To Avatar ? The Last Airbender είναι μια αμερικάνικη animated σειρά, που προβλήθηκε το 2005 μέχρι και το 2008. Αποτελείτε από 3 season:
Book I: Water
Book II: Earth
Book III: Fire

Η σειρά διαδραματίζετε σε ένα κόσμο όπου υπάρχουν 4 φυλές[Air Nomads, Earth Kingdom, Fire Nation, Water Tribe], κάθε μια από τις οποίες έχει την δυνατότητα να δαμάζει ένα από τα 4 βασικά στοιχεία:Αέρα, Γη, Νερό και Φωτιά.Ο δαμσμός των στοιχείων, αλλά και οι πολεμικές τέχνες, βασίζονται στις κινέζικες πολεμικές τέχνες. Ο Avatar είναι εκείνος που μπορεί να δαμάζει και τα 4 στοιχεία μαζί, και καθήκον του είναι να διατηρεί την ισορροπία στον κόσμο.

Αλλά όταν το Έθνος της φωτιάς άρχισε την επίθεση του ο Avatar εξαφανίστηκε και για 100 χρόνια κανένας δεν το είχε δει, μέχρι που εμφανίζετε ο Aang.O κύριος πρωταγωνιστής ονομάζετε Aang και είναι από την φυλή του Αέρα, και μαζί με την παρέα του, προσπαθούν να σώσουν το κόσμο από την Άρχοντα του Έθνους της φωτιάς που άρχισε πόλεμο ενάντια στις άλλες φυλές.

Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η σειρά, αν και λίγο παιδική, και γινόταν ακόμα καλύτερη από επεισόδια σε επεισόδιο. Προσεγμένη πολύ,με αρκετό χιούμορ και δράση. Επίσης το γεγονός, ότι δεν άρχισαν τα fillers και τα ανούσια επεισόδια, είναι ατού, αφού κάλλιστα μπορούσαν να το κάνουν. Αγαπημένη φυλή η Water Tribe και αγαπημένοι χαρακτήρες η Katara, Sukko, Souki και ο Iroh.

Έχει λάβει μόνο καλές κριτικές από κριτικούς και το κοινό και έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Ετοιμάζονται και 3 ταινίες, που θα προβληθούν το 2010, 2012 και 2014 και θα βασίζονται η κάθε μια στο αντίστοιχο βιβλίο.

κααααπου το πηρε το ματι μου…

αντε παλι…
ακομη ενα στην λιστα…:?

και 100 ωρες να ειχε η ημερα δεν θα εφταναν…

Τα επεισόδια είναι μικρά 22 λεπτά περίπου, αλλά κυλάει νεράκι η σειρά δεν σε κουράζει καθόλου, σε κρατά σε αγωνία και περνάει χωρίς να το καταλάβεις η ώρα.

Now playing: Backyard Babies - Earn The Crown
via FoxyTunes

Αρκετα καλη σειρα,το περιμενα πολυ χειροτερο οταν το ειχα κατεβασει…ευχαριστη σειρα,ωραιο animation,γενικα ψυχαγωγικοτατη…δεν το εχω τελειωσει,το ειχα αφησει καπου 2η σεζον νομιζω,καποια στιγμη,μιας και ταχω ολα τα επεισοδια,θα το ξανακοιταξω…πο,sukko αχωνευτος:p…γουσταρω γενικα την φαση με τις καρατιες και τα αναλογα με νερο-αερα-φωτια-γη,αρκετα εμπνευσμενες μερικες μαχες…(ο αππα ειναι τελειως τοτορο:p,αλλα οκ,η σειρα εχει παρει κομματακια απο εκατο ανιμε και ταινιες και τα εχει ενωσει ικανοποιητικα νομιζω…)
(μηπως θα ηταν καλυτερα να παει στο θρεντ με κινηματογραφο και τηλεοραση?)
(και ναι,οριστε το παλικαρι της σειρας:p :
)

Για τις ταινιες,δεν τρεφω καμια ελπιδα,μου φαινονται ποπ κορν,παρεα και αγιος ο θεος…ειδικα και με τετοιο σκηνοθετη…:p…αλλα οκ,μολις βγει το screener την βλεπω εννοειτε…

Καλά ναι ο σκηνοθέτης είναι για το, ξέρετε πιο, αλλά ελπίζω σε κάτι καλό. Η Τοφ δεν μου αρέσει καθόλου:p Αγαπάμε Katara και Souki στεγνά.

Πολλά anime(νταξ αυτό δεν είναι ακριβώς anime) δεν έχω δει οπότε δεν ξέρω σε σχέση με άλλα. Γενικά σαν ιδέα μου άρεσε με τα στοιχεία και ο δαμασμός και η όλη φάση.
πολλές μάχες και ΕΥΤΥΧΩΣ ότι του τύπου, 1 λεπτό μάχη 329 λεπτά διάλογος. Όταν γινόταν μάχη τα πάντα όλα.

Και θα σου αρέσει τρελά η συνέχεια, καμία σχέση με την αρχή, πολύ ξύλο λέμε. Όσο περνάγανε τα επεισόδια τόσο πιο καλό γινόταν αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Φάε την λάσπη μου Lupin:lol::lol::lol: