Ave!

Ave και καλώς σας βρήκα.
Έχω κάμποσο καιρό που είχα γραφτεί αλλά …το είχα ξεχάσει (omg) μέχρι που μου το θύμησε χτές ενα φιλαράκι…#-o

Είμαι ένας Queen fan από τα γενοφάσκια μου :stuck_out_tongue: και τώρα τελευταία ακούω πολυ συχνά Ramones και Motorhead. Ακούω σχεδόν όλο το φάσμα της Rock και Metal μουσικής (δεν μπορώ το Death, Black), ακούω κλασσική μουσική, σιχαίνομαι την rap/hip hop αισθητική και μουσικά, αλλα είμαι πάντα ανοιχτός σε περίπτωση (λέμε τώρα) που βρεθεί κάτι αξιόλογο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

All time favorite συγκροτήματα είναι (φυσικά) οι Queen και ακολουθούν (χωρίς ιδιαίτερη σειρά προτίμησης) οι Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Blue Oyster Cult, AC/DC, Uriah Heep, Rush, Cream, The Who, Black Sabbath, Jethro Tull και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράφω…

Είμαι επίσης και hardcore fan των Monty Python :stuck_out_tongue:

Υ.Γ. Επειδή γουστάρω πολύ να ακούω Queen δεν σημαίνει οτι είμαι γκέης :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλως τον. Ενα κι ενα ολα τα συγκροτηματα που ανεφερες! Ευγε! Και για τους Pythons ευγε στο τετραγωνο! Αν εισαι κ γαυρος εισαι φιλος μου…

Kι απο εμενα ευγε για τον στραγγαλισμο ζωων και τον αυνανισμο.Θα μπορουσες βεβαια να συνδιασεις και τα 2 κανοντας σεκς με τα ζωα ετσι ωστε ουτε φονιας να εισαι ουτε αυνανας.Η κτηνοβασια δε θεωρειται ποινικο αδικημα.Καλως μας βρηκες.Enjoy your stay :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Sorry που στο χαλνάω αλλά σε αυτό το επίπεδω δεν θα γίνετε φίλοι (καθώτι θεοριτικός οπαδός τριφιλοφόρου ομάδας …)

stef ok αργισες λίγω αλλά το θυμίθικες το site …

σου εύχωμαι καλο spam …

Α ρε κι εγώ είδα “Ave” και λέω μπλακ θα ακούει.

Πλάκα κάνω, γαμάτα πράματα ακους. Γουελκαμ. :slight_smile:

@ChrisP
Γαύρος δεν είμαι, υποστήριζα τον ΠΑΟ μέχρι που βαρέθηκα να βλέπω ποδόσφαιρο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

@tolkki
Τα ενδιαφέροντα μου είναι άκρως συνηθισμένα εκτός - ίσως- αν εξαιρέσουμε το γκολφ :stuck_out_tongue:
Πληροφοριακά είναι ατάκα απο ενα σκέτς των Python

@Guardian
Μου βγήκαν τα μάτια…

@zafrock
Sorry και ευχαριστώ για την υποδοχή

Sorry; Πρώτο λάθος. :lol:

Σ’αρεσουν Κουην, Ζεππελιν, Ρας, Σαμπαθ, Γιουραηα Χιπ, Εησηντηση καθως και οι Μοντυ Παηθονς.

Ε σ’αγαπαμε.

εκτός των προαναφερομένω μόνο και μόνο που μας χαιρέτησες λέγοντας ave αρκεί καλωσόρισες και να είσαι πάντα καλά

Welcome και ας αργησες

Χεχεχε πες του τα τόσο καιρό τον έπριζα να μπει …

Καλώς ήρθες!!!

Kαλώς ήρθες!!καλά να περνάς+καλό κάψιμο!:smiley:

Καλως ηρθες! Καλα τα συγκροτηματα που ακους, πολυ καλα, αλλα, οπως και οι περισσοτεροι, δεν ανεφερες τους RAINBOW:x

μορε του αρέσουν αλλα με τόσα γαμάτα bands που να τα θυμιθεί όλα…

[SIZE=“1”](ξέχασε και τουσ ufo beatles και πάει λέγωντασ…)[/SIZE]

οοχι…μαρεσει που κοιτας τον εσωτερικο κοσμο του ανθρωπου :roll:

ον τοπικ: καλως ηρθες μπραδα :wink:

queen ω ρε.τέλος.

Toν είδα στους Lets Zep!! :slight_smile:
Αν και το σωστό είναι…μου τον σύστησε ο Guardian_of_the_blind εκεί! (εκεί στους Lets Zep).

Καλώς σε βρήκα και εδώ λοιπόν! :stuck_out_tongue:

=D> =D> =D> Εύγε, συγχαρητήρια και ΜΠΡΑΒΟ!!! Και αφού υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, ξανάμανά μπράβο! (Και άμα βαρέθηκες το ποδόσφαιρο, υπάρχει και το μπάσκετ που φέτος “κεντάει” η ομάδα! :smiley: )

Welcome, aboard! Καλά πόστ!

Υ.Γ. Τι υποστηρίζεις το People’s Front of Judea ή το Judean People’s Front; :lol:

kalimera se olus .mu fainetai oreos edo o xoros opote tha ta leme opote menei xronos. apanto idiaiteros ston guardian of the blind kathos tygxanw fanatikos opados twn guardian oi opoioi apotelun tin deyteri oikogeneia mu xaxaaxa
check also mekong delta,sieges even, tus hansenikus helloween,angra ,manowar kai tus theus warlord