουνίου 2021

Τα τελευταία χρόνια επίσης τον Ιούνιο έχει ο,τι να ναι καιρό .

1 Like

Όσο καλύτερα να είναι έξω δεν συγκρίνεται με το εντός έδρας, πορωση, τα φιλαράκια σου μαζί άλλη ατμόσφαιρα…
Πέρισυ metallica σε Βιεννη όσο Καλή ήταν η μπάντα τόσο ψόφιος ήταν ο κόσμος…
Για σκέψου metallica Αθήνα ακόμα και σε Μαλακάσα δεν υπάρχει σύγκριση…

2 Likes

Μην τα λες αυτά, άσε να τη φάει και όποιος δεν ήταν Cave πρόπερσι, να δει τη γλύκα :joy:

5 Likes

Ο φίλος είδε slayer με δυνατές μπάντες από κάτω ψηλό σχετικές μεταξύ τους (Leprous γκουχ γκουχ). Και όλα αυτά σε πανέμορφο μέρος και το σημαντικότερο πάνω κάτω στην ίδια τιμή. Δεν αμφιβάλω πως στην Αθήνα ήταν γαματατα και επίσης πιστεύω πως και helloween θα είναι ωραία αλλά αν έχεις παραστάσεις απ έξω σου φαίνεται αρπαχτή.

Υγ Δεν νομίζω να υπάρχει κοινό σε οποιαδήποτε χώρα που θα χε μπροστά του Slayer σε τελευταία περιοδεία ή helloween με τέτοιο σόου και θα ταν ξενέρωτο και ψόφιο.

Υγ2 Παρόλα αυτά λέω να κατέβω Αθήνα τώρα που πήγε πίσω

2 Likes

εχω αρκετες παραστασεις οπως αναφερεις απο Ελλαδα αλλα και εξωτερικο. Ειναι μεγαλη αληθεια το κοινό. Οντως η Ελλάδα δεν συγκρινεται με την κεντρικη Ευρωπη όπου ειναι απολυτως ψοφιοι. Στη δε Ιταλία περσι το φχαριστηθηκα γιατι ειχε παρομοια πορωση με Ελλαδα.

Στο Graspop το 2016 πχ ο Οζζαρος βαρουσε το κεφαλι του (και γω μαζι του απο τις πρωτες σειρες…) που ενω αυτος χοροπηδουσε πανω κατω, το κοινο εβγαζε ενα χλιαρό yeeeahhhh…

Δυστυχως ομως η πλαστιγγα οπως και να το δεις γερνει υπερ του εξωτερικου, οχι τοσο λογω budget αλλα λογω νοοτροπιας των διοργανωτων γενικότερα. (=τι ζηταω vs τι δίνω)

2 Likes

Καλά αυτό. Να γίνβεται πανικός σε Amon Amarth και Sabbath ψόφιοι… τουλάχιστον 2 μέρες μετά Maiden πανικος το κοινό

1 Like

Δυστυχως ο κοσμος παιζει μεγαλο ρολο. Περυσι εκτος του Release ειδα Manowar κ στο Μοναχο με απιστευτα νεκρο κοινο. Μερα με την νυχτα η εμπειρια. Αν δεν ειχα ηδη το εισιτηριο για Αθηνα, ειχα αποφασισει να μην παω κ σκεφτομαι τι θα χανα ετσι τσαμπα

1 Like

Ήμουν από αυτούς που είχαν ξενερώσει για τους slayer που τους είχαν βάλει κατακαλοκαιρο σε κλειστό.
Όλα αυτά σταμάτησαν όταν μπήκα μέσα. Κλιματισμός σε συναυλία slayer.
Επίσης το καλό του κλειστού είναι ότι δεν φεύγει το μάτι σου δεξιά και αριστερά. Γενικά υπέροχη επιλογή.

5 Likes

μπουκαλάκι-τραπεζάκι ή απλό ποτάκι στο μπαρ ? :grin:

1 Like

Κρεββάτι-καναπές, μην κουράζομαι κιόλας

1 Like

AthensRocks 2021 – Helloween – CANCELLED

Ticket refunds available!

Η εμφάνιση των Helloween στο AthensRocks στις 12 Ιουνίου 2021 δυστυχώς ακυρώνεται. Επιθυμία του συγκροτήματος και δική μας είναι η επιστροφή τους στη χώρα μας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας το 2022 και ελπίζουμε σύντομα να σας ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία!

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους metal fans για τη στήριξή τους, επιλέγουμε για άλλη μια φορά να επιστρέψουμε τα χρήματα των εισιτηρίων και όχι να δώσουμε vouchers.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το metal-ικό καλοκαίρι του 2022 στα συναυλιακά μας στέκια με αγαπημένα συγκροτήματα 🙂

AthensRocks 2022 is loading…Stay tuned ⏳🎶🤘

1 Like

Refunds Info:
Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της κάρτας μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, έως τις 30/06/21.

Οι κάτοχοι φυσικών εισιτηρίων μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22) για την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, από τις 17/05/21 έως τις 18/06/21.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα Public Stores, θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους από το αντίστοιχο κατάστημα, μόλις ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία τους (μετά την κατάργηση των περιορισμών του click away & click in shop).

2 Likes

Τιμιοι

2 Likes