To Release το “έκαψε το χαρτί του”. Κρίμα.
Τραγική η φαση με το release φετος…
Εγώ συμπεραίνω ότι έχει πάει απάτη η συναυλία και ότι για να κλείσουν σαπορτ κοιτάνε την προπωληση
Δεν πήγε καλά οπότε δεν επενδύουν έξτρα χρήμα
Τραγικό βέβαια αυτό σαν σκέψη αν ισχύει
Εγώ καταλαβαίνω ότι αυτά τα “φεστιβάλ” με τις σκόρπιες ημ/νίες φέρνουν αγαπημένα ονόματα έτσι επειδή είναι αδύνατο όπως είμαστε γεωγραφικά να τους μαζέψουν όλους σε ταιριαστές ημερομηνίες. Πέρα από Zagreb δλδ δυσκολεύουν (αν κ φέτος το Hills of Rock στη Βουλγαρία έπαιξε ωραία!)
Για τη συγκεκριμένη μέρα θεωρώ (και θέλω να ελπίζω) ότι δεν έκατσαν πράγματα που κοιτούσαν να ταιριάξουν αλλά να μην είναι απλά fillers.
Καλά, άνετα πετάνε δύο ελληνικά ονόματα metalcore και πάνε παρακάτω, να έχει νόημα και για το φεστιβάλ, και για τη ντόπια σκηνή. Καταλαβαίνω τους περιορισμούς, αλλά δεν τους ακούω και πολύ
Και αυτό, ναι, δεν ξέρω γιατί φέτος δεν το έκαναν (εφόσον δεν έχει 3ο–4ο όνομα).
Για να μην πρέπει να πάμε εκεί από τις 6
Πω, το ειχα ξεχασει αυτο. Ναι, 8-9 και καλα ειναι.
Και δεν το κάνουν στο Floyd να είναι και κλειστό κλιματιζόμενο, κι όλα καλά;
Πολύ κρίμα για την μπάντα και για εμας που κλείσαμε να παμε πριν ολοκληρωθεί η μερα… Αλλα και αντίστοιχα αυτο που έγινε με gojira που η ανακοίνωση του 3 ονόματος εγινε πριν λιγες μερες ειναι εξίσου τραγικό.
Πωπω δεν το περίμενα να μην πάει καλά
Mάλλον δεν φτάσαν ακόμη οι ξένοι τουρίστες που υπολογίζαμε στην Αθήνα για να πάρουνε εισιτήρια στα 856 live που έχουν ανακοινωθεί από το περασμένο φθινόπωρο… Από μήνες πριν λέμε ότι δεν είναι λογικό να πάνε όλα καλά. Ο κόσμος θα διαλέξει που θα δώσει το υστέρημα του.
Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν έχει πάει καλά; Στο μυαλό μου, το ότι δε μπήκαν επιπλέον ονόματα και δεν άλλαξε ο χώρος, μπορεί να εύκολα να σημαίνει ότι πήγε τόσο καλά που δεν τα ‘χρειαζόταν’ η μέρα για να βγει. (Όχι ότι μου αρέσει σαν επιλογή, αλλά ναι.)
Εχουν χασει την μπάλα του τι σημαίνει φεστιβάλ και φτιάχνουμε μερες 9-10 με 2-3 γκρουπ…
Οι μισες θα μπορούσαν ειναι συγχωνευτούν σε αλλες… Στο τελος καλύτερα που γίνεται κατι τέτοιο μπας και βαλουμε μυαλό
Ρε μλκς τώρα, όλοι εσείς που γκρινιάζετε ότι δεν τα λένε festival αυτά με τα 3-4 ονόματα. Ποιός θα πάρει άδεια για να πάει να δεί μια συναυλία με 35 βαθμούς στην ελλάδα σε εργάσιμη μέρα? Και άντε πες αυτό πάει στο καλό (που για μένα δεν πάει στο καλό).
Είναι χώρος η πλατεία νερού, για να μπορούν να ξεκινάνε οι συναυλίες στις 13:00 το μεσημέρι? Ήδη οι γύρω κάτοικοι, συν τον δήμο Καλλιθέας (μου φαίνεται), έχουν κάνει κινήσεις για το “φέστιβαλ”, γιατί τους ενοχλεί.
Και άσε εμένα, που είμαι περίεργος και δεν μπορώ να δω παραπάνω από 3 συγκροτήματα σε μια μέρα.
Θες χώρο, θες ονόματα, θες υποδομές, θες πολλά και εδώ στην Ελλάδα, δεν το έχουμε. Ξέρουμε που πάμε και τι έχουμε. Και αντε στους A7X, είναι λογικό να γκρινιάξει κάποιος που έχει βαφτιστεί φέστιβαλ με ένα όνομα, πχ στους Dream Theater, τι παραπάνω να θέλει κάποιος από Mastodon και Haken? To μόνο που θα ήθελα είναι να είναι τουλαχιστον 1μιση ώρα το κάθε σετ , όχι άλλη μπάντα.
Έτσι είναι, χρόνια τώρα, τα “φεστιβαλ” στην Ελλάδα. Αυτό μπορούμε να υποστηρίξουμε(κοινό, χώροι, διοργανωτές), αυτό έχουμε
Το ότι η πλατεία νερου ειναι ακατάλληλη για live γενικα δεν ειναι δικαιολογία… Μπορεί να παει εξω απο το ΟΑΚΑ. Και δεν ειπαμε να παμε απο 13:00 αλλα απο 5-6 μια χαρα χωράνε 4-5 μπαντες.
Για εμένα γενικα οι τιμές αυτες για 1-2 ονοματα είναι τραγικές.
Αν εσενα δεν σε ενοχλεί τιποτα απο τα παραπάνω μια χαρα.
το φεστιβάλ για να είναι φεστιβάλ θέλει 2-3 διαφορετικές σκηνές. και ας ξεκινάνε και από τις 17:00 τα acts.
Εδώ μάλλον φεστιβάλ εννοείται αν υπάρχουν πάνω από 2 σημεία που πουλάνε μπύρες
Παρόλο που φέτος δεν έχει πάει καλά το θέμα για το Release, τουλάχιστον φέρνει μπάντες που δεν έχουμε ξαναδεί όπως οι συγκεκριμένοι(που δεν καίγομαι) ή οι Gojira (πρώτη φορά headliners αν δεν κάνω λάθος). Συν την μέρα των Theater που για το είδος είναι πολύ καλή. Αν είναι festival? Όχι δεν είναι.
Παντως ασχετως αν αρεσουν σε πολυ κοσμο εδω η οχι, τα τελευταια χρονια οι A7X ειναι απο τα 4-5 μεγαλυτερα ονοματα του σκληρου ηχου. Παιζουν στην ιδια κατηγορια με Metallica, Maiden, Slipknot δλδ headliners στα μεγαλυτερα φεστιβαλ. Δε βλεπω πως θα μαζεψουν λιγοτερο κοσμο απο Disturbed η εστω Parkway Drive.