Aura fucking noir!

Τσιράκι του Ξήγα*

Όχι και τσιράκι του Ξήγα! Μια φίλη μου μου το πε! :(:?

Threadstarter γκαντέμη

Στο Eightball θα γίνει κανονικά.

Κλαίω

Και γαμώ τα λάιβ μουνάκια!!!

Να ξεκινήσω από το αρνητικό της υπόθεσης,που είναι το εξής:στο δελτίο τύπου του αγαπητού ρόκινγκ έγραφε ότι το λάιβ θα ξεκινούσε στις 9.Οπότε σαν εργαζόμενος νέος(ετών τριανταφεύγα:D) ξεκίνησα από Βέροια 9 παρά.Φτάνοντας στο 8μπολ μετά τις 9.30,κ μετά από χαιρετούρες,αγορά εισιτηρίου κλπ μπαίνω στο χώρο.Μετά από λίγο ανεβαίνουν κάτι παλικάρια πάνω κ μου παίρνουν το κεφάλι(με την καλή έννοια),νομίζοντας ότι είναι οι Slaughtered Priest.Αμ δε!!!Τελικά τα παιδιά ήταν οι Omega,οπότε τους 2 πρώτους τους έχασα.Το εισιτήριο πάνω έγραφε έναρξη 8.Σκατά.
Για τους Omega μόνο θετικά σχόλια μπορώ να κάνω,τσαμπουκάς κ πολύ όρεξη πάνω στην σκηνή,black/thrash που παίρνει κεφάλια κ γαμεί κώλους(τι ποίηση).Ανέβηκε κ ο Apollyon σε ένα κομμάτι,στην διασκευή του Black metal από Venom νομίζω.Επίσης ανέβηκε σε ένα κομμάτι κ κάποιος φίλος των παιδιών από Αθήνα, ο οποίος ήταν φτυστός ο Fenriz:lol: .Ένα μπράβο στα παιδιά κ μακάρι να ήμουν καλύτερα οικονομικά για να τσιμπούσα το βινύλιο αλλά έρχονται κ οι Cathedral την παρασκευή…
Για τους headliners ότι κ να πώ είναι λίγο.Και μόνο η ιστορία που κουβαλάει καθένας από αυτούς αρκεί.Να πώ βέβαια ότι δεν ήμουν κ μεγάλος οπαδός της μπάντας,δεν κατέχω δισκογραφία,απλά κάποια mp3 σκόρπια στον υπολογιστή.Αλλά τέτοια λάιβ συνήθως δεν τα χανω…μόνο κ σαν εμπειρία να το δεις κερδίζεις πολλά σαν μουσικόφιλος.Ήξερα ότι έιναι στην μπάντα ο Apollyon με τον Carl Michael Eide αλλά αυτό που δεν ήξερα ήταν οτι συμμετείχε κ ο Blasphemer!!Οπότε βγαίνουν να παίξουν κ είμαι στη φάση" κοίτα να δεις ρε μαλάκα,αν βάψει ο κιθαρίστας το μαλλί του μαύρο,ίδιος ο Blasphemer είναι":lol::lol:
O Carl Michael Eide βγήκε φυσικά με τις πατερίτσες,έκατσε στο σκαμπό του κ μας γάμησε με τα απίστευτα ρίφφς του.Οι γκριμάτσες του Apollyon ήταν όλα τα λεφτά,ο ήχος πολύ καλός κ γενικά όλοι έδειξαν να το διασκεδάζουν.Κ πως να γινόταν διαφορετικά όταν από κάτω γινόταν της πουτάνας!!!Το 8μπολ ήταν γεμάτο,με τον κόσμο να “σπρώχνει” την μπάντα κ τούμπαλιν.Σετλιστ μην ζητάτε,δεν γνωρίζω κ πολλά.Από ότι έπιασε το αυτί μου,Hades Rises,Condor,Conqueror,Black metal Jaw,Black Deluge Night…χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,να με συγχωρέσετε για τυχόν γκάφα.Αυτά λοιπόν, κ μακάρι να είναι τόσο καλά κ στους αγαπητούς Cathedral.

Χτες, έφτασα στο 8Ball γύρω στις 9 παρά, την ώρα που οι [B]Astrarot[/B] είχαν φτάσει περίπου στη μέση του setlist τους. Αρκετά καλοί, μου κίνησαν το ενδιαφέρον για το μέλλον. Διασκευή σε Anticop από Sepultura, και μετά το γυρίσανε σε άλλο κομμάτι που δεν το κατάλαβα γιατί μιλούσα :stuck_out_tongue:
Έπειτα βγήκαν οι [B]Slaughtered Priest[/B]. Πολύ καλοί, old school φάση, και ήθελα να τους δω γενικότερα. Ό,τι έπρεπει για να ζεσταθεί παραπάνω το κοινό. Kudos και για τη διασκευή του Cross Me Fool των Razor.
Σειρά είχαν οι [B]Omega[/B], τους οποίους είχα δει και όταν παίζανε οι Impaled Nazarene. Αυτή τη φορά μου φάνηκαν λίγο καλύτεροι, ίσως και γιατί από τότε έκατσα και άκουσα προσεκτικά το δίσκο. Ξεσηκωτικοί, ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη και γενικότερα μας γύρισαν πίσω στο χρόνο είναι η αλήθεια.
Τέλος, ήρθε η σειρά των [B]Aura Noir[/B], που τους περιμέναμε πώς και πώς, φτιαγμένοι ήδη από τα πολύ καλά support. Hades Rise το πρώτο κομμάτι, και ο χαμός ξεκινά. Το παλικάρι πίσω από τα drums ήταν απλά εκπληκτικό, αν και φαινόταν μικρός σε ηλικία. Απίστευτη ενέργεια και αλητεία στο φουλ, παρότι σε 2 σημεία χάλασε λίγο ο συντονισμός τους και κόψανε τα κομμάτια στη μέση. Αυτό δε μας πτόησε καθόλου βέβαια. Ειδικά στο Black Thrash Attack ξεκινήσανε ακριβώς από εκεί που το είχαν κόψει, και έγινε ο πανικός. Γενικότερα όπως είπε και ο Νίκος από πάνω, το λάιβ γάμισε, και οι Aura Noir δε μας άφησαν να σηκώσουμε κεφάλι. Όσοι Αθηναίοι το σκέφτεστε, πραγματικά μην το χάσετε σε καμία περίπτωση.
Επίσης, και τα μπλουζάκια έκαναν μόνο 10 ευρώ. Τέτοια ευκαιρία δε γινόταν να πάει χαμένη 8)

Όσον αφορά το setlist, πρέπει να ήταν αυτό, αν και λογικά ξεχνάω 2-3 κομμάτια:

[SPOILER]Hades Rise
Condor
Destructor
Eternally Your Shadow
South American Death
Black Thrash Attack
Snake
Conqueror
Fighting for Hell
Black Metal Jaw
Hell’s Fire
Black Deluge Night
Iron Night/Torment Storm[/SPOILER]

Το παλικάρι είναι ο τραγουδιστής των Gospel of Grief, πολύ συμπαθητικός.

φτυστός στον fenriz είναι μόνο ο νεκρομειχεμ εδω μέσα . προσοχή στις απομιμησεις .

και δω στο μιτ ν γκριτ ωραιοι ηταν :stuck_out_tongue:

χαχαχα!αντε να ανακοινωθει η νεα ημερομηνια να δουμε τι θα κανουμε!!!:stuck_out_tongue:

μηπως εχει αργησει λιγο η ανακοινωση??? :-k

τουλαχιστον να παρουμε πισω τα λεφτα μας αν δεν γινει το live…

προσπαθουν να βρουνε ημερομηνια!το live θα γινει!αν δεν γινοταν κ ακυρωνοταν οριστικα θα το ελεγαν εξ αρχης!ναι μαλακια που καθυστερουνε αλλα αντε τουλαχιστον να γινει!

οκ αντε να δουμε…

Δυστυχώς η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των AURA NOIR είναι αδύνατον να οριστεί αυτή τη στιγμή λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των μελών της μπάντας .

Τόσο οι Aura Noir όσο και εμείς, επιθυμούμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία μελλοντικά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να σας καθυστερήσουμε κι άλλο και λυπούμαστε πολύ και οι δύο πλευρές για την αναστάτωση.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων προπώλησης από το Tickethouse και Ticketpro.gr θα μπορούν να εξαργυρώνουν τα εισιτήριά τους έως και τις 22/11, από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς)
Στους κατόχους των εισιτηρίων προπώλησης από το eventbrite.com γίνεται σήμερα 22/10 αυτόματη επιστροφή των χρημάτων στον λογαριασμό τους.

Μαλακία! [-X

fuck…

τι μαλακια ρε γμτ!παντως αν δεν το κανονισουν απο το 2012 θα ειναι αδικαιολογητοι οι διοργανωτες…[-X

Ναι, πρέπει να τους φέρουν με το ζόρι.

Αν το λές ειρωνικά τότε, οκ το ομολογώ, busted!
Αν όχι, sorry κιόλας, αλλά εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι διάολο δεν πάει καλά στο κεφάλι σου…
Η συναυλία αν θυμάσαι ακυρώθηκε λόγω απεργιών, η cts έχει σταθεί αξιοπρεπέστατα μέχρι στιγμής σε όλα της τα live που έχω παρευρεθεί και σε όλα τα επιπεδα, και σου βγάζουν και ανακοίνωση οπού σου εξηγούν οτι για να μην περιμένεις, τσίμπα τα λεφτά σου πίσω (εγώ τα πήρα με ένα κλικ) και βλέπουμε…
ΤΙ ΑΛΛΟ???

Δεν νομιζω επισης οτι φταινε οι διοργανωτες, απο την στιγμη που κανανε οτι κινησεις μπορουσαν, και δεν αναβαλανε την ημερομηνια επ απειρων… οι Aura noir δεν μπορουνε σε αυτη τη φαση και μονο. Και εγω ηθελα να τους δω, αλλα συμβαινουνε αυτα…

ειρωνικα το ειπα ρε φιλε!:stuck_out_tongue:
ξερω τι εγινε κ ναι η CTS ειναι αξιοπρεπεστατη εταιρεια!
αφου το ειχανε δηλωσε οτι οι Aura Noir εχουνε βαρυ προγραμμα για τουλαχιστον 2 μηνες!
ζητω συγγνωμη αν ενοχλησα με το ποστ μου επειδη αστειευομουν προφανως! :stuck_out_tongue: