Back in the 80's - 90's when cartoons were good!

Ένας ήταν ο Rider, κι αυτός ήταν ο Night Rider! (και μόλις βρήκα θέμα για καμμένο μεταμεσονύχτιο poll, χοχοχο).

Ον τόπικ, ψήφισα “άλλο” για τα χελωνονιτζάκια και το duck tales.

Duck Tales?

:cry::cry:

Hμουν μικρο μογγολάκι στο γιοχαννεσμπουργκ ακομα…

ακαρδε μοντ τι μας εκανες βραδιατικααα

Ηθελα να οδηγω υδροπλανο κιτρινο 8)

Ρε, τι μου λες, ακόμα θυμάμαι τα πρώτα επεισόδια με τον θησαυρό του Ηλίου, ή εκείνη την τηλεταινία με το μαγικό λυχνάρι και το τζίνι. Οι παπιοπεριπέτειες ήταν τρελό respect. Χα, βρήκα και κάτι ακόμα που θα μπει προσεχώς στη λίστα για downloads!

Ρε καμμένοι από λίγο να μου κάνετε το thread πορνό, σαν δεν ντρέπεστε… :stuck_out_tongue:

(η sailormoon ειναι Η θεά!!!)

Επιμένω ότι κάποιος ellanor με παρακολουθεί σε όλο το φόρουμ παντώς…

Προτείνω poll καμμένο:

Sailormoon vs Cheetarah :-k:p#-o:lol:

thundercats και x-men αλλα και sailormoon …αν τα δω πουθενα ακομα καθομαι και τα βλεπω…:D:D:D

αν ειιναι να διαλεξω απο ολα αυτα δε διαλεγω κανενα γιατι κανενα δε μου αρεσε.
στρουμφακια που και που,αντε κανα σκουμπι-ντου αλλα ως επι το πλειστον εβλεπα μονο κινουμενα σχεδια της ντισνει καθε κυρια κη πρωι…

ανεφερε κατι κανεις για καντι-καντι?
(ναι σπυρο σε σενα μιλαω…)καλα που ειναι εντελως αδερφιστικο αντρας να βλεπει καντι καντι,αλλα επισης ειναι το πιο σπαστικο,ηλιθιο,διχως λογο υπαρξης καρτουν που εχω δει…

ου ρε…

:stuck_out_tongue:

Δεν περίμενα να πεις και τιποτα άλλο…

[-X

Fuck, η φίλη σου μόλις είπε οτι όσοι βλέπαμε Candy ήμασταν γκέη! 8O

Με το να βλέπεις gay cartoon (βλέπε Τουϊτη) σε κάνει straight φαντάζομαι… Το να μη σου αρέσει ένα cartoon δεν σημάινει ότι οι άλλοι είναι gay… Ελεος…

Νιλς Χόλγκερσον! :bounce: Νιλς Χόλγκερσον! :bounce: Νιλς Χόλγκερσον! :bounce:

Τι ωραία κινούμενα σχέδια! Τι ωραία ιστορία! Η απόλυτη ανάμνηση… Άκα, Μάρτιν, Πουπουλένια… :roll:

Συγκίνηση! Βάλτε το πάλι σε επανάληψη!!!

Από τα ομορφότερα παραμύθια που έχω δει σε cartoon! Ακόμα θυμάμαι το τελευταίο επεισόδιο… κλαψ… Οι πάπιες δεν πήγαιναν κοντά του ξανά…:cry:

Αυτό είναι βασισμένο στου Ρόσσα την ιστορία? :-s8O

Ά όχι… Ήταν τα πρώτα 5 επεισόδια, που ήταν συνέχεια το ένα του άλλου, και απο τα καλύτερα της σειράς…

Απ’ ότι ξέρω, όποιες επιρροές είχαν τα Duck Tales απο comics, ήταν απο τις κλασικές ιστορίες του Μπαρκς… (π,χ το Ταξίδι στα Έγκατα της Γης, ή Η Επιστροφή Στο Κλονταικ…)

Το τελευταίο επεισόδιο μου χει μείνει και μένα όσο κανένα άλλο. Πολλή συγκίνηση ρε γαμώτο, πάρα πολύ για ένα καρτούν που απευθύνεται σε μικρά παιδιά… (καλά έκαναν πάντως, μια που αυτό συνοψίζει όλο το νόημα του βιβλίου και της ιστορίας!)

ενα καρτουν με κατι διαστημικους καουμποιδες μου εβλεπα μικρος πως το ελεγαν?

Ο σερίφης του διαστήματος! Είχε και γαμώ την μουσική παντώς :wink:

σωστα το θυμομουν, ξερει κανεις το κανονικο ονομα του στα αγγλικα να το ψαξω?

Saber Rider :slight_smile:

thnx a lot:D

Kανείς δεν έβλεπε τις Μάσκες??? :frowning: