Τρου.
Πολύ το ψάχνετε μαγκες . καλύτερα δεν γινόταν …μη ξεχνάτε ότι δεν έχουν τα πιο livefriendly τραγούδια ώστε να σου δώσουν και τα μυαλά στα κάγκελα. Η απόδοση, ήχος, επιλογή κομματιών (lady in the lamb και κάτι άλλες απουσίες δεν βλάπτουν τη συνολική εικόνα)ήταν εξαιρετικά και μας αποζημίωσαν με το παραπάνω για το αντίτιμο του εισητηρίου
Γνώμες είναι αυτές.
Κάτι παραπάνω από αποθεωτικά ωραίο…βλέποντας εικόνα από 8ball δεν μπορώ να πιστέψω πως ήμασταν 50 άτομα… μαγεία…
https://www.youtube.com/watch?v=3t8fAKE8OEU
Δεν μπορεσα να παω λιγο λογω χρηματων αλλα και λογω υποχρεωσεων που δεν μπορουσα ευκολα να αναβαλλω, αλλα με οσους μιλησα μου ειπαν τα καλυτερα. Next time με 3ο δισκο πιο δυνατο και με Leif ρε γαμωτο…
Με την αστεία προσέλευση που είχε, γύρω στα 100 άτομα πάνω κάτω, χλωμό να τους φέρει ξανά ο διοργανωτής. Όπως φάινεται οι doomάδες ακούνε εδώ μόνο Candlemass και είχαν ξοδέψει τα λεφτά τους εκεί λίγες μέρες πριν. Είχαν ανάγκη να ακούσουν το Solitude για χιλιοστή φορά φαίνεται! Και μετά διαμαρτυρόμαστε γιατί οι διοργανωτές φέρνουν συνέχεια τα ίδια ονόματα. Καλά κάνουν αυτό αξίζουμε από τη στιγμή που έχουμε κολλήσει δεκαετίες πίσω και αδυνατούμε να αγκαλιάσουμε νέα, εξαιρετικά σχήματα και μουσικές.
Σωστός. Προσωπική μου άποψη, πάντα προτιμώ να δώσω το δεκάρι-εικοσάρι για να δω live έστω και ένα μικρό όνομα, κι ας στερηθώ κάτι άλλο ξέρω γω. Καλύτερα θα περάσω σίγουρα σε ένα live. Φυσικά την τσέπη του ο καθένας την κάνει ο,τι θέλει.
Πάντως ομολογουμένως γιατί πήγα και Candlemass Αθήνα και Avatarium Θεσσαλονίκη, είναι εντυπωσιακό πως οι Candlemass μου φάνηκαν απλά καλοί, χωρίς να προσθέσουν τίποτα παραπάνω σε όσα αγαπούσα σε αυτούς, ενώ από τους Avatarium έφυγα ερωτευμένος. Πλήρης ανατροπή προσδοκιών.
Οι Κάντλεμας δεν είχαν τραγουδίστρια.
νομίζω αυτό που είπε πιο πριν ο μουσικόφιλος τα λέει όλα
“Η γυναίκα είναι γαμάτη. Την θέλω για κολλητό μου, γκόμενά μου, αδερφή μου, μάνα μου, μου τα έβγαζε όλα. Δεν καταλάβαινε τίποτα, χόρευε όπως γούσταρε, τραγουδούσε τα κέρατά της και ήταν πολύ θερμή με μας. Τους τρελάναμε λίγο τους Σουηδούς, που για 100 άτομα κάναμε φασαρία για χίλια, χειροκροτούσαμε μόνοι μας ρυθμικά και τα ρέστα.”