Μόλις σκάναρα την πάνω σελίδα και ήμουν έτοιμος να την ποστάρω, αλλά με πρόλαβες.
Ουσιαστικά το rock of gods ήταν ο προάγγελος του rockwave, περιττό να πω πως αν γινόταν τώρα θα πήγαινα και τις τρεις μέρες (ή τουλάχιστον έτσι λέω λόγω ονομάτων και μόνο, γιατί παίζουν κι άλλοι παράγοντες, βλέπε διοργανωτές κλπ κλπ)
Τελικά οι τύποι σε όλους τους δίσκους τους έχουν να προσφέρουν πολλά πράματα ε!
όταν είμαι Πάτρα λιώνω το “A New America” και λέω “ΣΙΝΤΑΡΑ!”…
όταν πάω Αθήνα και βάζω το “Against The Grain” λέω “πω ρε πούστη μου, γιατί είχα τόσο καιρό να το ξαναβάλω?”. Βέβαια πάντα αναρωτιέμαι “τι διάολο εννοεί ο Gurewitz με τους στίχους του?!?!”
Εγω πιστευω οτι φετος ειναι πιο ευκολο απο αλλες φορες μιας και θα κανει το συγκροτημα 30 Year Ann Tour στην Ευρωπη το καλοκαιρι. Και θα προτιμουσα να τους δω μονους τους σε κανα κλαμπ παρα στο Rockwave, ας ερ8ουν και να παιξουν οπουδηποτε αυτο ειναι το παν.
όχι απλά πιστεύω ότι οι Bad Religion, μη σου πω εδώ και μια δεκαετία (λογικά παραπάνω), έχουν πάψει να παίζουν σε μαγαζιά τύπου gagarin, fuzz κλπ χωριτηκότητας 1000ατόμων
Οπότε Ελλάδα ίσως σε κανα φεστιβάλ να ήταν δυνατό να παίξουν…
Ειδικά αν εσύ ψήνεις κλείστο χώρο το θεωρώ ακόμη πιο δύσκολο, παρ’ όλο που αυτό θέλω κι εγώ