Bad Religion - TRUE NORTH (2013)

I can’t see the rationality.
The world’s not my responsibility.
And happiness isn’t there for me,
But maybe I’ll inch closer to the source

νέος δίσκος λοιπόν για τους βετεράνους, 16ος στη σειρά, με 16 συνθέσεις 36 λεπτά διάρκεια, ε του αξίζει ένα θρεντ :stuck_out_tongue:

Σχεδόν όλα τα κομμάτια είναι πωρωτικά και πιασάρικα (catchy όπως πάντα) με πιο uptempo ρυθμούς στα περισσότερα

Την άλλη βδομάδα θα το ακούσω λιγότερο (θα κάνω σκιπ μόνο το Hello Cruel World) και μετά απλά θα περιμένουμε να έρθουν και πάλι μέχρι να βγει ο νέος δίσκος κτλ

full stream εδώ

Αυτό που κρατάω είναι όπως πάντα τα φωνητικά του 48άρη πλέον Greg και την απαντηση του στο “τι διάολο, τόσο δύσκολο είναι να σταματήσει κάποιος να παίζει?” :


People who are creative, who do it as a lifestyle, it’s kind of silly to make that claim you’re done, because you just never know when that spark is going to hit you again. You can’t necessarily predict how you’re going to feel. In ten years I’ll be 58, and I might still feel like making a punk record. That’s the way it goes. I can’t guarantee that we can continue to tour as much as we do now, but it’s because we’re developing those other areas in our lives, which has kept us useful all these years. Being a well-rounded person is taking more and more time away, and that has only proven to help in terms of songwriting for new Bad Religion projects.

Αν και διαφωνώ για το θρεντ μιας και το τοπικ της μπάντας αρκεί για να συζήτησουμε για την μπάντα και τα album της, [B]mods[/B] μεταφέρτε τα ποστ και εδω για να μη κάνουμε διπλή κουβέντα απ’ την αρχή

Μην εισαι χαζος ρε.

Με 2 θρεντ, θα 'χουμε περισσοτερο κοσμο. 8)

Όταν μιλάμε για ένα γκρουπ με 16 άλμπουμς και 30 χρόνια ιστορίας στην πλάτη του και βγάζει ένα νέο άλμπουμ το οποίο

[ul]
περιέχει 16 συνθέσεις, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν 14 κομματάρες. Εξαιρώ το απλά καλό Dharma and the Bomb, το οποίο παρ’ όλ’ αυτά κερδίζει πολλούς πόντους για το καρα Sex Pistol-ιάρικο σόλο στο ίντρο, ενώ το Ηello Cruel World είναι κάπως αδύναμο.
[/ul]
[ul] ο ήχος είναι όπως πρέπει, ζωντανός, δυναμικός, που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι στο στούντιο. Την στιγμή που κάμποσες μπάντες πέφτουν στην λούμπα της “σύγχρονης παραγωγής”. [/ul]
[ul] οι στίχοι είναι τόσο Bad Religion.[/ul]
[ul] θες να το ακούς απο την αρχή το τέλος και μετά πατάς repeat. σε έχει κάνει να μάθεις όλα τα τραγούδια του απέξω μέσα σε 1 εβδομάδα. Και κάθε φορά ψάχνεις ποιο απ’ όλα τα είναι το καλύτερο (σήμερα λέω Vanity)[/ul]
[ul] σε κάνει να ανυπομονείς να το ακούσεις λάηβ, φαντάστείτε την στιγμή που πατάνε το πόδι τους στην σκηνή οι BR και να σκάει το ριφφ του True North…[/ul]

ε, τότε όλοι ξέρουμε ποιό είναι το easiest thing to do.

Περιοδεία να καεί το πελεκούδι λέμε.

Σαν να βγήκαν από το δικό μου μυαλό όλα ε :slight_smile:
Και βασικά έχω σκαλώσει με το πόσο εφυές ήταν να παρομοιάσουν τη σημερινή κοινωνία με την αντιστροφή του ρομπεν των δασών. Απλά τρομερή σύλληψη.

Κατά τα άλλα ότι λέει ο worst που το λεγα κι εγω στο θρεντ των bad religion, να μεταφερθουν τα ποστ για το δίσκο εδώ αν γίνεται :slight_smile:

ε ναι. Μαλακία τώρα να μιλάμε δύο φορές για τα ίδια πράγματα

μα γι υτο αναρωτηθηκα εξ αρχης γιατι δεν υπηρχε θρεντ, μου φανηκε πολυ περιεργο και ειπα να το ανοιξουμε μεταφεροντας τα ποστ.

Σκέτη τρέλα ο δίσκος το έβαλα πάλι σήμερα και γούσταρα ακόμα περισσότερο. Στο Robin Hood In Reverse υπάρχει και αναφορά στους Sham 69 και το κλασικό If The Kids Are United, και απλά να πω ότι το The Island παίζει να είναι από τα καλύτερα τραγούδια τους εβερ!

Επίσης διάβασα

True North managed to sell 18,295 copies in the United States in its first week, and by the end of January 2013, it had reached number 19 on the Billboard 200 albums chart, marking Bad Religion’s first ever top-20 album and highest ever peak on that chart in their entire 34 year career.

όχι ότι δίνουμε σκατό, αλλά είναι αξιοσημείωτο

Σίγουρα είναι, και είναι και μεγάλη τους μαγκιά! Μια ματιά να ρίξει κάποιος στο Youtube για παράδειγμα θα δει κάτω από κάθε τραγούδι πολλά αποθεωτικά σχόλια, δείγμα του πόσο καλός δίσκος είναι.

Trivia που λίγοι ξέρουν :
Ο τραγουδιστής τους είχε παίξει και σε ένα επεισόδιο Tales From The Crypt.
Ιδού μερικές φωτογραφίες :

ok bye now :):!: