Avenged Sevenfold @Release Athens 07/06/2025

Από κόσμο ή σαν Α7Χ ;

Ανώτεροι χθες , σχεδόν ίδιο σετλιστ

Κόσμο δεν μπορώ να εκτιμήσω , ήταν ιππόδρομος φάση όπως συνηθίζεται σε Ιταλία . Ίσως ήταν 10Κ εκεί . Ήταν μεγάλο

Και ήμουν zone B , έπαιζες ποδόσφαιρο εκεί. Zone A ( σε τιμή όπως ριλιζ ) φαινόταν φισκα

2 Likes

Από κόσμο. Αχα, κατάλαβα! Πάνω-κάτω η ίδια φάση δηλ.

Πάντως οι εργαζόμενοι που άκουσα λέγανε για 13000 κόσμο. Πάνω από 10.000 ήταν σίγουρα όμως.

1 Like

Εγώ τάσσομαι υπέρ των εργαζομένων!

2 Likes

Τόσοι περίπου πρέπει να ήταν. Άντε να μην ήταν 13k και να ήταν 12k ? Λιγότερο όχι.

2 Likes

Ε τότε μιλάμε για τιμιοτατη προσέλευση

Ίσως ξανάρθουν

4 Likes

Σαν εξοδος μονο, οπως μου ειπαν οταν ρωτησα.

Χτες ηταν χειροτερα :grinning:

1 Like

Χθες είδα φως και μπήκα, μου έκατσε πρόσκληση, δεν είχα σκοπό να τους ξαναδώ γιατί πέρσι στην Γαλλία μου άφησαν μια meh αίσθηση. Χθες ναι, ήταν σαφώς ανώτεροι σε σχέση με αυτό που είχα δει και εγώ στο Hellfest.

1 Like

Δεν ξέρω αν θα περίμενα σε τέτοια ουρά με ζέστη ακόμα και αν τα έδιναν τζάμπα. Γεράματα!

2 Likes

Και μια αποψάρα για το live εδώ.

10 Likes

Γενικα η συναυλία δεν άφησε ως αίσθηση τις εντυπώσεις που θα περίμενε κάποιος για ένα συγκρότημα που έρχεται πρώτη φορά,παρότι αρκετά live reports είναι θετικά,ίσως και η μπάντα να μην διανύει το καλύτερο φορμαρισμα.

Και πάνε λέει μια βδομάδα μετά στην καταραμένη Γαλλία κι αλλάζουν το άνοιγμα του σετ από Game Over / Mattel σε Game Over / Chapter Four [άναρθρες κραυγές]

Βέβαια επειδή τα παιδιά ειναι χαζά, έκοψαν Little Piece Of Heaven κι άφησαν φινάλε με Cosmic

Και στρίμωξαν κάπου ανάμεσα Not Ready To Die και Burn It Down

Βλαμμένοι όλοι τους :blue_heart:

2 Likes

Είδαν καλά τα αμυγδαλωτά ματάκια μου; Chapter Four & Burn It Down?

Ελάτε και του χρόνου και take all my money, to feleki mou! Αλλά αντί για το Cosmic παίξτε το A Little Piece of Heaven, εντάξει; :stuck_out_tongue:

2 Likes