AVATARIUM @ 8Ball 19/2/2016 - An Club 20/2/2016

https://www.facebook.com/events/968503453244086/

ωραια νεα,θελω πολυ να τους δω,μεσα εκτος απροοπτου

μέσααααα :smiley:

Με Edling??

Δεν νομιζω.Για τις συναυλιες εχουν τον http://www.metal-archives.com/artists/Anders_Iwers/11034

Να τους δείτε! Τους είδα πριν μία βδομάδα στο Βερολίνο και έπαιξαν εκπληκτικά. Ο Edling όντως απουσίαζε και στη θέση του ήταν ο τύπος που αναφέρει ο motorpsycho παραπάνω. Τώρα αν ο Αρχηγός είναι καλύτερα μέχρι το Φεβρουάριο (δεν έχω ιδέα βασικά)…

Το setlist είναι αυτό σωστά;
Ghostlight Girl With the Raven Mask Bird of Prey The January Sea All I Want Pearls and Coffins Master Thief Run Killer Run Deep Well Moonhorse Avatarium

Μου φάνηκε λίγο σύντομο γι’αυτό ρωτάω και στενοχωρήθηκα που δεν παίζουν περισσότερα από τον πρώτο δίσκο. Πόση ώρα παίξανε;

Ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό ήταν το setlist.

Έχεις δίκιο ότι ήταν σύντομο. Εγώ δεν κράτησα ώρα (ίσως γιατί με είχε “συνεπάρει” η φάση), πρέπει να έπαιξαν 1:15 - 1:20. Όταν παίζουν άλλες μπάντες τόσο (π.χ. η ταρίφα των Paradise Lost), πάντα γκρινιάζω, αλλά με τους Avatarium το δικαιολόγησα στην μικρή δισκογραφία (μόνο 2 albums αν και αδίκησαν το πρώτο), στο ότι ήταν “έντονη” η εμπειρία (η τύπισσα τραγουδάει καταπληκτικά, δε χάνει ούτε ημιτόνιο) και στο ότι το εισιτήριο έκανε 23 ευρώ μαζί με 2 support.

Εννοώ “fair enough” που λένε και στο χωριό μου :smiley:

Δεν εχω καταφερει ακομα να ακουσω τον δευτερο δισκο τους αλλα λατρευω το ντεμπουτο. Λογικα θα παω στην συναυλια αλλα ξενερωνω που δεν ειναι μαζι τους στα live ο Leif.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ, απλά.

Μόλις πάτησα σπίτι, όρμηξα στο πληκτρολόγιο, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να πείσω τους νότιους να πάτε αύριο στο Live!!!

Ήταν συγκλονιστικοί. Προσωπικά μου θύμισαν γιατί η αγαπημένη μου μουσική είναι τέχνη, κάτι που πολλοί στον χώρο μας ξεχνούν. Σας λέω ήμασταν 100 νοματαίοι, αλλά γυρνούσες το κεφάλι και έβλεπες παντού σαγόνια στο πάτωμα! Δεν το έχω ξαναπάθει. Είμασταν όλοι σε φάση ‘Ε, μικρή μπάντα, ακριβό το εισιτήριο, θα αράξουμε με τη μπύρα μας να ακούσουμε χαλαρά’ και οι Avatarium μας έκαναν τα μυαλά μπλέντερ.

Το σαγόνι πέφτει όταν ξεκινά το live, με την κορώνα που θα χτυπήσει η Jennie. Εκεί πάθαμε το πρώτο σοκ το οποίο συνέχιζε. Ήταν τόσο εκπληκτική η φωνή της, η σκηνική της παρουσία και το στυλ της, που εγώ μετά από κανά μισάωρο θυμήθηκα ότι υπάρχει μπάσο, πλήκτρα και ντραμς.

Η γυναίκα είναι γαμάτη. Την θέλω για κολλητό μου, γκόμενά μου, αδερφή μου, μάνα μου, μου τα έβγαζε όλα. Δεν καταλάβαινε τίποτα, χόρευε όπως γούσταρε, τραγουδούσε τα κέρατά της και ήταν πολύ θερμή με μας. Τους τρελάναμε λίγο τους Σουηδούς, που για 100 άτομα κάναμε φασαρία για χίλια, χειροκροτούσαμε μόνοι μας ρυθμικά και τα ρέστα.

Γενικά απίστευτα δεμένο και καθαρό παίξιμο από όλους, ειδική μνεία στον κιθαρίστα που ήταν ο ορισμός του ουσιαστικού lead κιθαρίστα. Παίξανε όπως παντού 11 κομμάτια, θα τα δείτε στο setlist.fm ποια.

Γιατί να πατε; Γιατί μιλάω τόσο ενθουσιασμένα; Γιατί νομίζω ότι ήταν ένα από τα live που ο άσχετος με metal πιθανότατα θα ξεκινούσε να ακούει, και ο σχετικός θα θυμόταν γιατί ακούει αυτήν την μουσική. Ο Θεός Leif απελευθερώθηκε φανερά συνθετικά με μια τέτοια φωνή, και η μουσική τους στο live πήρε τις διαστάσεις που αξίζει, τις πιο πειραματικές, τις ελάχιστα jazz, όλα όσα είναι τέλος πάντων αυτή η μπάντα.

Πάτε. Πάρτε τους άσχετους και σχετικούς φίλους σας, πάρτε το αμόρε, την μάνα και τον πατέρα σας, στην χειρότερη θα έχετε περάσει μια νύχτα με ένα πολύ ευχάριστο live με μια τρομερή φωνή, στην καλύτερη θα κάνετε ό,τι κάνω τώρα εγώ, να γίνομαι γραφικότατος από την ανδρεναλίνη του live.

Δεν ξέρω αν μπορώ να σχολιάσω κάτι που να μπορεί να περιγράψει το πόσο υπέροχο ήταν αυτό που ζήσαμε σήμερα…
όπως λέει και από πάνω ο μουσικόφιλος αν μπορείτε να τους δείτε και το σκέφτεστε ΤΡΕΞΤΕΕΕ…
μπαντάρα

Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει τα τελευταια χρονια (και δεν ειναι λιγες).Καταπληκτικος ηχος,τρομερο δεσιμο μεταξυ τους και η τραγουδιστρια (δεν θυμαμαι ονομα,σορυ)ολα τα λεφτα.Κριμα που δεν τους τιμησε ο κοσμος και ειμασταν ουτε καν 100 ατομα.Επισης φτωχο το merch με tshirts μονο σε μικρα μεγεθη:)(το ιδιο ισχυει και για kingslayer).Να πω και για τους kingslayer οτι μΒ΄αρεσε αυτο το ξερο και χωρις πολλες μελωδιες doom ,ετσιμπηθη το cd .Οσοι γνωριζετε τι παιζουν και ειστε αναποφασιστοι ,να πατε.Στο τελος της βραδιας θα φυγετε ‘γεματοι’ πραγματικα καλη μουσικη.

το σαγόνι μου είναι ακόμα στο πάτωμα ρε…
ήμασταν πραγματικά λίγοι εχθές για αυτό που αντικρίσαμε…αξίζει να γίνει αναφορά και στον ήχο που ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ και στους slayerking που ήταν πολύ καλοί παρόλο που μετά από αυτό που ακολούθησε ξεχάστηκαν εύκολα…
κέρδισε η μουσική εχθές

Ξέρει κανείς τι ώρα βγαίνουν οι slayerking ??? και τι ώρα οι avatarium ??

22,00 slayerking,23.00 Avatarium.Μας φτιαξαν οι πανω,ειμαστε ετοιμοι

Ευχαριστώ παιδιά !

Θα πάω από αυτά που διάβασα εδώ σπό τα τρία πρώτα παιδιά που έγραψαν. Είχα να πάω σε άλλο live σήμερα, αλλά με επηρεάσατε. Θα σας πω εντυπώσεις παιδιά.

EDIT: Πολύ ωραίο live. Όχι αποθεωτικά ωραίο, γιατί μάλλον δεν είναι 100% του γούστου μου αυτή η μουσική, αλλά πολύ ωραίο, άξιζε με τα 1000. Η τραγουδίστρια δεν έχασε νότα και είχε γλυκύτατη σκηνική παρουσία. Πάρα πολύ καλός ήχος, όπως σχεδόν πάντα στο Αν κατά τη γνώμη μου. Αρκετά καλή προσέλευση. Ο κόσμος ανταποκρινόταν όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα και στο τέλος οι Σουηδοί φάνηκαν να είναι ειλικρινά έκπληκτοι.

Γενικώς, όπως τα λέγατε οι πάνω ήταν. Χάρηκα που πήγα απρογραμμάτιστα και πέρασα τόσο καλά, αυτά είναι τα όμορφα της μουσικής.

Xθες παθαμε μεγαλη ζημια,Η σκηνικη παρουσι της κοπελας καθως κ η φωναρα της σκεπασε τα παντα…