Επικα avatars- ιστορικες υπογραφες

οκ…οκ οκ…ακυρο…κατα καιρους ομως εχουν γραφτει πολυ ωραιες υπογραφουλες κατω απο ασημαντα ποστς και αλλωτε κουφες κατω απο βαρυσημαντες δημοσιευσεις…και φυσικα εχουμε δει πολυ cool avatars…

τεσπα…η καλυτερη υπογραφη που εχω δει, αυτη που μου εχει μεινει τεσπα ειναι αυτη του unholy martyr αν δεν κανω λαθως…panasonic youth…επισης του karja_kurunen η υπογραφη μουτζα-ανα8εμα-κοροιδια στους τρισμεγιστους tool

τωρα το all classic avatar ειναι αυτο του karja…χαλαρα

ποια αλλα΄;;;;;;;;

ψηφίζω avatar του καρβού χαλαρά

Το πρώην ειδικά, αλλά και το νυν avatar του Tolkki. 8) 8)

το πιο cool avatar νομίζω ότι είναι του Gigatron!

Ψηφίζω τα avatar του karvou και του tolkki χαλαρά…Γιατί ο Homer είναι θεός και οι Thundercats θρησκεία :smiley:

Εγω ψηφιζω το avatar του unholy martyr. :slight_smile:

• 1 και του unholy είναι γαμάτο!

Αυτο που γουσταρω ειναι του cer.

Απο υπογραφες ηταν μια πολυ ωραια δε θυμαμαι ομως ποιου και ελεγε στο περιπου: “το ποιο σημαντικο πραγμα ειναι να ανανακαλυψεις το πιο σημαντικο πραγμα”.Ειναι μεγαλη η ιστορια για να σας πω ομως απο που προερχεται αυτη η φραση και βαριεμ να σας την πω… #-o

Aπό αβαταρ εμένα μου αρέσει πιο πολύ του dark_of_the_sun

Ε οχι… Τετοια λεγε του να παρει και θαρρος…:stuck_out_tongue:

Η καλυτερη υπογραφη ειναι του Panagiotis. Το παραδοξο του Επιμενιδη.

A ρε συνάδελφε να 'σαι καλα! Μου θύμισες τώρα Ίστορία των Μαθηματικών!

Αχαχα το ειχα παρει επιλογης και δεν θα το δωσω. Παιχτηκε μαλακια. Αλλα η ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ιστορια των Μαθηματικων ειναι αψογη.

Ρε ποιος την χαίζει την Ιστορία ως μάθημα? Ζήνων ο Ελεάτης rules!!

Αυτος περαν της Χελωνας και του Αχιλλεα ηταν και ο πρωτος “δικηγορος” αν δεν κανω λαθος. Προσπαθουσε να καταρριψει τα επιχειρηματα των αντιπαλων του, δασκαλου του, Παρμενιδη.
Ετοιμασου για τοπικ.

Το νεο avatar της Banette με το αγγελουδακι. :thumbup: =D>

ΤΗΑΝΧ…
Aloe και ξερο ψωμι…

καλα μιλαμε αυτο το αβαταρ σε κανει να φαινεσαι οτι εισαι το αγγελουδακι και την ωρα που μας μιλας κουνας τα φτερα σου :stuck_out_tongue: