Avant-garde σχήμα

Ψάχνει για full time κιθαρίστα και drummer.

Είδος: μια μίξη από χαλαρά τζαζυ μέρη, ψυχεδελικη αλλά και σκατοψυχιαρικη μαύρη ατμόσφαιρα, προοδευτικά μπλουζ/death riffs και drums.

Φυσικά όλα τα παραπάνω απλά μεταφράζονται σε:
Θέλουμε άτομα με όρεξη και πολύ φαντασία πάνω ίσως και από την τεχνική(η οποία επίσης χρειάζεται σε ένα αποδεκτό βαθμό. Δηλαδή κάποιος που ξέρει πραγματικά το όργανο του)

Βίο: Είμαστε σχήμα δύο ατόμων, κατά καιρούς έχουμε συνεργαστεί με φίλους ,κ οχι μόνο, μουσικούς για τις ανάγκες μίας αξιοπρέπους ηχογράφησης με όλα τα όργανα, όμως με τον καιρό θέλησαμε να αποκτήσουμε ένα πιο σταθερό σύνολο ώστε να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε συνθετικά, να έρθει φυσιολογικά το πρώτο αλμπουμ(υπάρχει ήδη στο ενεργητικό ένα EP) κ φυσικά λαιβ…

Γιατί αγγελία? : Διότι πρόκειται για είδος μουσικής που πρέπει να το αγαπάς για να το κάνεις σωστά. Εξ ου κ η δυσκολία να βρούμε μέλη. Δεν μπορώ να τονίσω πόσο βασικό είναι η φαντασία κ η δημιουργικότητα για εμάς :slight_smile:

Επιρροές: το χειρότερο με τις επιρροές είναι ότι πάντα μένει κάτι απ’έξω ξεχασμένο. Για να δούμε:
Tool, ulver, ved buens ende, isis,thekilimanjarm darkjazz ensemble, opeth, mastodon, arcturus, doors, pink floyd, anathema…και πολλά αλλα.

Περιμένουμε απάντηση σε pm :slight_smile:

Edit: …από Αθήνα

[B]Bump[/B]

Διότι

Έχουμε καλύψει τις θέσεις κλασσικής κιθάρας , μπάσσου, drums, πλήκτρα, φωνητικά και θέλουμε ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ [B]κιιθαρίστα [/B](ψαχνόμαστε για 2 ηλεκτρικές κιθάρες στο σχήμα)

Παράκληση να επικοινωνίσετε μαζί μας.

ξανα-αναφέρω επιρροές:

Tool, ulver, ved buens ende, isis,thekilimanjarm darkjazz ensemble, opeth, mastodon, arcturus, doors, pink floyd, anathema…και πολλά αλλα.

Εντιτ: Παράκληση: Οι ηλικίες [B]πάνω από 23.[/B]