Authority Zero @ 8Ball - 12/5

ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛ!!!

Love Light Productions proudly present
for the very 1st time in Thessaloniki
Authority Zero (Arizona,U.S.A) @ 8ball Club , Thessaloniki
Saturday 12/5/2012

H Love Light Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το
Σαββατο 12 Μαϊου τους Authority Zero live!

Οι Authority Zero με καταγωγή από την Αριζόνα των Η.Π.Α. αποτελούν τα τελευταία χρόνια διακαή πόθο του κοινού της punkrock στη χώρα μας και επιτέλους ερχονται στη Θεσσαλονικη και στο 8ball Club για να ταρακουνήσουν το κοινό τους σε μια μοναδική εμφάνιση.

Οι AuthorityZero προέρχονται από τη δυτική ακτή και ο ήχος τους είναι κυρίως επηρεασμένος από τα μουσικά είδη όπως reggae και skate-punk. Mε βασικές επιρροές από σχήματα όπως Sublime , BadReligion και Pennywise από το 2002 που κυκλοφόρησε τo debut album ?Α PassageinTime? σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και γίνονται ολοένα και πιο γνωστοί. Με απανωτές περιοδείες στην Αμερική και συμμετοχή στο Warped tour αποτελούν μια μπάντα με εγγυημένη ενέργεια στα Live. Το 2009 έγινε η πρώτη Ευρωπαϊκή περιοδεία η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Το Μαϊο του 2012 πλέον, επιστρέφουν στην Ευρώπη με αφορμή την εμφάνιση τους στο ?Groezrock ? με μπάντες όπως οι Rancid, Lagwagon, Parkway Drive.

Μαζί τους θα εμφανιστούν 1 από τα ίσως καλύτερα punkrock συγκροτήματα της Αθήνας με φήμη που πλέον φτάνει σε όλη τη χώρα: οι Middle Fingers High!

Οι Middle Fingers High, γνωστοί πλέον για την εκρηκτικότητα που βγάζουν στο stage, αλλά και φυσικά από το πρότυπο για την ελληνική μουσική σκηνή videoclip ?Anthem Of Exiles?, αναμένουν το live με τους Authority Zero ως ορόσημο πριν από το τουρ τους τον Ιούνιο στη Γερμανία!

Ένα βράδυ με εμφανίσεις που θα ταράξουν για τα καλά το ελληνικό κοινό στις 12 Μαϊου με τους Αuthority Zero στο 8ball Club! Σε μια περίοδο που όλοι ψάχνουν διεξόδους καλής και ποιοτικής ψυχαγωγίας, μην χάσετε αυτό το live -εκτόνωση!..

Tickets:

12 euro - limited (net only - http://authorityzerothess.eventbrite.com/)
15 euro - presale
18 euro - on door

Presale Spots:

Metropolis || Ticket House || Dr.Skin

ALSO ATHENS TOO!!! SUPPORT