Back in the 80's - 90's when cartoons were good!

παιδια πειτε μου οτι θυμαται καποιος το εκπληκτικο Gargoyles…

Ω ναι!

Τον σκυλο θυμαμαι χαρακτηριστικα :expressionless:

εντελως τυχαια ετυχε να θυμηθω πολλα απο τα παλια παιδικα μεσω youtube.και οχι απλα συγκινηθηκα αλλα νοσταλγησα.σαν μια αλλη ζωη βασικα.αξιζει να δειτε στο youtube thundecats saini cop silverhawks DENVER THE LAST DINOSAUR μαμα χηνα που εδειχνε junior tv.επισης να σας θυμισω το sanshiro το ρομποτ με το λευκο κρανος που πολεμουσε σε μαχες.θυμαστε?οριστε ποιος ηταν ο προδρομος του ποκεμον.¨)

ναι ρε τα χουμε πει,jumaru πανω απο ολα…

Η πιο καλτ από τις σειρές αυτές. Έβλεπα ΦΑΝΑΤΙΚΑ γκαργκόυλς και Σογκόκου (Ντράγκονμπολ Ζ).
Ειδικα με το Σογκόκου έχω περάσει ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ώρες αγωνίας…

Ενα απο τα κολληματα μου εκεινης της εποχης ηταν και ο captain planet.Τον θυμαται κανεις?

ποπο.τι μου θυμισες τωρα.θυμασαι ποτε ειχε βγει αυτο? νομιζω επαιζε μετα η πριν απο τους rangers.οπως παιζαν φλινστονες και μετα jasons.

jetsons:!:

Το 1990 ειχε βγει.Ηταν γαμω τις σειρες,ειχα και ολες τις φιγουρες.Αααααααααααααχ ωραιες εποχες.

[SPOILER]"Μ'ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο CAPTAIN PLANET"[/SPOILER]

ο πασχαλης τραγουδαει?

Εχει δικιο ρε.Χελωνονιντζακια 4 ever(οι θεοι σου τους ειχαν σε καποια thanks αν θυμαμαι καλα)

Ποιο θεοί?

:cry:

Μπράβο ρε συ, είναι ντροπή που ο Nils Holgerson δεν υπάρχει ως επιλογή στο poll…

Nτροπη ειναι που δεν εχω βαλει κι αλλα… Τι να κανω που μονο δεκα χωραει? Γι αυτο υπαρχει και η επιλογη αλλα…

Πείτε ρε. Και ο δημιουργός του πολλ. Να κάνω ένα έντιτ και να βάλω το Nils Holgerson στη θέση των Masks (έχουν 0 ψήφους!) ας πούμε, και να χώσω και τα ninja turtles πουθενά? :smiley:

αλλά όχι, θα χάλαγε το αρχικό poll έτσι, και δε θέλω 8)

[SIZE=“5”]HELL YEAH!!! [/SIZE]:metal: :metal: :metal:

Μετα μου λες οτι δεν με αφηνεις σε χλωρο κλαρι…:spam:

Αμα δεν αλλαξει το poll σε αριθμους βαλε το, it’s ok! :slight_smile:

Οκ, πρόσθεσα Nils Hilgersson στη θέση των Masks και Χελωνονιντζάκια στη θέση των Ghostbusters (είχαν 0 ψήφους και τα δύο). Έτσι για να δυσκολέψει το poll βρε αδερφέ!

Spiros, ok with that?

Υeap! Κριμα που δεν εβλεπε κανεις τις μασκες παντως…
Ghostbusters δεν βαλαμε ρε συ… και τοσα αλλα… :-s