Axl rose

οι floyd χωρις τoν waters παλι floyd ήταν. και χωρις τον barret. your point is ? Ανετα θα υπήρχαν maiden χωρις τον 'Αρρy !

οι πινκ φλουδ παρεμειναν πινκ φλουδ γιατι πολυ απλα παρεμεινε καποιο απο τα ιδρυτικα μελη…στους guns απο την κλασικη συνθεση ιδρυτικα μελη ηταν μονο ο axl και ο izzy…αρα απο τη στιγμη που σε μια περιοδεια βγαινει ο ενας με συνοδεια εστω του αλλου, ειναι guns…αν εφευγε ο χαρις δεν θα υπηρχαν maiden γιατι πολυ απλα ο χαρις ειναι οι maiden…
Το chinese ειναι guns…ακουγεται σαν guns…στη τελικη ο slash σαν ηχος μπορει να αντικατασταθει…σαν φωνη ο axl δεν μπορει να αντικατασταθει…
ειναι ο βασικος συνθετης…ειναι ενας εκ των ιδρυτων (μαζι με izzy)…οποτε γιατι δεν ειναι guns???

Το θεωρεις ευκολοτερο να αντικατασταθει ο slash απ οτι να αντικατασταθει ο axl???

Σήμερα ο Axl έσκισε! Παιδιά η φωνή του δεν υστερούσε σε σχέση με το Appetite! Τώρα που τον είδα μπορώ να έχω καθαρή άποψη… Όλοι ήταν καλοί βασικά. Ειλικρινά συγκινήθηκα και με την παρουσία του Izzy-λίγο είναι να δεις 2 γνήσιους Guns live;

Παρόλ’ αυτά όντως: αντακαθίσταται ο Slash;;;

ναι ανετα μπορει να αντικατασταθει ο slash και φανηκε κ χθες…στη τελικη ρε παιδια ενας κιθαριστας ειναι…που οσο και προσωπικο ηχο και να ειχε-σημα κατατεθεν υπαρχουν πολλοι καλυτεροι κιθαριστες απο αυτον…γιατι και συνθετικα μονος του δεν εχει παρουσιασει και τπτ το τρομερο…

ο αξλ για εναν αλλο λογο δεν μπορει να αντικατασταθει…ηταν ο κυριος συνθετης της μπαντας…και δευτερον πολυ απλα η δικια του φωνη-ετερο σημα κατατεθεν στους γκανς ειναι σχεδον αδυνατο να αντικατασταθει…δεν λεω οτι ειναι οοοοο τραγουδιστης απλα δεν μπορει να αντικατασταθει…ουτε σαν συνθετης…ουτε σαν attitude…ουτε σαν ιδιαιτερεη φωνη που ειναι…

απο κει και περα επειδη ειναι καραγκιοζης δεν μπορουμε να τα εκμηδενισουμε ολα…

συμφωνω σε πολλα που λες … πιστευω οτι o Slash δεν μπορει να αντικατασταθει ως “υφος” και στυλ και αυτο ειναι λογικο - ο Slash ειναι ο Slash! μπορει ομως σε επιπεδο συνθεσης τραγουδιων γιατι εκει δεν προσφερε ποτε οσο ο Axl και ο izzy…
δεν μπαινω στην διαδικασια συγκρισης παντως, στην μαλακασα ειδα οτι μπορουν να παιξουν πολυ καλα, και μου φανηκαν για Guns, οχι για Axl και η παρεα του…

γιατι ειναι ομως καραγκιοζης??

Με οσα εκανε στις συναυλιες παλιοτερα ηταν λιγο καραγκιοζακος…τωρα που τον ειδα και ζωντανα παρατηρησα οτι εχει σοβαρεψει…ισως λογω ηλικιας,ισως γιατι δεν τον παιρνει να κανει καραγκιοζιλικια οπως παλια λογω της επικειμενης κυκλοφοριας ισως γιατι εχει αλλαξει…

Ερώτηση - απορία :

Οι Metallica είναι το κόλλημά μου!
Περάστικά θα μου πούν κάποιοι…δεν είναι αυτό το θέμα! :lol:
Κάνουν ένα μπραφ, λοιπόν, κάποια στιγμή και την κοπανάνε όλοι από το γκρουπ γιατί δεν μπορούν να συνυπάρξουν με τον αυταρχικό χαρακτήρα του μέθυσου τραγουδιστή.
Και μετά από 10 χρόνια ανυπαρξίας ουσιαστικά, μου εμφανίζεται ο Hetfield με άλλους 8 (παρακαλώ) μουσικούς και μου λένε ότι αυτοί είναι οι Metallica του 2010…εγώ τι κάνω??? Προσκυνάω???
Sorry, αλλά όσο και να λατρεύω αυτό το γκρούπ…απλά δεν θα υπάρχει! Αυτό δεν θα είναι οι Metallica…θα είναι το “τσίρκο του Hetfield για το 2010”!!!
Ευχαριστώ…!! 8)

Slekka…

το εχω ξαναγραψει εδω κ εκει…

οπως υπηρξαν Black Sabbath χωρις butler,ward,ozzy (εποχες tony martin)
οπως υπαρχουν Deep Purple χωρις Blackmore,Lord
οπως υπηρξαν Iron Maiden χωρις Dickinson,Smith

ετσι υπαρχουν και Guns χωρις Duff kai Slash…

Η διαφορα ειναι οτι τα προααναφερθεντα συγκροτηματα κυκλοφορησαν δισκους μετα την φυγη των τοσο σημαντικοτατων μελων τους,ενω oi guns δεν εχουν κυκλοφορησει κατι νεο…πιστευω οτι απο την στιγμη που θα κυκλοφορησει νεο αλμποθμ θα ειναι κατα καποιο τροπο η επισημοποιηση της νεας εποχης των guns…

Αν τωρα εσυ δεν δεχεσαι την υπαρξη sabbath,purple,maiden χωρις την υπαρξη των αποχωρησαντων μελων,αναλογικα δεν θα δεχεσαι guns χωρις duff,slash οπως και metallica χωρις ulrich,hammet,τοτε παω πασο…

Ειναι θεμα προσωπικης οπτικης των πραγματων καθαρα…

Σπύρο έχει καταντήσει κουραστικό, κανείς δε σε ανάγκασε να τους ακούς ούτε και να πας στη συναυλία τους. Είναι αυτοί που είναι, παίζουν αυτό που παίζουν, σε όποιον αρέσει.

ασχετο αλλα τι εχετε να πειτε για τα νεα τραγουδια που κυκλοφορουν ?εγω παντως τα γουσταρω ειναι πολυ εμπνευσμενα ειδικα το madagascar ειναι υμνος…

Για τα νέα τραγούδια ας πούμε καλύτερα εδώ: www.rocking.gr/forumt-2152.php
Έχουν ήδη ανοίξει πολλά topics οπότε για να μη μπλέξουμε κι άλλο τα μπούτια μας ας περιοριστούμε στον τίτλο του καθενός. 8)

8O" Ο frontman των Guns N Roses Αξλ Ρόουζ, σε συναυλία που έδινε το γκρουπ στο Νιουκασλ, αρνιόταν να βγει στη σκηνή μέχρι να του προσφέρουν ένα πλήρες δείπνο με ψητό. Ο τραγουδιστής κράτησε το ταλαίπωρο κοινό πάνω από ώρα στην αναμονή, για να απολαύσει το φαγητό του.

Ο κόσμος που περίμενε πάνω από μία ώρα, άρχισε να εκνευρίζεται με αποτέλεσμα να βρίζει και να πετάει πράγματα στη σκηνή. Η αφόρητη ζέστη δε, δυσχέραινε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ένας άντρας από την ασφάλεια της συναυλίας, επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας πως ο Αξλ δεν θα εμφανιζόταν αν δεν του ετοίμαζαν το γεύμα με αρνί που ζήτησε".(!!) :x

ΥΓ:Καποιοι ανθρωποι οσο χρονια και αν περασουν δεν αλλαζουν ποτε…μενουν παντα ιδιοι.Α ρε AXL κι εγω που νομιζα οτι κανεςι διαιτα… :roll:

__Ρε 'συ, ήταν μικρό αρνί… :lol: :lol: :lol:

__Τι να σας πω… Εγώ αδυνατώ να καταλάβω πως μπορεί να τραγουδήσει κάποιος που μόλις έχει φάει ένα γερό και πλήρες γεύμα… Απορώ τόσο που έχω υποψίες…

Εντάξει, o Axl δεν είναι ο τραγουδιστής που θυμόμαστε, αλλά είναι καλός. Όσον αφορά στην εμφάνιση και στους τρόπους του, αυτό είναι δικό του πρόβλημα… Δεν αποτελούν κριτήριο αξιολόγησης της δουλειάς του ως τώρα. Το παίζει diva, αλλά δεν είναι ο μόνος. Εδώ το καβαλάνε καν και καν, στον Axl κολλάμε;

Πάντως είμαι αισιόδοξη και θέλω να πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό, αν και είναι πλέον συναισθηματικοί οι λόγοι που ασχολούμαι ακόμα με αυτό το συγκρότημα…

:wink: Κανενας δεν αμφισβητησε τις ικανοτητες του AXL ουτε φυσικα ολα αυτα που εκανε και συνεχιζει να κανει αποτελουν κριτηριο αξιλογησης για τη δουλεια του,
αλλα δυστυχως ο AXL διακατεχεται απο μια αυτοκαταστροφικη ταση που κανει κακο
πρωτα στο ιδιο το συγκροτημα και μετα στον ιδιο,χαλαει το image του χωρις λογο
ειτε αργοντας να παει στις συναυλιες,ειτε επειδη μεθαει και πλακωνεται με διαφορους τυπους και καταληγει στη φυλακη…Εκει που τον βλεπεις να σηκωνει κεφαλι, να πηγαινουν ολα καλα, ξαφνικα κατι θα βρει παλι να κανει ο AXL για να βρισκεται στην
επικαιροτητα 8) …Αλλα να τρωει αρνι πριν τη συναυλια και να απειλει πως δεν θα κατεβει να παιξει αν δεν του φερουν τωρα το δειπνο, ειναι πρωτακουστο!Α ρε AXL εισαι ακομα 44, εχουμε να δουμε ακομα απο σενα… :slight_smile:

Μιλάμε για εγκυρότατη πηγή δηλαδή, όπως πάντα :roll: :roll: :roll:

Ότι και να λέμε για την φωνή του και για τις ιδιοτροπίες του έχει κάτι που το έχουν λίγοι.Είναι πραγματικός rock star και το γουστάρω γιατί κατά την γνώμη μου τέτοιους χρείαζεται το σύστημα.Και ας μην ξεχνάμε τους στίχους των gnr. Πότε δεν ήταν και κυριλέ και καθώς πρέπει συγκρότημα.Ένα ματσο “αλήτες” ήταν και το διασκέδαζαν.

Nistiko arkoudi den xoreuei :lol: :lol: :lol:

Βoromir lol. :stuck_out_tongue:

Well,θα διαφωνησω με Hugin.To oτι ειναι rock star σημαινει οτι εχει και υποχρεωσεις.
Η υποχρεωση του στη συγκεκριμενη φαση,ηταν να βγει στην ωρα του ή πανω κατω τελος παντων για να ευχαριστησει το κοινο που πληρωσε για να παει να τον δει.Και δεν ειναι μονο ο Axl αλλα και πολλοι αλλοι “star” που συγγνωμη,αλλα αυτα τα “ναζακια” υποδηλωνουν καθε τι αλλο παρα εναν σωστο επαγγελματια.