Bad Co. Project (ex-oxymoron) | Athens 18.02.2012

An club.

σαπορτ: Ομιχλη, Creepy Society

Xμ μάλιστα, μεσα σε 10 μέρες η αγαπημένη μου hardcore μπάντα και η αγαπημένη punk rock μου λαιβ στην Αθηνα . Τι γινεται ρε παιδια? Ποιός θέλει να με στείλει. Οι oxymoron υπήρξε η καλύτερη street punk μπάντα των 90’s, για όποιον δε το γνωρίζει, με 5 τρομερές δισκάρες, και μόνο ύμνους στο βιογραφικό της. Από το βερολίνο, διαλύθηκαν στις αρχές των 00’s και ο τραγουδιστής τους Sucker, βασική μορφή της μπάντας, μαζεόυντας γνωστούς Punk τροβαδούρους της Γερμανίας, δημιουργησε τους Bad. Co Project, οι οποιοι αν δεν κανω λαθους εχουν κυκλοφορισει 2 εξισου καλα αλμπουμς. Απ’ όσο γνωριζω παιζουν λαιβ 6-7 κομματια των oxymoron, όποτε θα κλαψουν πολλές μανούλες.

http://www.youtube.com/watch?v=Ltt8ie9Bcrs

μπαντάρα…έχει κι άλλη liveαρα το προγραμμα όμως…

Θα χρειαστεί εν μέσω εξεταστικής (κι ενώ χρωστάω άπειρα μαθήματα) κι εν μέσω οικονομικής κρίσης (όπου είμαι αφραγκος) να πάω μέσα σε 10 μέρες 2 μονοήμερα Αθήνα, για 2 λαιβ σε μαγαζιά. Αλλα δε με νοιάζει:| 2 από τα μεγαλύτερα λαιβ απωθημένα μου.

κλαιω που θα το χασω γαμω τα λεφτα και τις διαδρομες. Απο τις μεγαλες αγαπες. Εκανα μια προσπαθεια να γινει η φαση και πατρα, αλλα δυσκολο πολυ.

ΒΡΕ κράτα τα φράγκα για Απρίλη μήνα αδερφέ -[B]μη ξεχνάς τους TERROR[/B]!
[I](+ να τσιμπήσουμε κανά t-shirt τους ή και κανά cd αν φέρουν…)[/I] :wink:

Τρελό live θα είναι! Bad Co. Project πάρα πολύ καλοί και τα κομμάτια από Oxymoron δεν χρειάζονται συστάσεις! Με χαλάνε οι Ομίχλη τους οποίους δεν τους πάω καθόλου (αλλά μάλλον θα είμαι ο μοναδικός εκεί μέσα που δεν θα γουστάρει!:p)

Άντε μία μέρα έμεινε για να γουστάρουμε!


:drunk::drunk:

Τι ελεγε ο φιλος μου ο sucker?

Επαιξαν αρκετα απο Οxymoron?

Οποιος πηγε ας κελαηδησει μερικα πραγματακια:)

Sucker [B][U]μεγάλη [/U][/B]μορφή! Έπαιξαν από Oxymoron μερικά όπως crisis identity και bored and violent! Από Bad Co. Project μερικά που ακούστηκαν ήταν τα all u kidis, ten years on, mission mohawk, raise your voice κτλπ. Πάνω κάτω καμιά ώρα παίξανε! Κόσμος στην καλή καμιά 200αριά άτομα είμασταν!

χμμμ crisis identity και τα μυαλά στα κάγκελα. Μια ώρα όμως είναι πολύ λίγο, κι αν δεν παίχτηκαν τα life’ s a bitch και run from reality, δε θα κλάψω και μαύρο δάκρυ:p

Παίχτηκαν!:slight_smile:

aofimjpoitcemwoicrjwapo.qwa,ξτξδμςε0ε,ζ΄.κ;ζπ?

:cry:

Έπρεπε να χώσουν και στο setlist τους ένα hey you και κανά anti!

Βίντεο μισής ώρας από το live!:slight_smile:

πω πραγματικά ζηλεύω!