Axl rose

Ο axl ειναι τελειωσ ζωο. Απλως κοιταξτε πως ηταν παλια και πωσ ειναι τωρα…

ωπα! να σαι παλι και εδω να λες τα δικα σου… :smiley:
να τονισω και παλι τα περι συντακτικου - please κανε κατι, τουλαχιστον να σε καταλαβαινουμε… :smiley: απ τα λιγα λοιπον που εβγαλα , εχω να σου πω τα εξης :

χασμουριοσουν εκει μπροστα?? δεν εκαναν κανενα σοου της προκοπης?? χε χε…υπαρχει φωτο σου, που σε δειχνει να τεινεις το χερι σου προς τον Axl, εκει αναμεσα στο WTTJ kai It s so easy οπως επισης και να χτυπιεσαι κατα την διαρκεια του it s so easy… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: επισης οταν ο Axl χαιρετησε προσωπικα καποιο παληκαρι απο κατω, ετρεξες σχεδον διπλα και χαιρετησες και εσυ - και στις δυο περιπτωσεις βεβαια εφαγες γραψιμο…

πιστευεις οτι η μπαντα δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ ενημερωμενοι για το ποιοι βρισκονταν στα VIP , αλλα κανεις λαθος , ηξεραν πολυ καλα, και γι αυτο ζητησαν να φυγουν οι πιο πολλοι :smiley:

μην πεις οτι δεν ειναι ετσι, δεν εχεις ιδεα και μαλλον ουτε καταλαβες ποσο κοντα σου ημουν και ποσες φωτος τραβηξα … :smiley: :stuck_out_tongue: :smiley:

Αμα κρινεις καποιον και αυτο που κανει απο την εμφανιση, τοτε τι να σου πω φιλε μου…

Οσο για το αλλο θεμα που αναπτυσεται συμφωνω με τον crash_diet…

crashiiie ? Παραληρεις αγορι μου.
Vip ήμουν, και φυσικά ξερανε ποιοί πηρανε VIP.By invitation ήταν. Επίσης, όλη την ώρα ήμουν με τους CRIMSON GLORY (-mid kai lords) και δεν πολυκουνιώμασταν, παρα για να βρεί ενας απο τους roadies μαύρο. Επίσης, αν αντι για τον ΣΑΧΛ έβγαζες εμένα τι να σου πω. κολακεύομαι. Επίσης δεν πλησίασα τη σκηνη πιο κοντα απο 3-4 μέτρα. και ναι σε 2-3 περιπτώσεις είπα να χτυπηθώ αλλα ΔΕΝ μου βγήκε και σταμάτησα. ΕΝΩ WIGWAM, οργωνα το UNDERWORLD.Perhaps you 're confsing me. I saw no flashes, of steel ( Η.GATE) or other flashes whatsoever. Πάω να αλλάξω το θερμοστάτη στο αμάξι, να μην καεί η μηχανή. Αει τζούς !

βρε κουτο, τον Axl προσπαθουσα να βγαλω φωτο , αλλα ησουν ολην την ωρα στη μεση! ερχοταν μπροστα μπροστα , τσουπ να σου και εσυ απο κατω να χτυπιεσαι … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: γι αυτο βγηκες στις πιο πολλες φωτος… :stuck_out_tongue:

απορια Νο1: εστω και ετσι να ειναι οπως τα λες, γιατι ΚΑΘΕ κουβεντα την γυρνας στους Wigwam? τρεχει κατι με τα παλληκαρια? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
απορια Νο2 : λες να ειναι ψυγειο και οχι θερμοστατης???

hm - koita - egw hmoun sxedon pisw… opote mipws teleis ypo sygxysh ?
κατα β λόγο, ήταν η φλάτζα του θερμοστάτη, με αποτέλεσμα να αδειάσει το ψυγείο.
την έσφιξα, έρικσα νερα, και ΣΚ πάω να την αλλάξω… αντε και δεν είμαστε για μηχανές τώρα αν και μια δίλιτρη θα ήταν κουκλί.

ΑΥΤΑ !

exartatai ti ennoeis zwo :stuck_out_tongue: giati ton koitazw kai ton xanakoitazw kai den katalavainw ti thes na peis…

8O Καλα αυτος που δημιουργσε το photoshop θα εχει οικονομησει…
Μηπως AXl θες να παρατησεις τη μουσικη και να γινεις μοντελο,? :roll:

λυπάμαι αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι Photoshopped :stuck_out_tongue: live από τα MTV Awards :smiley: εκτός αν το photoshop τώρα πιάνει και στις Live εμφανίσεις στην TV :stuck_out_tongue:

ΟΜFG!!! What a fag!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ευτυχως δεν καηκε η μηχανη… :smiley: :roll: απ την αλλη, διαβαζοντας ολα τα προηγουμενα ποστ συ το τελευταιο διμηνο…μηπως καηκε?? :smiley: :smiley:

Χιουμορ κανουμε blueheart,μη λυπασαι καθολου, ο χρονος μετραει αντιστροφα για το cd… 8)

+1

8O Ολοι λεμε οτι ο AXL …παχεινε λιγο, εβαλε κιλα και πως εγινε ετσι με τα ραστα μαλλια κτλπ., ναι αλλα για να ειμαστε δικαιοι και ο …SLASH δεν παχεινε?

1. http://img156.imageshack.us/my.php?image=slashtokyo6ky2.jpg

http://www.velvetrevolverforum.com/forum/index.php?topic=22107.500

κατω κατω με την ασπρη-μπλε μλουζα… :?

Nαι αλλα δεν εκανε τα μαλλια του ραστα, ουτε τον βιαζε ο πατριος του, ουτε χαλασε ενα μεγαλο συγκρότημα…

Nαι αλλα δεν εκανε τα μαλλια του ραστα, ουτε τον βιαζε ο πατριος του, ουτε χαλασε ενα μεγαλο συγκρότημα…[/quote]

Εισαι ο πιο γραφικος ξαδερφος που εχω… Να σε χαιρομαι :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

freedomofrock

Εισαι ο πιο γραφικος ξαδερφος που εχω… Να σε χαιρομαι :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :D[/quote]

:?: Σε ποιον παει αυτο σε μενα η…στον dark_of_the_sun… :?: :roll:

Συμφωνω 1000% μαζι σου dark_of_the_sun->“Nαι αλλα δεν εκανε τα μαλλια του ραστα, ουτε τον βιαζε ο πατριος του, ουτε χαλασε ενα μεγαλο συγκρότημα…”
Δεν αντιλεγω σε τπτ , απλα για τα παραπανισια κιλα αναφερθηκα… :slight_smile: 8) 8) :smiley: :lol:

:?: Σε ποιον παει αυτο σε μενα η…στον απο πανω μου … dark_of_the_sun… :?: :roll:

Συμφωνω 1000% μαζι σου dark_of_the_sun->“Nαι αλλα δεν εκανε τα μαλλια του ραστα, ουτε τον βιαζε ο πατριος του, ουτε χαλασε ενα μεγαλο συγκρότημα…”
Δεν αντιλεγω σε τπτ , απλα για τα παραπανισια κιλα αναφερθηκα… :slight_smile: 8) 8) :smiley: :lol:[/quote] για εμενα λεει ο freedom. Συγνωμη αν ημουν καπως επιθετικος… hail to slash!!! :smiley:

O Slash dn ekane rasta ta malia tou alla xreiazete ligo Laser Line Clinics…

Tou exoun pesei ta malia…stis fotos pou einai me tin aspro-mple mplouza.

:?: Σε ποιον παει αυτο σε μενα η…στον απο πανω μου … dark_of_the_sun… :?: :roll:

Δεν αντιλεγω σε τπτ , απλα για τα παραπανισια κιλα αναφερθηκα… :slight_smile: 8) 8) :smiley: :lol:[/quote] για εμενα λεει ο freedom. Συγνωμη αν ημουν καπως επιθετικος… hail to slash!!! :D[/quote]

Οχι Hail to Slash Alehandro… Hail And Kill… Την παρασκευη θα τα καψουμε ολα…