Bγαλαν τη συνταξουλα τους οι ac/dc

Aνετα γηρατεια θα περασουν οι AC/Dc καθως συμφωνα με το περιοδικο Forbes ειναι στην εκτη θεση της λιστας με τους δεκα πιο κερδοφορους μουσικους για το 2008.

Καλη επιχειρηματιες αποδειχθηκαν τα αδελφια Young, καθως ακολουθωντας κατα γραμμα τη γνωστη συνταγη των υπολοιπων μεγαλων γκρουπ (Rolling Stones, U2) ,δηλαδη κυκλοφορια καινουργιου δισκου και παγκοσμια τουρνε, “τσεπωσαν” 60.000.000 δολλαρια.

Αυτο αφορα τα κερδη απο τις πωλησεις αλμπουμ και την τουρνε μεχρι και το τελος του 2008.

Δεν πηγα στην συναυλια. Ενα ενσημο λιγοτερο στο ασφαλιστικο ταμειο. Οχι οτι εχουν ελλειμα (σε αντιθεση με τα δικα μας ασφαλιστικα ταμεια). Κερδοφορα μπιζνα το ροκ, ε? :lol:

Εεεεε…Μπραβο τους?

Ραουλ Μπραβο τους?

Καλα κανανε και τα κονομησαν,το αξιζαν.

αυτος ειναι

ψιλοακυρο το τοπικ εη ειναι ιδεα μου?

Ελεος, δηλάδή ποια θα έπρεπε να είναι η συνταγή ρε παιδιά ?

Γυμνή φωτογράφηση των αδελφών Young σε γυναικείο παιριοδικό, να δανείζει ο Brian τη φωνή του σε μεταγλωτισμένα καρτούν, να βγάλουν βιβλίο με συνταγές μαγειρικής, dvd με ασκήσεις αερόμπικ, να νοικιάζουν ξαπλώστρες σε παραλίες ή να μαζευουν ενοίκια? Καλά κάνανε και βγαλαν και δίσκο και βγήκαν και στο δρόμο. Και πολύ άργησαν ήδη να το επαναλάβουν τολμώ να πω.

Κια για να έχουμε καλο ρώτημα, αυτήν τη “γνωστη συνταγη των υπολοιπων μεγαλων γκρουπ” δεν την ακουλουθούν τα μικρότερα και τα πρωτοεμφανιζόμενα συγκροτήματα ή τουλάχιστον αν μπορουν? Υπάρχουν κάποιοι που γίνονται επιτυχημένοι με άλλη “συνταγή”?

Ειναι πιο διαστροφικο απο οσο φαινεται εκ πρωτης οψεως…

ναι μωρέ, το 2008 περιμένανε για να βγάλουνε σύνταξη οι ac/dc, τι άλλο θα διαβάσουμε πια.

Ο τίτλος του τόπικ είναι ΚΑΛΤ.

x1000 τα άτομα έχουν βγάλει τις συντάξεις του Ελληνικού κράτους για τον επόμενο αιώνα…έλεος:!:

Απλά αστείο τόπικ…#-o
Αν γουστάρανε, δεν θα σταμάταγαν να περιοδεύουν…Θα κάναν συνέχεια περιοδείες με τραγικές αφορμές, όπως κάνουν άλλοι και άλλοι…Καινούριο dvd,πήρε καινούρια τοστιέρα ο μπασίστας ή για να γιορτάζουν τα 10 χρόνια στο χρηματιστήριο…Και δεν θα έκαναν 8 χρόνια να βγάλουν δίσκο…

Yπερτόπικ όμως!

Να γίνει sticky παρακαλώ.

Aυτο παλι ψαχνω απεγνωσμενα καποιον να μου το εξηγησει.

Απο τη μια θελουμε να πηγαινουμε συνεχεια σε συναυλιες, απο την αλλη χαλιομαστε αν βλεπουμε μπαντες να περιοδευουν χωρις σοβαρο λογο. #-o

(Δεν το λεω σε σενα, που μπορει να μην το συμμεριζεσαι καν. Αφορμη ειναι το ποστ σου, επειδη το βλεπω συχνα.)

Προσωπικά αναφέρομαι στην διάθεση του οποιουδήποτε συγκροτήματος να “εκμεταλλευτεί” τους οπαδούς του.Κι εγώ γουστάρω να πηγαίνω τρελά σε συναυλίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρω αυτούς που πάω να δω, ή ότι θα επιλέξω να μην πάω αν θεωρήσω οτι μας κοροϊδεύουν.Μπορεί και να πάω όμως, έχοντας γνώση ότι με κοροϊδεύουν.Και για να πω και λίγο για το θέμα του τόπικ, αν γούσταραν οι εν λόγω κύριοι, δεν θα σταμάταγαν τα λαιβ το 2003…Και μετά 5 χρόνια κενό!!Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.

…και μετα λετε εμενα braindamage:p

ετσι γουσταρουν ρε φιλε και βγαζουν τα λεφτα τους. Εχουν ταλεντο, μας φτιαχνουν το κεφι, περναμε γαματα στις συναυλιες τους. Τα αξιζουν τα λεφτα που περνουν. Θελουν να κανουν συναυλιες καλως, δεν θελουν, επιλογη τους ειναι, και στο κατω κατω ανθρωποι ειναι μπορει να εχουν καποιο προβλημα η και να βαρεθηκαν. Τους βριζουμε που δεν ερχονται τους βριζουμε και που ερχονται?! Αυτο ειναι κομπλεξ. Στα τετοια μου και μενα τι κανουν, εμενα η μουσικη τους με νοιαζει, ολα τα αλλα ειναι για να κανουμε καμια κουβεντα του κωλου.

μου φαινεται οτι μερικοι εχουν στο αιμα τους να γκρινιαζουν για τα παντα.Χαρειτε λιγο τη ζωη ΡΕ, μην ειστε τοσο negative8)

καντε λοκ επιτελους αυτο το ΓΕΛΙΟ θρεντ:lock::lock::lock: