''AWAKE - Divine Corridor Full Of Windows But No Doors''

‘‘AWAKE - Divine Corridor Full Of Windows But No Doors’’

αυτος ειναι ο τιτλος του καινουριου μου demo (τι demo δηλαδη, 55 λεπτα κανονικος δισκος…), που δουλευα εδω και κανα εξαμηνο και εκανα upload μολις σημερα. οποιος θελει να το ακουσει μπορει να το κανει download εδω

http://rapidshare.com/files/37878490/AWAKE_-Divine_Corridor_Full_Of_Windows_But_No_Doors__2007_.rar

βεβαια εδω λειπουν οι στιχοι και το εξωφυλλο

επίσης υπάρχει και στο e-mule

Σε τι ύφος είναι ?

αν επρεπε να το περιγραψω με λιγες λεξεις θα ελεγα progressive electronic, χωρις ομως να ειναι και αυτο εντελως σωστο αφου εχει ambient περασματα, space rock κτλ

Θα το κατεβάσω να τσεκάρω, αλλά είμαι παντελώς αστοιχείωτος με το “άθλημα”…

χιππικιες ψυχεδέλειες γουσταρω κάργα. το κατεβάζω τώρα…

οχι ρε!! μην το κατεβαζεις!!! ρε!!! ξεκολλα!!!

[SIZE=“1”]πας και συ…[/SIZE] [-X

καλα καλα…μη με βλεπεις ετσι…ειμαι χιππης κατα βαθος…:stuck_out_tongue:

ερωτηση: προς γερμανία ή αγγλία μεριά φέρνει το demo οσον αφορά το στυλ; ελπίζω προς γερμανία :!: ειμαι καμμενος με krautrock…:lol: τους αγγλους δε τους παω τοσο…

To άκουσα μία φορά χθές και δεν μπορώ ακόμα να εκφέρω γνώμη, πέραν του ότι ο mamieisblue1 είναι πρεζάκιας ( :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: πλάκα κάνω ).
Έχεις κάνει προσεχτική δουλειά πάντως. Τα πλήκτρα, και το σολάκι στο τέλος του μεγάλου κομματιού, είναι αρκετά ωραία. Μου έφερε στο μυαλό τους Neu! Όταν το ακούσω και άλλες φορές θα μπορώ να πω αν μου άρεσε στο σύνολο ή όχι, αν και το αυτί δεν είναι πολύ συνηθισμένο σε αυτά.

:papas: :papas:

προς γερμανια πλευρα, καμια σχεση με αγγλια…ετσι νομιζω δηλαδη
αφου εισαι καμμενος με krautrock που εισαι τοσο καιρο? δεν βλεπεις τα post μου? εχω αρρωστησει τοσο καιρο να γραφω για οτι μαλακια δισκο μου κατεβει!

και μονο που το ακουσες παντως εμενα μου φτανει, ευχαριστω

To άκουσα και ας γραφτεί και η γνώμη ενός αστοιχείωτου. Μου άρεσε, ήταν κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι που θα το άκουγα όποτε μου καπνίσει. Κάτι που θα άκουγα σε στιγμές που θέλω να ακούσω αποκλειστικά μουσική χωρίς να κάνω τίποτα άλλο και με όλο μου τον εαυτό συγκεντρωμένο σε αυτήν. Ωραίο :slight_smile:

αυτο ακριβως ηθελα να πετυχω κιολας. ευχαριστω και που το ακουσες και για την γνωμη, να 'σαι καλα

Το άκουσα… Ρε mamieisblue1 τι είχες πάρει/πιεί/καπνίσει όταν έγραφες τα τραγούδια; :-s

Νομιζω οτι το αβαταρ του τα λεει ολα!:stuck_out_tongue:

Υ.Γ::arrow: Πρεπει να βαλετε και smilie που να δειχνει απο την αλλη!!:smiley:

εισαιι καμενος πρεπει να καεις στην κολαση με αυτα που γραφεις!:stuck_out_tongue: :smiley:

κατα την διαρκεια της συνθεσης των κομματιων τπτ…:roll:
μονο νερακι…

εδω ειναι και το εξωφυλλο

http://rapidshare.com/files/39691848/AWAKE_cover.rar.html

οταν προλαβω θα ανεβασω και τους στιχους

ρε ποιος το εκανε? ΤΑ ΣΠΑΕΙ! ΘΕΙΚΟ!

το internet:roll:

:vibrate: εγω ειμαι ο internet:bounce:

περα απο την πλακα τωρα…σοβαρα, γιατι με ρωτας αυτο? τι ακριβως σου φαινεται ας πουμε…’‘καμμενο’’ και το λες αυτο?
(δεν κανω πλακα)