Νέος δίσκος για τους B-52's μετά από 14 χρόνια!

Μετά από 14 χρόνια δισκογαφικής σιωπής οι B-52’s ετοιμάζουν νέο δίσκο! Το τελευταίο άλμπουμ τους το “Good stuff” είχε κυκλοφορήσει το 1992.

Το group που δουλεύει με τον παραγωγό των New Order, Steve Osbourne, χαρακτήρισε το νέο του υλικό ως ‘Rock ‘n’ Roll-Glam-Electro-Soul’

O κιθαρίστας του group, Keith Strickland, σχολίασε τη μακρά αποχή τους λέγοντας: ‘Κάναμε ένα μικρό διάλειμμα που τελικά κράτησε αρκετά χρόνια και στο οποίο ο καθένας τράβηξε το δρόμο του σε μουσικό επίπεδο. Σκέφτηκα να κάνω ένα solo album, αλλά σε μια στιγμή ενόρασης αποφάσισα να δώσω την ενέργειά μου σε ένα νέο album των B-52s’.

τι μου θύμησες τώρα!

φυσικά, δεν αναφέρομαι στην μπάντα, αλλά στο ποτό Β-52 που ήταν της μοδός πριν μια δεκαετία που ήμεθα πιτσιρικαίοι.

για την μπάντα εννοείται πως δεν έχω ιδέα και οι περιγραφές δεν με εξυπηρετούν…αν και οι ιστορίες με “ενοράσεις - reunion κλπ” είναι σχεδόν πάντα διασκεδαστικές.

αντε να δουμε

__Για να δούμε τι ήχο θα έχουν τη σήμερον ημέραν…

__Outshined, η τελευταία φορά που εργάστηκαν ήταν για τις ανάγκες της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας “Flintstones” (“γιαμπα-νταμπα-ντουυυ!” :lol: ). Εκεί διασκεύασαν το πασίγνωστο κεντρικό μουσικό θέμα των κινουμένων σχεδίων “Meet The Flinstones” (“Φλίντστοουνς, μιτ δε Φλίντστοουνς…” :lol: :lol: ), με αρκετή επιτυχία οφείλω να ομολογήσω.

__Βέβαια, έγιναν γνωστοί ανά τον κόσμο με την ΠΟΛΥ μεγάλη τους επιτυχία “Love Suck”, ένα πραγματικά ωραίο (και πονηρούλι) τραγούδι, με ένα πολύ ωραίο video clip. Κλασσική συνταγή. :wink:

__Η τραγουδίστρια του σχήματος (στους B-52’s -που όπως και το ποτό πήρε το όνομά του απο ένα βομβαρδιστικό αεροπλάνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου- μοιράζεται τα φωνητικά με τον κιθαρίστα), είναι αυτή με την χαρακτηριστική και ωραία brilande και '60’s φωνή, που τραγουδά στο “Happy Shiny People” των R.E.M.

__Αυτά. 8)

_Δεν είμαι και ο κατάλληλος να σου μιλήσει για αυτό το είδος μουσικής, καθώς δεν την πολυπαλεύω με τα electro γενικότερα. Εγώ το ποτό θυμήθηκα :lol: .

_Αυτό το Happy Shiny People ποτέ δεν το άντεξα. Άρα ένας ακόμα λόγος για να μη θέλω να τους ακούσω. Είμαι περισσότερο της σχολής People = Shit. :lol:

_Όταν βάζεις το _ μπροστά από την πρόταση είναι σα να κάνεις quote τον Shadowcaster. 8)

Ta “Rock Lobster” kai "Planet Claire"einai kommatares-genika eixan mia trela san sigrotima kai i tragoudistria eixe fwnara,twra pws tha einai meta apo tosa xronia,tha deiksei :?

__XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! Καλό, πολύ καλό!! :lol: :lol: :lol:

Άντε ρε!! Καλή φάση, δεν το ήξερα! 8)

Φοβερη ιστορικη αναδρομη και συνυπαρξη του παροντος με το παρελθον :o

__Αυτά είναι forum, “ψυχαγωγούν και μαθαίνουν τα παιδιά -RockingSchool”. :lol: :stuck_out_tongue: 8)

Εγω απο ολα αυτα μονο το ποτο δεν ηξερα… 8)