Πωλείται το Βιβλίο ΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ [B.D. Foxmoor]

Η τιμή είναι 8 ευρώ. Μόνο Αθήνα, το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση, επικοινωνία με pm

Περιγραφή

To υλικό του «Χρέωσέ Τα Στη Φωτιά» άρχισε να συγκεντρώνεται περίπου πριν από ένα χρόνο, από τη Sadahzinia και τον Xray, το έτερον ήμισι των Active Member. Κάτι τέτοιο ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία, αφού δεν υπήρχε αρχείο και οι στίχοι ήταν γραμμένοι πρόχειρα σε διάφορα χαρτιά ή δεν υπήρχαν καν τα χειρόγραφα. Υπήρχαν ακόμα και στίχοι που έπρεπε να απομαγνητοφωνηθούν, αφού έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχαν αποτυπωθεί στο χαρτί, μόνο βγήκαν αυθόρμητα απ τον B. D. Foxmoon τη στιγμή της ηχογράφησης. Έπειτα, επιλέχθηκαν κάποιες φωτογραφίες οι περισσότερες αυθόρμητα τραβηγμένες, είτε από τον ίδιο τον Μιχάλη είτε από φίλους πιο πολύ για να δώσουν μια ανάσα σε αυτό το φορτισμένο από λέξεις βιβλίο κι όχι για κάποιον άλλο λόγο.

Το εξώφυλλο έχει μια ζωγραφιά του Xray, όπου το tribal σήμα κατατεθέν της Freestyle Productions μοιάζει να έχει πάρει φωτιά. Επίσης, και ο Πρόλογος του βιβλίου είναι υπογεγραμμένος από τον Xray.

Το βιβλίο περιέχει στίχους από τη δίσκογραφία με τους Active Member 1991 -2000 καθώς και τους στίχους του B. D. Foxmoor από τους δίσκους των «Βαβυλώνα», «Sadahzinia» και από τα projects των Brugada και Non Grata. Τέλος, έχει τους στίχους από το «Δέντρο» (από το δίσκο-tribute στον Διονύση Σαββόπουλο) και ένα κομμάτι που έγινε σε συνεργασία με τους Asian Dub Foundation, το «Πύρινος Βίος». Ο Επίλογος και η επιμέλεια του βιβλίου είναι της Sadahzinia.

Στο «Χρέωσέ Τα Στη Φωτιά» o B. D. Foxmoor καταθέτει πρωτότυπους και ανεπιτήδευτους στίχους, χωρίς να νοιάζεται εάν θίγονται ο καθωσπρεπισμός και οι δήθεν ευαισθησίες του καθενός. Ο ίδιος τούς χρεώνει στη φωτιά, που μπορεί να κάψει κάθετι, αλλά και να φωτίσει την αλήθεια.

Εκδότης: Ελληνικά Γράμματα
Συγγραφέας: B.D. Foxmoor
Έτος Έκδοσης: 2000
Σελ.: 293
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ18

πωλήθηκε! 8)