Avril Lavigne

Προς τί το μίσος και ο avrilοσπαραγμός; [-X

Μια χαρούλα είναι η διασκευή (αντίθετα με το «ανέκδοτο» chop suey). Η δεσποινίς ήταν προσκεκλημένη στο MTV Icon Metallica, προφανώς με σκοπό να «φέρει μαζί της» τους φαν της μπροστά στην τηλεόραση. Δεν βλέπω πού είναι το κακό και το ξαναλέω πως, προσωπικά, μου έβγαλε κάτι από «φαντασίωση». :roll:

Αν θέλετε μια πραγματικά κακή διασκευή… try Snoop Dogg! :lol:

jesus. τι ειδα πρωι πρωι… εγω λεω να κανει εναν δισκο με διασκευες metallica sabbath pantera priest guns n roses κλπ κ να βγει περιοδεια σε ολα τα metal festivals 8O

:lol: :lol: :lol:
Αντε μετα να τραγουδησει και Maiden …:lol: :lol:

μπαααααααααααααααααα τι να της κανουν τα ταπεινοτατα κομματακια του steve harris καλε… αυτη ειναι για καλλας κ πανω :lol:

τι αλλη βλακεια θα σκεφτουν τα αμερικανακια για να βγαλουν money:-k ?!

[QUOTE=Vic Vega;370458]Προς τί το μίσος και ο avrilοσπαραγμός; [-X

Μια χαρούλα είναι η διασκευή (αντίθετα με το «ανέκδοτο» chop suey). Η δεσποινίς ήταν προσκεκλημένη στο MTV Icon Metallica, προφανώς με σκοπό να «φέρει μαζί της» τους φαν της μπροστά στην τηλεόραση. Δεν βλέπω πού είναι το κακό και το ξαναλέω πως, προσωπικά, μου έβγαλε κάτι από «φαντασίωση». :roll:

Αν θέλετε μια πραγματικά κακή διασκευή… try Snoop Dogg! :lol:[/QUia
για αυτη τη διασκευη μιλας?

ειναι τοσο αισχος που καποια στιγμη σταματας να γελας απο την πολυ φρικη…:smiley:
τεσπα το αβριλακι μπορει να ειναι χάλια και τα τελευταιο σιντι της να ναι εντελως βλακεία(τα αλλα ηταν καπως αξιοπρεπη και το nobody’s home ειναι ωραιο κομματακι)
αλλα η διασκευη που εκανε στο fuel δεν ηταν ασχημη κατα τη γνωμη μ
βεβαια θα ηταν μεεγαλη ντροπη και ιεροσυλια να υπαρξει συγκριση με το οriginal
οσο για τη διασκευη στο chop suey καλα αυτη ειναι εντελως8O
δεν ηξερε ουτε τα μισα λογια και φωναζε σαν γαιδουρι:p

κι εδω κραζουμε ε?
δηλ μονο η μεταλ εχει ψυχη???
ελεος…#-o

Χαχαχα η Avril,μονο για καμια φωτογραφιση στο FHM κανει.Για να δουμε πιο αλλο κομματι θα σκοτωσει…

αδερφη 4 χρονια μικροτερη μου,πορωμενη με avril lavigne για χρονια…δεν λεω τπτ αλλο…εφιαλτικα χρονια σπιτι εκεινο τον καιρο με avril στη διαπασων ολη μερα(τωρα την εστρωσα,ακουει tool ευτυχως)…απο τις ελαχιστες φορες που πραγματικα θελω να μειωσω τοσο πολυ ενα ‘‘καλλιτεχνη’’…αλλα η τυπισσα δεν παλευεται…προσωπικα την απεχθανομαι,απεχθανομαι την αθλια νιαουροφωνη της,το οτιναναι στυλακι της,την ψευτοπανκ νοοτροπια που προσπαθει να πλασαρει(ελεος) κ ειλικρινα ευχομαι να της συμβει κατι κ να σταματησει να ταλαιπωρει τοσα αυτια παγκοσμιως…να γινει ηθοποιος,μοντελο,κατι,απλα να παψει να τραγουδαει…σορυ για τον οποιο φαν,αλλα την μισω…πραγματικα…αλλα ειναι ψιλοωραια σα γκομενα σε μερικα κλιπ κ Live(που δυστυχως,κατω απο πιεση τα εχω δει ολα κ πολλες φορες…)…τεσπα,στανιαρα…

το imagine του john lennon ισως?ναι εγινε κι αυτο.ενταξει για τα δικα της καλη ειναι(τη προτιμω σε σχεση με αλλους ειναι και τουμπανο η κυρια)αλλα οι διασκευες της ειναι χαλια.παντως το my happy ending απο τo dj στο live blue oyster cult ηταν ολα τα λεφτα.οσοι βρεθηκαν ξερουν

Τί να πούμε κι εμείς της αμέσως προηγούμενης γενιάς που το αντίστοιχό μας ήταν οι Hanson; Τέλος πάντων, συνεχίζω να πιστεύω πως η δεσποινίς δεν αξίζει τόσο θάψιμο.

Hanson! hahahaaaaaa mmmbop…ωραιες εποχες :lol: :stuck_out_tongue:

lol,εμενα μου αρεσαν λιγο οι Hanson,μικρος:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :stuck_out_tongue:

Τα βλέπεις; “Everybody is someone else’s nigger”! :wink:

Συνεχίζω και γω off topic να πω ότι οι Hanson επανήλθαν και έβγαλαν και νέο δίσκο. Απόδειξη πώς δεν ήταν απλά μια φωτοβολίδα :stuck_out_tongue: Έναν δίσκο βγάζουν όλοι. Αλλά πόσοι πραγματικά καταφέρνουν να βγάλουν δύο ?:lol:

Προτεινω να μετονομαστει το thread :stuck_out_tongue: Hanson ρεε!8)

MMMbop tick a ta ba do ba
dubi da ba do ba
tick a ta ba doo
yeah eh yeah
MMMbop tick a ta ba do ba
dubi da ba do ba
tick a ta ba doo
yeah eh yeah

:lol: :lol: #-o :–

χαχαχαχαχαχαχαχα αναμεσα σε ολα αυτα που εχει βγαλει ειναι μια χαρα!!! αχαχαχχαχαχαχα

απεχθανομαι τ λαβιν:thumbdown:+ το χειροτερο ειναι οτι πιο μικρη την ακουγα + πωρονομουν + ιουυυυυυυυυυυυ [σιχαινομαι +μονο που το θυμαμαι]8O

ευτυχως καταλαβα οτι ειναι ελεεινη!!!

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα την ακουσα live και απλα ξενερωσα τελειως!!!η φωνη της ειναι αθλια!! Η γκομενα ειναι τιγκα εμπορικη και αυτο που ονομαζει εκεινη καθαρο rock ειναι απλα pop rock…οχι οτι τα κομματια δεν ακουγονται στα αυτια…αλλα οχι και για πολυ!!!

Τα παλιά της ψιλοακούγονται, με τα καινούρια δεν την παλεύω με τίποτα. Όπως λέει και η katrin188, pop/college rock τραγουδάει και μόνο για να πουλήσει. Είναι απλά άθλια…