August Burns Red Live in Athens 7/6/11 @ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE

Συμφωνα με αυτο:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1211403165#!/event.php?eid=121618011240671
:smiley:

ενδιαφερον,να και ενα απο τα πρωτα ονοματα του καλοκαιριου

Mπαντάρα γαμάτη. Σκατά ημερομηνία. αλλά μάλλον θα τους δω έξω απρίλη όποτε can you dig it suckaaa

Wooooohoooooooo!! Τέλεια :smiley:

Γαμώ τον κωλοστρατό :x:x:x

γαμώ τελικά θα μπορέσω. Ξέρουμε εισητήριο, ώρα έναρξης και άν έχει αλλάξει ο χώρος?

εδιτ: βρήκα. 25 ευρώ (πάρα πολλά), ωρα 9.30

[B]ρε μαλάκες είναι δυνατόν οι august burns reδ, τρίτη, μόνοι τους, 25 ευρώ??? Αν είναι ποτέ δυνατόν[/B]

ντάξει πλέον μόνο playfalse, και hard times τέτοιες τιμές. Μου φαίνεται ότι σιγα σιγα πρεπει να προσφερουμε πουλους. Τεσπα… εχε χαρη που εχουμε τους bsf ακομη

ετοιμαστείτε για άδειο μαγαζί

Eσύ ο από πάνω πήγαινε και πιες κανα ποτάκι και κράτα λεφτά για το sonisphere.
Οι Αugust burns red μαζί με το πακέτο red fang/intonaut/ocean, αλλά και τους αλητάμπουρες valient thorr είναι μακράν από τα καλύτερα κ φρεσκότερα kick ass heavy ονόματα που σκάσανε-σκάνε αυτή τη σεζόν.
Ειλικρινά απορώ γιατί την κατεβάζουν μέχρι εδώ κάτω (βόρεια Αφρική).:-k

Πο ρε φίλε τί είσαι εσύ??? έχουμε και τον χορταρέα στο φόρουμ και δε το ξερα. Ναι έτσι είναι φίλε έχω ένα πίληνο γουρουνάκι κάτω απ’ το κρεβάτι μου και βάζω εδώ και 5 χρόνια από 1 λεπτό μέσα τη μέρα, για να πάω ν’ ακούσω το φεαρ οφ δε νταρκ απο αιρο μειντε στο σονισφερ του 2011. Θυμισε μου να το σπασω το γουρουνακι στο κεφαλι σου οταν ερθει η ωρα.

Το πακετο του προηγουμενου σαββατου (ocean/red fang/intronaut) είχε 28 ευρώ, 9.50 ευρώ περίπου η μπάντα, και όχι όποια κι όποια μπάντα. Φυσικά και τα εσκασα, μιας και η τιμη ηταν λογικη, αλλα δε σου κρυβω οτι με ετσουξε η τιμουλα. Αυριο οι august burns red (που οκ και αυτοι ειναι σε φορμα) έχουν [B]μόνοι τους[/B] μ΄ενα [B]για τον πούτσο σαπόρτ[/B], περίμενε βάλε λιγο τα γυαλια σου…

[SIZE=“5”]25 ευρω[/SIZE]:!:

Δηλαδή 3 ευρω λιγοτερο απο το πακετο των τριων μπαντων του σαββατου (σε περιπτωση που ακομα δε το χεις καταλαβει)

Βγάλε δικά σου συμπεράσματα

Δηλαδή μέσα σε 4 μέρες θα σκάσω εγώ το 50αρικο, επειδη καποιοι μας βρηκαν μαλακες και βαζουν 25ευρω το ενα ονοομα. [B]10 ευρω θα πρεπε να χε.
[/B]

[SPOILER]Σορυ αν υπηρξα αποτομος ή επιθετικός (δεν είμαι κανονικά:p), αλλα αρνουμαι ξερω’ γω να την λες σε καποιον που υποστηριζει/διαμαρτυρεται οτι η εν λογω συναυλια ειναι πανακριβη (το προφανες δηλαδη). Εν προκειμενη εμενα[/SPOILER]

προς τον worst enemy : επειδη μας κατηγορεις και καλα οτι ειναι ακριβα τα εισιτηρια μας κατσε και σκεψου πρωτα ποσο μπορει να κοστιζει να φερεις την εκαστοτε μπαντα και μετα μιλα.Φυσικα υπαρχουν απειρα πραγματα που δεν ξερεις για τις συναυλιες και για το ποσο μπορει να κοστιζει να φερεις μια μπαντα…
Εσυ εξισωνεις/ αντιστοιχεις ενα συγκροτημα με μια τιμη , λες και υπαρχει μια στανταρ φόρμουλα, αλλα φιλε μου σε πληροφορώ πως δεν είναι ετσι τα πραγματα.

Το οτι εχεις την ελευθερια να λες οτι θες δεν σημαινει οτι εχεις το δικαιωμα να κραζεις απο εδω κι’ απο ’ κει επειδη σου κατεβηκε κατι στην γκλαβα σου.

Δεν δεχομαι απο κανεναν που εχει ελλειπη στοιχεια να κραζει εμενα και τους συνεργατες μου, Κανω συναυλιες δεκα χρόνια και υπαρχουν αλλοι
που κανουν παραπανω χρονια , εχουμε μοχθησει και εχουμε χασει απειρα λεφτα και δεν δεχομαι απο κανεναν να με κατηγορει χωρις να εχει ιδεα το τι ακριβως παιζει.
Μαθε πρωτα και μετα κραξε οσο γουσταρεις.

Κλισε απαντηση οπως περιμενα αλλα θα απαντησω

Δηλαδή επειδή δε ξέρω ακριβώς την τσέπη σου, και τα έξοδα σου, δε μπορώ να διαμαρτυρηθώ και να πω ότι η τιμή του λαιβ είναι εξωφρενική και απαράδεκτη? Πράγματι δε ξέρω τι ακριβώς πληρώνεις και δε με απασχολει, αλλά όπως εσύ διοργανώνεις 10 χρόνια συναυλίες, εγω πηγαίνω άλλα τόσα χρονια (σχεδόν 8 ) σε συναυλίες άπειρων άλλων διοργανωτών (πολλούς από τους οποίους έχω γνωρίσει και ξέρω κάποια βασικά πράματα), και συγνώμη επιτρέψε μου να μπορώ τουλάχιστον να κρίνω ποτε μια συναυλία ξεφευγει οικονομικά και να το πω δημοσια (και δε θα μου το απαγορευσει κανεις εδω που τα λεμε). Απο κει και περα ναι τα λεφτα που χαλατε μπορει να ειναι πολλα, αλλα τι να σου πω διαχειριστείτε διαφορετικα το ολο ζητημα, ή μη κανετε λαιβ. Δεν ειναι υποχρεωτικο το να διοργανωνεις ντε και καλα λαιβ (και γι’ αυτο δε θα τα βαψω και μαυρα για την τσεπη σας), ουτε ομως ειναι υποχρεωτικο να καλυπτετε ολα τα εξοδα [B]απο την τσεπη μας[/B].

Απο κει και περα στο μισου του προηγουμενου ποστ μου εκραζα τον αλλο user κι οχι εσας, αν ειναι θα συζητησω μαζι του.

Δεν είμαι τύπος που εύκολα θα σαμποτάρω κόσμο. Και ούτε στην περιπτωση σας θα το κανω. Απο’ δω και περα όμως θα σκάω μόνο στα λαιβ σας που θέλω να δω πάρα πολύ (και στην καρδια μου θα κανω παραχωρηση για την μπαντα και μονο), και σε κεινα που δε καιγομαι (αλλα υπο αλλες συνθηκες μπορει να πηγαινα όπως το παρόν) δε θα’ ρχομαι. Στ’ αρχιδια σας τι θα κανει ο worst enemy αλλα το λεω, για να μη μου λετε μετα σε άλλα θρεντ οτι άλλα ελεγα αλλα κανω. Φυσικα αν αλλαξετε τιμες γενικα, θα σας δωσω και τα ευσημα. Δε κραταω κακιες

αν σε πειραξε η λεξη: “ηλιθιοι” την παίρνω πισω και το εννοω. Τh λεξη: “μαλακες” ομως (αναφερομενος σε μας) δε την παιρνω:)

Τώρα αν έχω αδικο, προσπερασε με τι να σου πω.

κλισε ξε-κλισε αυτη ειναι η αληθεια και τετοια απαντηση θα επαιρνες
και οχι φιλαρακι μου , δεν σου ζητησα να ξερεις την τσεπη μου , δεν σε αφορα αυτο, αλλα πρεπει να αναλογιστεις διαφορους παραγοντες για να κρινεις αν ειναι ακριβη η φτηνη μια συναυλια.
ουτε θα μου πεις πως θα διαχειριστω ολο το ζητημα με την εταιρια μου
ειναι δικαιωμα σου να λες οτι γουσταρεις αλλα οχι φιλαρακο να με κραζεις , γι αυτο πηρες και απαντηση.
αν ελεγες απλα την αποψη χωρις να με σχολιασεις δεν θα απανταγα , ειναι δεκτο και θεμιτο , να ακους την αποψη του κοσμου σε βοηθαει να εχεις πιο σφαιρικη αποψη και γι αυτο μπαινω εδω και απαντω , μετα τη ληξη της συναυλιας , οχι για promo και μαλακιες.
Αλλα αλλο να λες την αποψη σου και αλλο να εχει καποιος εμμονη με τις τιμες, δεν μιλαω για εσενα , γενικα μιλαω.
Συναυλιες κανουμε γιατι γουσταρουμε αυτο το πραγμα και μας αρεσει , σιγουρα οχι για να βγαλω “σπασμενα” απο αλλα πραγματα και απο αλλες δραστηριοτητες μας, δεν σκεφτηκαμε ποτε ετσι.
Αφου πας 8 χρονια σε συναυλιες κανε μια ερευνα τις τιμες που ειχαμε στα live μας και πες μου μετα αν ΓΕΝΙΚΑ βαζουμε ακριβα εισιτηρια η αν τυχαινει ΚΑΠΟΙΕΣ Συναυλίες να ειναι πιο ακριβες λογω εξωγενων παραγοντων που εμεις σαν διοργανωτες δεν μπορουμε να επηρεασουμε .
Παντα στην επιλογη τιμης της συναυλιας σκεφτομασταν να ειναι οσο πιο φιλικη γινετε προς τον κοσμο , και δεν σηκωνω αμφισβητηση σε αυτο.

Τελοσπάντων σου ζητώ συγνώμη που σε σχολίασα (όπως σου είπα και πιο πάνω παίρνω πίσω τους χαρακτηρισμούς προς εσενα). Αληθεια.:slight_smile:

Απο κει και περα τα τελευταια χρονια θυμαμαι ότι το εισητήριο σας σε λαιβ μπάντας (μίας απο εξωτερικο καθε φορα) ήταν πάνω από 20 ευρώ [B]πάντα[/B] (βλ. strike anywhere 22, a wilhelm scream και αρκετα αλλα που δε μου ερχονται). Εχω και την τραυματικη εμπειρια των 45 ευρω στους sick of it all, δε θελει και πολύ. Και τότε με ετσουζαν, αλλα τοτε οι καιροι δεν ηταν και τοσο δυσκολοι οσο τωρα και εκανα μοκο. Πλεον ομως δε ξερω θεωρω αδιανοητο οι τιμες να κυμαινονται διαρκως σε τετοια επιπεδα.

Ελπιζω να δεχεσαι τη συγγνωμη, αλλα και την κριτικη παραλληλα:wink:

και φυσικα και τα δυο ειναι δεκτα
την διαιρεση δεν σε ειδα να την κανεις σε αυτη τη συναυλια 45/4 = 11.25 (SOIA , WALLS, EVERGREEN και , ME AND MARK)
επισης σου λειπουν καποιες 15 raised fist αυτο το σεπτεμβρη , mc kenzies , youth brigade , πρωτο shai hulud , skin of tears
επισης οι wilhelm ηταν 20 και τις δυο φορες και 15 θεσ/κη
22 municipal
20 dri

ναι λάθος μου για raised όντως. Και γαμώ τις τιμάρες το παραδεχομαι.

τωρα dri δε θυμόμουν/δεν ήξερα αν τους εφερες εσυ.

Τωρα το 45αρι δε θελω να το σχολιασω, γιατι παρ’ όλο που η διαιρεση ειναι τετοια, μου φαινεται εξωφενική τιμή για λαιβ σε μαγαζί. Πίστευω ότι αν είχατε 30ευρω τιμη ταμείο, θα ήσασταν τίγκα και μπορει να βγαζατε περισσοτερα. Αποψη μου και παλι

Anyway δε θελω τωρα να μπουμε στο τριπακι αυτο, γιατί εγω θα’ αρχιζω να ξεθαβω τικετα πανω απο 20 κι εσυ θα μου λες για τις υπολοιπες. [B]Κι επίσης το οτι εχεις κανει καποιες καλες συναυλιες (απο πλευρας τιμης) δεν αναιρει οτι εχεις κανει και το αντιθετο[/B]:wink:

Τελοσπαντων αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι καιροι πλεον ειναι δυσκολοι για πάρα πολλά πράγματα όπως και τις συναυλιες. Και πλεον ο κοσμος δυσκολευεται να πεταει ετσι 25άρια, 30αρια κλπ.

Ας θεωρησουμε ληξαν το θεμα. Θα κανω εδιτ τους χαρακτηρισμους και ειμαστε φιλοι (απο τη μερια μου)

εγω δεν ειπα οτι το ενα αναιρει το αλλο , αλλα σιγουρα αναιρει το οτι βαζουμε γενικα υψηλα εισιτηρια , κατα γενικη ομολογια τα εισιτηρια μας σε αυτα τα 10 χρονια ηταν φτηνα και σιγουρα λογικα σε ολες τις περιπτωσεις

το γνωριζω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και για εμενα ισχυει το ιδιο
, στον ιδιο κοσμο ζουμε
απλα να ξερεις οτι με ενδιαφερει και προσπαθω παντα να βαλω οσο πιο κατω γινετε το εισιτηριο
και δεν με πειραζει να η να μην κανεις edit τους χαρακτηρισμους , οτι εγινε εγινε, δεν χρειαζεται να τα σβησεις
καλη συνεχεια

Γνωριζοντας λιγα πραματα για την διοργανωση των live, θα ηθελα να συνταχθω με το μερος του worst enemy και να επαναλαβω τα λεγομενα του, αν ειναι να εχει 25 ευρω το εισητηριο των august χωρις αλλη μπαντα αναλογου βελινεκους καλο ειναι να μην γινεται καν το live. Εκτος και αν εχετε υπολογισει οτι θα μαζευτουν ταδε θυματα και δεν πευτετε εξω σαν διοργανωτης. Αλλα δεν γινεται να εχει 23 ευρω το εισητηριο με architects kai archangel kai 25 με august σκετους :stuck_out_tongue:

Αυτό ακριβώς είναι το ρεζουμέ. Γιατί αν θέλουμε να το δούμε και από άλλη οπτική γωνία μετά από ένα σημείο, όταν η προέλευση του κόσμου είναι πολύ χαμηλή -λόγω της υψηλής τιμής-, ούτε ο κόσμος ούτε και η μπάντα 'φχαριστιέται το λαιβ.

Και παίρνω παράδειγμα το περσινό λαιβ των strike anywhere. Oι τύποι είναι από τις αγαπημένες μου έβερ μπάντες, πήγα στο λαιβ καυλωμένος, πορώθηκα, συγκινήθηκα, χτυπηθηκα, τα’ σπασε και η μπάντα όσο μπορούσε, αλλά η εικόνα τώρα μιας σφεντόνας (που είναι μεγάλο μαγαζί) με 70 άτομα ξερω’ γω με στεναχώρησε, και δεν άρμοζε και στην μπάντα. Πιστεύω ότι όλοι μας -μαζί και η μπάντα- θα γουστάραμε πολύ περισσότερο αν με κάποιο τρόπο (ο πρώτος που μου έρχεται είναι η τιμή) υπήρχε παραπάνω κόσμος στο μαγαζί. (φυσικά η τιμη δεν ηταν ο μονος λογος του λιγου κοσμου -ηταν και δευτερα, ξεκινουσαν και οι πανελληνιες κλπ-, αλλα ηταν ενας σημαντικος)

Αυτη τη στιγμη πραγματικα δε κανω υποδειξη, μια γνωμη λεω.

κάθε μπάντα έχει διαφορετική δυναμική (απο προσέλευση κόσμου εννοώ).
Επίσης το ότι μια μπάντα θεωρείται απο τον κόσμο οτι βρισκεται στην ίδια κλίμακα με καποια άλλη , δεν σημαίνει οτι και το εισιτήριο της εκάστοτε συναυλίας θα είναι το ίδιο.
π.χ η μια μπάντα μπορει να αμοιβεται με περισσοτερα χρήματα απο οτι καποια άλλη θεωρητικα" ισοδύναμη" της, μπορει τα αεροπορικά εισιτήρια να ειναι πιο ακριβα , μπορει να ανεβηκε το φπα απο 9 στο 13 , μπορει, μπορει, μπορει …
Δεν θα μπω σε περαιτερω διευκρινήσεις , γιατι καποια εισιτήρια είναι πιο ακριβά απο κάποια άλλα , άλλα όποτε θελήσεις να σου εξηγήσω καποια πράγματα που δεν λέγονται απο το forum ειμαι προθυμος να στα εξηγήσω απο κοντά.
Πραγματικά η καλοπροαιρετη κριτικη είναι ευπροσδεκτη και εγω τουλαχιστον την λαμβάνω πάντα υποψιν μου.
Και τέλος για να απαντήσω στον deadpiece , αναλογισου , ποτε έγιναν αυτες οι συναυλίες και αν ήταν λιγοτερο δημοφιλης απο τους august τοτε σε σχέση με τωρα.

Tελικά πόσο κόσμο είχε;

καταλαβαινω οτι και η κριση εχει ξεσπασει σε ολους τους τομεις απλα στο λεω απο την μερια του οπαδου, δηλαδη προσωπικα εγω ψηνομουν να παω αλλα μου λεει ενας φιλος “25 ευρω το εισητηριο, που να πας” και συμφωνησα με αποτελεσμα να μην παω. Το λεω και απο την πλευρα του κερδους που θα εχει εντελει ο διοργανωτης απο το live. Τελος παντων, δεν οδηγει καπου αυτη η κουβεντα γιατι και οι 2 πλευρες εχουν τα δικια τους, οποτε το κλεινουμε εδω :slight_smile: