ATR ( Atari Teenage Riot )

Ριχνω μια αρχη σε περιπτωση που καποιος θελει να αποθεωσει . Bio και ιστoριες ψαξτε στα νετς, ο Alec ειναι γνωστος nerd που κανει 1000000 tweets, bulletins και συμμετεχει σε καθε δικτυακο τοπο κοινωνικων επαφων , οποτε δεν θα παιξει δυσκολια . Για οποιον θελει ομως ενα ερεθισμα για να ασχοληθει εχουμε να πουμε

DIGITAL HARDCORE FTW

video hit κομματαρα :

Έχω ακούσει μόνο το future of war. Ντροπή μου ξέρω…
Είναι δίσκος που κοινότυπες εκφράσεις τύπου “τα σπάει” ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

http://www.youtube.com/watch?v=UIn1iZbEUeo

Tους είχα ακούσει αρκετά παλιά και γαμαγαν μάνες. Δυστυχως δεν ασχολήθηκα παραπάνω μαζι τους. Αλλά θα το κάνω

digital hardcore ονομα και πράμα

Deckard μην ντρεπεσαι , εκανες μια πολυ καλη αρχή τωρα ψαξε τα χιλια EPs τους και δεν θα το μετανιωσεις … οποιος καρα γουσταρει ATR στην συνεχεια μπορει να ασχοληθει με Alec Empire που ειναι και το αφεντικο της μπαντας.

βαζω λινκ νουμερο 2 μπος και ψηθει κανας αλλος μεταλλος

αντε θα βαλω και 3 για τους πανκς :stuck_out_tongue:

για τους μέταλλους βάλε αυτά

η Slayer - ια ψαρώνει καλύτερα :!:

Δεν τους έχω ψάξει πάρα πολύ απλά μία συλλογή έχω. βασικά δεν μπορώ να ακούσω συνεχόμενα και πάρα πολλά κομμάτια τους, αλλά είναι αρκετά ενδιαφέροντες. Θα έλεγα ότι θυμίζουν μια πιο τέκνο εκδοχή των KMFDM στο πιο βαβουριαρικο βασικά.

Το όνομα τους ήταν ο κύριος λόγος να τους ψάξει κάποιος σαν και μένα που μεγάλωσε με Αtari :stuck_out_tongue:

καλα κοιτα οι μεταλλαδες ας ακουσουν κατευθειαν το full metal racket απο Bong Ra και ας αφησουνε εμας του υπολοιπους να μιλησουμε πιο σοβαρα :stuck_out_tongue:

απο την αλλη εγω εχω ακουσει ελαχιστα απο KMFDM …νομιζω οτι υπηρχε μια ηρωικη διασκευη Madonna … γενικα νομιζω οτι ειναι πιο gabba οι πατεντες των ATR ενώ οι άλλοι απλά ebmιζουν . Δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με αυτους :wink:

Υ.Γ αν εχεις βρει τπτ κομματια απο αταρι η γενικα κολλημενους τυπους που παιζουν ετσι , ριξε pm plz :smiley:

Μπήκα το μεσημέρι τρεις φορές για να ποστάρω και κάθε φορά έπεφτε ο σέρβερ! [-X

Το λοιπόν εμένανε μ’ αρέσουν πολύ ειδικά το future of war ακούγεται μονοκοπανιά.
Η προσωπική καριέρα του Alec Empire δεν με έχει τραβήξει, ούτε το dj set που είδα στους Nine Inch Nails, ενώ προσφάτως βρήκα για να ακούσω και τους δίσκους των κοριτσιών του γκρουπ.
Στηρίζουμε πάντως οργισμένο νειάτο Hanin Elias!

Α! Επαναδραστηριοποιήθηκαν! Χωρίς όμως την αποπάνω.
Νέο τραγούδι:

http://www.youtube.com/watch?v=r9KjP405e7I

Από ATR έχω ακούσει άπειρα κομμάτια (καλά οκ 6-7 ήταν :p) τα οποία γαμάγαν ΟΛΑ αλλά δεν έχω τσεκάρει δίσκο. Για πείτε, με ποιό ξεκινάμε?
Μ’αυτό που λέει ο Φόρκ?

Αφού την ξέρεις τη μέθοδο!
Πάρτους χρονολογικά:

Delete Yourself!
The Future of War
60 Second Wipe Out

That’ all! Όλα τα άλλα είναι compilations & eps, στα οποία δίνουμε βάση πιο μετά.

Έχω ακούσει και εγώ μερικά κομματάκια και ήταν γαμηστερά. Αλλά δεν τους έψαξα. Ακολουθώ οδηγίες φόρκμπόι και συνεχίζω…

κοιτα μπορει να ξεκινησουν και απο καμια συλλογη … γενικα αυτο που ισχυει ειναι οτι ανετα βρισκεται δισκογραφια σε τορεντς

αλεκ εμπαιρ ουτε μενα με τρελαινει … μαλιστα με εκνευριζει το ποσο χιπστερας εχει γινει . … στελνει 10 tweets το δευτερολεπτο να πουμε και δωστου επανασταση και δωστου αλητεια … αν αφησει το iphone στο συρταρι για κανα 2ημερο μπορει και να τον πιστεψω οτι νιωθει λιγακι εστω

Και ναι ATR παιζουν παλι live και εχει ξεκωλιαστει να στελνει παντου :wink: καπως ετσι μου ρθε κ μενα η ιδεα να ανοιξω το τοπι

Για πείτε το άκουσε κανείς άλλος το φετινό?(Εκτός από βληδιν που νομίζω ότι το είδα στη λίστα του με τα καλύτερα του 11).Προσωπικά δεν είχα ακούσει ολόκληρο δίσκο τους παρά μόνο κομμάτια και αφού είδα ότι έβγαλαν φέτος είπα να κάνω την αρχή.Γενικά μου φάνηκε αρκετά καλό,έχει και τα χιτάκια του,μια χαρά

[B]Μπαντάρα![/B] [COLOR=“DimGray”]Σε ένα λαιβ τους κάναν κ χιουμορ: παρότρυναν αντί για FU** να ουριλάξουν όλοι μαζί FA** [/COLOR]:lol::stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω για ποιον…λόγο, αλλά έχω καιρό ν’ ακούσω δίσκο τους ([I]το’χω καταχωνιασμένο κάπου -μου δώσατε το ερέθισμα να το ξαναβρώ[/I]) :slight_smile: