Band of Friends (Rory Gallagher Tribute) - 12 & 13 Aπριλίου 2013 - Κύτταρο

Η μπάντα του Gerry McAvoy (επί χρόνια μπασίστα και στενού φίλου του Rory) έρχεται τον Απρίλιο για 2 συναυλίες στο Κύτταρο!

Το RORY GALLAGHER GREECE και το KYTTAΡO CLUB, με περηφάνια σας προσκαλούν στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ αφιέρωμα για τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ καλλιτέχνη και άνθρωπο RORY GALLAGHER!!!
SHADOW PLAY vol.3
12 & 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι η καλή σας διάθεση!
Τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε στους ειδικούς…

BAND OF FRIENDS

GERRY McAVOY (Bass Guitar) played, recorded and toured with Rory for 20 years, from 1971 to 1991.
Gerry played on every album Rory ever made.

TED McKENNA (Drumms) Best known for his work with The Sensational Alex Harvey Band,
drumming legend Ted McKenna played with Rory Gallagher from 1978-81.
He recorded the albums ?Photo Finish?, ?Top Priority? and ?Stage Struck?.
Ted also played and recorded with Greg Lake of ELP, Gary Moore, Michael Schenker and Ian Gillan of Deep Purple.

MARCEL SCHERPENZEEL (Guitar/Vocals) grew up with Rory’s music and Gerry promises, “This is the closest guitarist to Rory you will ever hear”.
For over twenty years Marcel has carried the torch for blues and rock all over the world.
His former bands are Marcel Scherpenzeel Band and Wolfpin.

Support group:

REMEMBER LIZZY

BACKTRACKIN’

and more…

Είσοδος 15?

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα…!!!
Rory Gallagher GREECE:
http://www.facebook.com/groups/114135275308943/

http://www.bandoffriends.eu/

ωραια φαση πρεπει να ειναι

αφου θα ειναι και ο σιδηροπουλος(Gerry) :stuck_out_tongue:

bump!

πήγες κανείς ωρέ?

πήγα το Σάββατο… κατ’αρχήν οι remember lizzy ήταν εξαιρετικοί και κέρδισαν το κοινό, ειδικά οι κιθαρίστες είχαν πιάσει απόλυτα τον ήχο των lizzy… τώρα, για το main event θα μπορούσα να πω οτι έπαιξαν 2.5 ώρες και θέλαμε και άλλο και να το αφήσω εκεί… γενικά πάντως, ο McAvoy ήταν απολαυστικός, αεικίνητος και έδειξε οτι το είχε σαν entertainer (ρόλο που σαφώς δεν είχε με τον Γκάλαχερ). ο McKenna ήταν άψογος, ενώ ο Σερπενζέλ (ή όπως διάολο προφέρεται) ήταν εκπληκτικός στην κιθάρα, ώρες ώρες νόμιζες οτι άκουγες τον Ρόρυ (αυτό δεν είναι και το νόημα του tribute;) ενώ στη φωνή προσπαθούσε πολύ να μιμηθεί τον θεό, το κατάφερνε αλλά έχανε στην ερμηνεία… από κομμάτια έπαιξαν σχεδόν τα πάντα από το rock & blues rock ρεπερτόριο. Αμέλησαν τα ακουστικά τραγούδια (I Fall Apart, I’m Not Awake Yet, For The Last Time) και αμερικανοκάντρι (Out On The Western Plain). Σαν φαν του Ρόρυ θα ήθελα και τα προσωπικά αγαπημένα Slumming Angel, Going To My Hometown (σαφέστατα live κομμάτι), Crest of a Wave, Edged in Blue αλλά σίγουρα έφυγα ενθουσιασμένος. Η συμμετοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή, τραγούδαγε πολλά ρεφρέν, και έφερε την μπάντα πίσω για 2 encore… τώρα για σετλιστ όρεξη να είχαμε να γράφαμε… πάρε ένα Best of, αφαίρεσε αυτά που είπα οτι δεν έπαιξαν και θα’σαι μέσα…

Θα συμφωνήσω για το Σάββατο.Επειδή το setlist θα ήταν διαφορετικό την Παρασκευή (αν και τα χιτάκια σίγουρα θα τα έπαιξαν και τις δυο μέρες),είχαμε την τύχη να ακούσουμε και πιο obscure αγαπημένα τραγούδια,όπως Hell Cat,Cruise On Out,Laundromat κ.α.

Θα συμφωνήσω για το Σάββατο.Επειδή το setlist θα ήταν διαφορετικό την Παρασκευή (αν και τα χιτάκια σίγουρα θα τα έπαιξαν και τις δυο μέρες),είχαμε την τύχη να ακούσουμε και πιο obscure αγαπημένα τραγούδια,όπως Hell Cat,Cruise On Out,Laundromat κ.α.