Avril Lavigne

Κανείς δεν είπε ότι έπρεπε να είναι η άποψη σου θετική,ο τρόπος όμως που τι διατυπώνεις είναι ολίγον τι κάπως:wink:

anakasa city, frozen angel και metzikof σταματήστε το σπαμάρισμα στα μουσικά θέματα.

@ anakasa city. Αν ποστάραμε όλοι τη φράση “είναι για το μπούτσο” στα τόπικς ΟΛΩΝ των συγκροτημάτων που δε μας αρέσουν, θα σου άρεσε το πώς θα κατέληγε το φόρουμ? Θα ήθελες να το διαβάζεις και να συμμετέχεις? Προφανώς όχι. Καλό θα είναι να αιτιολογείς την άποψη σου. Αν την έχεις αιτιολογήσει σε προηγούμενο ποστ, τότε καλό θα ήταν να μη την επαναλαμβάνεις. Εκτός του ότι είναι ανούσιο, είναι εκνευριστικό…

ΥΓ. Μη μου απαντήσετε. Απλά σεβαστείτε τους υπόλοιπους χρήστες. Ότι ποσταριστεί μετά από το ποστ μου και δεν είναι σοβαρό ποστ για την Avril, θα διαγραφεί…

Τι λέτε τώρα την παρεξηγήσατε την κοπέλα. Δεν την ξέρετε καλά την κοπέλα

Moυ άρεσε τρελα η διασκευή της στο bascetcase και το knocking on heaven’s door.Ωραίο τυπάκι γενικά…

κατευθυνομενη απο τα media!!
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Συμφωνω για knockin’ on heaven’s door.:wink:

Ναι όντως… Είναι όμορφη διασκευή

Η καλύτερη διασκευή του knocking είναι των guns… Με διαφορά όμως…

Kata thn gnwmh mou, mousika, einai entelws xalia. Oso gia thn emfanish kapoies fores einai :vibrate:

χμ, ναι, επίσης μία από τις χειρότερες εκτελέσεις στο Chop Suey των SOAD… μεγάλο σοκ όταν το άκουσα…

Προειδοποιώ, αν έχετε προβλημα με την καρδιά σας να μην το δείτε…

http://www.youtube.com/watch?v=twvdypF4pUg&feature=related

:emot heart attack : #-o

:lol: Προσπάθησε τουλάχιστον…:lol:

Αισχος και μοσχος! Ασταδιαλα σκατοεμο ειβριλ!

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!8O :lol: :lol: :lol: :lol:
Bασικα ενταξει, πεθανα στα γελια πρωινιατικα!
Γιατι εχω την αισθηση ομως οτι εκανε και εκεινη πλακα?Τα μισα λογια δεν τα ηξερε… Anyway, τραγικο οπως και να εχει!8O

Noμίζω και η ίδια το είπε κάπου αυτό, ότι και καλά έκανε πλάκα, αλλά και πάλι… το λεηλάτησε τελείως…

καλα…λεηλασία…

Γιατι το cover στο fuel των metallica…με τον hetfield και τον hammett να καμαρωνουν απο κατω…

Ποιο αλλο κομματι θα διαλυσεις ρε Avril??:lol: #-o :lol: #-o

Χαχαχα! Αυτο δεν το ειχα δει…

ελεος… πιο πολυ στο chop suey…

Πωωωωωως8O
Τι βεβηλωσεις ειναι αυτες???:!:

Eιχα την ατυχία να το δω αυτό τις προάλλες#-o έλεος!!!:thumbdown: Θεε μου δωσε φώτιση στη μικρή Avril:papas: Γιατί δεν διασκευάζει κάτι σε New Kids on the block? Τους Metallica βρήκε η αθεόφοβη!!:papas:
Btw, φανταζομαι ο James k oι υπόλοιποι χαμογελάνε όσο οι κάμερες ειναι ανοιχτές από ευγενεια…δεν εξηγειται αλλιως!#-o
Για τον Hetfield βεβαια, δινω κι αλλη εξηγηση: To χαίρεται ο άτιμος που δεν μπορεί κανείς άλλος να πει σαν κι αυτόν: Gimme Fuel Gimme fire gimme that which I desire:p