Avenged Sevenfold @Release Athens 07/06/2025

Οι παραπάνω που αναφέρεις δεν είχαν μαζέψει αρκετά άτομα για τέτοιο open-air venue

Ναι, για αυτο το λεω. Λιγοι ηταν και παλι. Δε νομιζω πως δεν θα καταφερουν να φτασουν τα νουμερα τους.

Μα και το support που υπάρχει δεν βοηθάει και τοσο αφου πριν 2 μηνες παιξαν σε δικο τους live.

Πολυ κριμα για A7X αλλα ας ελπιζουμε σε ενα εξαιρετικο live απο την μερια τους γιατι ειναι μπανταρα.

2 Likes

Πάντως άτομα που έχω ρωτήσει, που δεν ακούν μέταλ, αλλά γνωρίζουν ονόματα όπως Dream theater, King Diamond, Slipknot κτλ., όταν τους ρωτάω για τη συγκεκριμένη μπάντα με ρωτάνε ποιοί είναι αυτοί.
Για αυτό απ’ την αρχή είχα γράψει απ’ την αρχή, για την απήχηση που έχει η μπάντα στο μη μέταλ κοινό στην Ελλάδα.
Έρχεται και η τιμή του εισιτηρίου και δένει το γλυκό.

Πάντως όσοι πάτε καλά θα περάσετε και θα έχετε και την άνεση σας.Εγω μάλλον θα προσπεράσω.

1 Like

Doors open 18:30

19:20 / Palaye Royale

21:15 / Avenged Sevenfold

6 Likes

Να πάτε από νωρίς να μη χάσετε τα πολλά ονόματα του “φεστιβάλ”…

4 Likes

Τις εντυπώσεις σας! xD

Αρχικά να πω ότι έχω μεγάλη αγάπη στους Α7Χ , ήταν απωθημένο που με είχε κάνει να πάει έξω να τους δω και επιτέλους ήρθαν και σε εμάς

Αφού τα έφερε έτσι η τύχη και ήμουν Ελλάδα ήταν άχαστο

Διοργάνωση έχει πέσει πάρα πολύ δεν ξέρω γιατί τέτοια κατρακύλα . Έφτασα 18:45 και είχε υπερβολικά μεγάλη ουρά , δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν πλήθος εν έτει 2025

Μερτς με 4 άτομα, τα 2 για Α7Χ , 1 για σαπορτ και 1 για μερτς ριλιζ με ένα POS . 19:05 μέχρι 20:50 περίμενα στην ουρά και ήταν και κακογουστα heavily overpriced παναθεμα τους :rofl: . Ήθελα και το κανα , έγραφε και Greece στην πλάτη και είμαι γραφικούλης οπότε πάμε στα σημαντικά

Δυστυχώς ούτε παίζουν πολλή ώρα ούτε ανακατεύουν και ιδιαίτερα την τράπουλα, κατά 10/13 ίδια με πέρυσι στη Φλωρεντία

Βέβαια σε απόδοση , ήχο και όρεξη πολλά σκαλιά ανώτερη η σημερνή εμφάνιση , γούσταρα με την ψυχή μου και κοινό πολύ θερμό ευτυχώς.

όταν ανακοινώθηκαν περίμενα ότι θα έχει φουλ κόσμο , μετά με έπιασε φόβος ότι δεν πήγε καλά. Ευτυχώς ήταν καλή η προσέλευση

Ήχος Synyster Gates φανταστικός , ειδικά σε σολο ή πχ intro Buried Alive

λυγμοί σε So Far Away , καύλες στα χιτάκια Nightmare - Hail to the King

ωραίότατη εκτέλεση A Little Piece

προσωπικά επιμένω στην περσινή άποψη ότι πολλά 00s κομμάτια δεν μπορεί να τα πει καθώς έχει κάψει φωνή και το υπέροχο γρέζι που είχε κρίνοντας τα Bat Country & Unholly ( που κέρασαν ωραίο στακάτο ξυραφένιο και αργό breakdown έτσι για το αλατοπίπερο )

A7X συνολικά 8/10 μόνο παράπονο διάρκειας απόδοση όρεξη ήχος όλα τρομερά :metal: :bat: :skull:

Release 3/10 σοβαρευτείτε ούτε σαπορτ δεν βάλατε και είχατε τον κόσμο σα μαλάκες

12 Likes

Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όσο και το κοινό τους και να μας ξανάρθουν με καλύτερες συνθήκες. Γεράσαμε μέχρι να παίξουν εδώ, αλλά μας αντάμειψαν.

1 Like

Το release σα διοργάνωση κάθε πέρσυ και καλύτερα. Πέραν του φιάσκο με τις 2 μπάντες που οκ τον περισσότερο κόσμο δεν τον ένοιαξε ιδιαίτερα αλλά τότε τι τα θες τα & more και κουραφεξαλα, είχε μια τεράστια ουρά για να μπεις, ήμασταν στην ουρά 6:30 και μπήκαμε αφού ξεκίνησαν οι palaye royale στις 7:20. Για μερτς δεν πάω ποτέ αλλά μου είπαν τα ίδια χάλια και εκεί. Ήχος μετριοκακός εκεί που καθόμουν, δεύτερα φωνητικά δεν ακούστηκαν ποτέ.

Τώρα οι avenged είναι από τις πιο αγαπημένες μου μπάντες, 35 είμαι ,ήμουν 17 όταν βγήκε το ομώνυμο και το είχα λιώσει μαζί με city of evil, waking the fallen. Ενώ είναι άψογοι επαγγελματίες θα ευχομουν να ήταν λίγο πιο κοντά στο κοινό ας πούμε. 1 ώρα και 15 λεπτά είναι λίγο κατά την άποψη μου για 40ρηδες. Τώρα είναι θέμα release η ώρα, είναι θέμα πως ο shadows δυσκολεύεται να βγάλει μεγάλο σετ, ποιος ξέρει, υπήρχε πολύς κόσμος που έκανε ταξίδι από Βαλκάνια για να τους δει, είσαι από τις δημοφιλέστερες νέες μπάντες του χώρο, ε παίξε κάτι παραπάνω.

Το σετλιστ αναμενόμενα είχε πολλά από το τελευταίο, που μαγκιά τους που το έβγαλαν γιατί αυτό γουσταραν, προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου. Θα ήθελα να ακούσω και πολλά άλλα μια το μικρό σετ μια το προμοσιον στο νέο δεν άφησε πολλά περιθώρια. Αλλά ρε μάγκες 20 χρόνια ακριβώς από City of evil (Ιούνιο του 2005), ε παίξε ρε κάτι παραπάνω του bat country από εκεί έτσι για τη φάση. Καλός ο επαγγελματισμός αλλά πρέπει να την πονάς τη φανέλα και λίγο. Πάλι καλά που όταν τους είδα το 18 άκουσα και ένα m.i.a.

Τελοσπαντων μίζερο ποστ αλλά όπως και να χει καλά πέρασα οι αγάπες είναι αγάπες και είχαν μια χαρά απόδοση. Επίσης αρκετά νέος σε ηλικία κόσμος γύρω στα 30, γενικά το κοινό είχε ζωντάνια.

6 Likes

Παιχταραδες… Παρα πολυ καλος ηχος, ωραια διάθεση απο a7x και κοινο, κάκιστο release…

3 Likes
1 Like

Μιαμιση παιξανε. Και ναι, δεν ειναι πολυ. Ειναι ουτε λιγο, ουτε πολυ.

Ηρθα στο τελος των Palaye Royale και δεν περιμενα δευτερολεπτο, αλλα εχω ζησει κι αυτο που λετε με την ουρα και καταλαβαινω. Οι A7X ηταν πολυ descent, με καλο ηχο, καλη διαθεση και φανηκανε να γουσταρανε και οι ιδιοι. Απο setlist τωρα δεν περιμενα και κατι διαφορετικο, ολοι αυτοι περιοδευουν με απαραλλακτο set πανω-κατω, οποτε ξεραμε τι θα ακουγαμε.

5 Likes

Θα συμφωνήσω με @Rebel.

Συναυλία A7X , 8 στα 10.
Θα μπορούσε να ηταν και παραπάνω αν ειχαν παιξει περισσότερο .

Δειχνουν να μπορούν 1-2 ακομη και προσωπικά θα ηθελα απο τα παλαιότερα τους - ενα Save Me, welcome to the family, shepherd of fire, sceam, almost easy κτλ

Καναμε και συζήτηση μετα τη συναυλία ποσο αυστηρος προγραμματισμός ειναι ενα τέτοιο live show και αν τη νεα γενια την καλύπτει η διάρκεια του live και ο τροπος που ειναι στημένο.

Για μενα θα ηταν προτιμότερο να μπαίνουν πχ με το nightmare ωστε να σε πιάσουν απο τα μούτρα και μετα πιο εύκολα να σου περάσουν τα “παράξενα/ιδιαίτερα” καινούρια τους .

Κατι αλλο που μου κάνει εντύπωση και να με διορθώσει κάποιος αν κανω λαθος … αλλα ειχαν να βγουν σε tour απο το 2018; δηλαδή 5 ολόκληρα χρόνια δεν έπαιξαν live ; :dizzy_face:.

Διέλυσε αρκετό κοσμο o covid .

Ωραια περάσαμε, είδαμε και αρκετους συμφορουμιτες , το live ηταν καλο - τους ξανα έβλεπα πχ στην επόμενη περιοδεία.

Παμε για τα επόμενα!:grin:

5 Likes

Απωθημενακι γερο χωρις να εχω ακουσει βεβαια το τελευταίο αλμπουμ. Δεν τα καταφερα ποτέ δηλαδη.

Συμφωνω με ολα τα θετικα που διαβασα παραπανω, περα απο ενα και εχω να προσθεσω και κατι.

1. Που στεκοσασταν και είχατε καλο ηχο; Θελω μα γνωριζω για τις επομενες μερες διοτι για μενα χθες ο ηχος ήταν κακιστος. Επιπεδου Alice in chains στο release για οποιον ηταν και mastodon στο sonisphere. Ακραιο echo των ντραμς απο τον πυργο, ο shadows εξαφανιζοταν και εμφανιζοταν και μπασο μπλεγμενο με τα ντραμς σε πολυ κακο σημειο. Κιθαρες πολυ καλες ευτυχως. Μια τεραστια γουβα ειδικα οταν βρεθηκα μπροστα μετα τα mosh pits.

2. Πολυ μα πολυ κακο σετλιστ. Προφανως εχουν αλλαξει το τροπο που βλέπουν τα λαιβ αφηνοντας εξω δυνατα κομματια για να παίξουν 2 μπαλαντοειδη. Το 1 εκ των οποιων μετα το unholy confession; Μεγαλη κατρακυλα εκεινο το σημειο. Δηλαδη φαουλ και στις επιλογες και στη θεση τους.

Μια ασχετη ερώτηση το seize the day ειναι πολυ mainstream και δεν το βαζουν ουτε αυτοι ουτε το ζηταει ο κοσμος;

Σε live οπως και των bring me the horizon που ολα ειναι στημένα ετσι με τα visuals δεν νομιζω να βαίνουν ποτε εκτος προγράμματος.Αυτο νομιζω ειναι προβλημα των συγχρονων live. Pροφανως το να ακουσουμε τραγουδια οπως το m.i.a θα ηταν επος.

Ο shadows παντως δεν μπορει παραπάνω και για αυτο εχουν αλλαξει και τους ριθμους τους και στο καινούριο το οποιο προσωπικα μου αρεσε εξησου πολυ.

4 Likes

Με μιάμιση ωρα και 13 τραγούδια δεν γαμησε κανείς θα πω εγώ, μετα απορείτε γιατί δεν θα υπάρξουν νέοι metallica κτλ.

Ωραία πέρασα και ειδα και πολυ κόσμο αλλά να λέμε τς πράγματα με το όνομά τους.

5 Likes

Δεν θελατε Manowar. Ποιος σας φταιει.

9 Likes

Ο ήχος, πράγματι, θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αλλά ίσως οφειλόταν στο ότι καθόμασταν λίγο μακριά απ’ την σκηνή, σε σημείο να βλέπουμε τη συναυλία από τις οθόνες την περισσότερη ώρα.

Πέραν από τον ήχο που μου φάνηκε μέτριος προς καλός (είχε σκαμπανεβάσματα?) και τις φωνές των Synyster/Zacky που μετά βίας ακούγονταν, δεν έχω κανένα παράπονο (από το γκρουπ, τα άλλα που λέτε, ευτυχώς, δεν τα πέρασα). Ήσαν ευδιάθετοι, ο Matt ήταν σε καλή φόρμα και έδινε “πάσες” στο κοινό, όλη η μπάντα συνολικά άψογη!

Δεδομένων των προβλημάτων που έχει με τη φωνή του, η μιάμιση ώρα είναι μια χαρά. Ναι, κι εγώ θα γούσταρα να έπαιζαν και το Almost Easy (3λεπτο είναι μωλέ), αλλά δεν πειράζει. Καλά, αν έπαιζαν 2ωρο σετλιστ + πχ Save Me, Beast and the Harlot, Almost Easy, Paradigm (από The Stage, γιατί αδικήθηκε κατάφωρα ΚΑΙ αυτό το άλμπουμ) και We Love You αντί του Cosmic (μη με φάτε) για μένα θα ήταν το καλύτερο λάιβ όλων των εποχών, αλλά it’s ok, γι’ αυτό που ήταν, ήταν άψογο, και από μέρους της μπάντας σχεδόν αψεγάδιαστο! Με έκανε να γουστάρω και να ανυπομονώ να τους ξαναδώ σύντομα (δεν πιστεύω) πίσω στα μέρη μας!

Αν γίνει, ελπίζω η διοργάνωση να πήρε το μάθημά της και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο κοινό της και ένα ακόμα δυνατό όνομα για support με τα ίδια λεφτά, αν και εξαίρετοι οι Palaye Royale, θα θέλαμε κάτι παραπάνω…εγώ προσωπικά θα τους έβαζα να παίξουν 6:30-7:15, ένα όνομα τύπου Trivium 7:30-9:00 και A7X 9:30-11:00 (ε, με κάποιες χρονικές αποκλίσεις, αλλά σε γενικές γραμμές κάπως έτσι θα το φανταζόμουν).

Το σετλιστ ήταν απαράλλαχτο με της Τουρκίας, ακόμα και η σειρά. Εμένα τα κανούρια μου άρεσαν, αλλά γούστα είναι αυτά, όμως πώς γίνεται να ξενερώνεις με Mattel & Nobody? Και το Game Over, νομίζω, είχε τη σωστή ενέργεια για να ξεκινήσουν τη συναυλία και να “χώσουν” και το κοινό, οι εναλλαγές έφερναν μια ισορροπία (για μένα πάντα).

5 Likes

Οι Α7Χ δεν ειναι της γενιας μου και τους παρακολουθησα σχετικα πρσφατα. Εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο οσα ειδα, σε γενικες γραμμες φυσικα. Ο ηχος ηταν πολυ καλος (στην ευθεια της αριστερης οθονης, επειδη καποιος ρωτησε), αλλα ειχα τις ωτασπιδες μου οποτε καθε αυτακι μπορει να ακουει και λιγο διαφορετικα πραγμτατα. Η πιτσιρικαρια εδωσε οσα ειχε, τουλαχιστον εκει που ημουν, κατι που μου αρεσε να το βλεπω. Σκεφτηκα να μπω σε ενα πιτ που ανοιξε μπροστα μου, αλλα νταξ, δεν εχω τετοια συνδεση με τη μπαντα.

Περιμενα ελαχιστο κοσμο, νομιζα οτι πηγαινε απατο, εκανα λαθος και ευτυχως, διοτι πρεπει να βλεπουμε τετοιες μπαντες. Απο την αλλη, φτωχες υπηρεσιες σε ολα τα επιπεδα απο Ριλιζ. Ενα σαπορτ; Ουρες στα μερτς; Τιμες στα μερτς (καλα, αυτο μπορει να ειναι και θεμα συγκροτηματων); Ουρες στα ταμεια; Δεν παυει να ειναι ενα πολυ οργανωμενο και επαγγελματικο ολο αυτο, ομως αν τρως τον χρονο σου σε key points, τοτε κατι δεν εχεις κανει καλα.

Σε μια αυθαιρετη υποθεση που εχω κανει και συζητουσαμε με συμφορουμιτες μετα το τελος, θεωρω οτι φετος υπηρξε τεραστιος ανταγωνισμος για να κλεισουν ονοματα και σε αλλα “φεστιβαλ” (επιτηδες τα εισαγωγικα), με το Ροκγουειβ να παιρνει πολλα και για δυο χωρους. Ετσι, ισως καπου σκεφτηκαν στο Ριλιζ να ρισκαρουν με τα τυπου φεστιβαλ-σαν-συναυλια, ειτε γιατι δεν εβρισκαν ειτε για να μην ανεβασουν το μπατζετ (με πλειστηριασμους προσφορων ή ακριβοτερα συγκροτηματα). Μπορει να λεω και κουταμαρες.

Γενικως περασα ωραια και χαρηκα που ειδα @RiderToUtopia @Rebel @drenie (σορι αν ξεχασα καποιον), περαν των “κλασικων” μυστηριων τυποων που λιγο-πολυ βρισκομαστε στα γκιγκς.

12 Likes