ban γτ δν έκανες ban σε μένα 8)
ban γτ δν κατάλαβες ότι εννοώ για το παιχνίδι (δν με έκανες ban)
Ω θεε.
ban γτ σπαμάρεις :lol:
o’rly??
what did you say??
ΧΑΧΑΧ! ΘΕΟΣ!
only είπες ?
ban γτ σπαμάρεις 8)
καθώς το δεσπινάκι περπατά τον μοναχικό δρόμο του banαρίσματος λόγω ανελέητου σπαμ, δίνω προειδοποίηση (μάλλον τελευταία) ότι το παρόν θα κλειδωθεί εφόσον χρησιμεύει σαν εναλλακτικό “βαριέμαι”
ένα σπαμοθρεντ φτάνει
Πάρε και εσύ τώρα ένα μπαν, γιατί πίστευες πως το Σάββατο Τζιμπούρ και Σκόκο θα μας κάνουν σκόνη και θα φάμε νέα 4άρα
δν το κατάλαβα αυτό, αλλά ban γτ το “δεσπινάκι” στα ελληνικά γράφεται με “οι”, δλδ δεσποινάκι 8)
ban γτ δν ξέρω :lol:
ban γτ το “δεσπινάκι” στα ελληνικά γράφεται με “οι” δηλαδή δεσποινάκι…
ας πάρει κι ο καρβού ένα μπαν-άκι, γιατί πάνω που πήγα να τρολλάρω ανηλεώς στο τόπικ “ψηφίστε τα καλύτερα του 2008” είδα το ποστ του και με απέτρεψε…
είμαι καλός άνθρωπος τελικά… :roll:
μπαν σε bleedin history γιατι ετσι μου γουσταρει
ban στον από πάνω, γιατί η απογοήτευση μου πλέον χτυπάει κόκκινο. Δε σας αναγκάζει κανείς να ποστάρετε! Αν δεν έχεις ιδέα γιατί να μπανάρεις κάποιον, ΜΗΝ ποστάρεις. Άσε να ποστάρει κάποιος που θα έχει σκεφτεί κάτι καλό!Μπαν! Μπαν! Μπαν!
Πάω για ύπνο. Bleedin σπάμαρε. Τα προσχήματα προσπαθώ να κρατήσω
Μπαν σε καρβου γιατι παει για υπνο και δεν ειπε καληνυχτα!
μπαν στον νέκρο, μπας και γλιτώσει από τα βασανιστήρια που θα του κάνω όταν τον χρίσω αντιπρόεδρο του “rocking.gr tsilivithronia united”
εγω θα μαι πρόεδρος εννοείται! 8)
ban σε βλιδιν γτ ειναι γτπ ψυχολογος…!! ΣΠΟΙΛΕΡ:μην ξεχνιομαστε:ΣΠΟΙΛΕΡ
Μπαν στον Βληδιν, γιατι εκει που περιμενα αβαταρ καλτιλα μου εβαλε μαλακια σε χαμηλη αναλυση διχως ΑΒΣ και αεροσακους.
ασταδιαλα.
Μπαν στον γουαιζ λοιπον γιατι νομιζει πως οι τρου μετσαλλαδες θα ασχολουνται με χτσ παλμτοπς και τετοιες μυστηριοτητες.
Ομορφο αβαταρ