Banning!

να δεις ποσοι 8α απαντησουν!8)
μπαν σε μιστερ γτ τωρα θα κατσει να μαζευει πιτσες και μπυρες σαν καλη κυρατσα…:slight_smile:
γυρισες στο κολλημα ε?:wink:

ban στον |WISE| γτ δν μου αρέσει το καινούργιο του avatar 8)

:lol:

συγγνώμη δεν είχα δει τα προηγουμενα ποστ σου λαθος μου.αλλα και πάλι γιατί να γινετε φασαρία σε ενα θρεντ το οποίο ειναι πιο πολυ για την πλάκα μας παρά για ενα σοβαρό θεμα

γιατί κάμποσοι εκνευρίζονται και μας πρήζουν μετά να το κλειδώσουμε και μετά παραπονιούνται οι παίκτες που παίζουν σε αυτό και δε θέλουν να κλειδωθεί …και…και… και…

Πάρε τώρα ένα μπαν γιατί άκουσες τον καημό του μοντ που πρέπει να ακούει τις γκρίνιες όλων

ένα δακρύβρεχτο μπαν στον καρβού γιατί όποτε μιλάει για μοντεριλήκια με συγκινεί!
Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ξεχειλίζει! :cry:

μπαν στον απο πανω γιατι απο το πολυ κλαμα του τρεχουν οι μυξες του:p

Ban στον από πάνω γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το nickname του το εμπνεύστηκε από τον Beck ή τον Jeff Beck.

Το ban το λαμβάνει όχι γιατί πρέπει να προτιμήσει τον ένα ή τον άλλο, αλλά γιατί δημιουργείται η αμφιβολία και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ποιός επιτέλους; Ποιός; Πάντως προτείνω από δω και πέρα τον «σκέτο» Beck να τον γράφουμε «Beck (Not Jeff, the other one)». Άλλωστε αυτό θα ήταν και εξαιρετικό nickname και σαφέστατο. Επίσης μπορούμε να σκεφτούμε και το «Rage (Not the ones who are against the Machine, the boring German metal band)».

ban στο βικ, γιατι το νικνειμ του ειναι ισως ο πιο ψυχωτικος χαρακτηρας του ταραντινο εβερ και διπλο μπαν γιατι αντιθετα με το χαρακτηρα του νικνειμ, υπερασπιζεται αστυνομικους (sic) αντι να τους βασανιζει :p:p

Mπαν στον χαλισεκο, γιατι κατα βαθος το αβαταρ του δεν απεικονιζει τον Τσακωνα αλλα τον πασιγνωστο πλεον Chatman!

Οποτε αυτο που επιδιωκει ειναι να παρασυρει με φουμαρα την αξιαγαπητη και ι πολυθεαμιλαμε Γκλιτερ, στην σατανικη του πλανη.

Δεν μπορω να σκεφτω κατι χειροτερο απο το Μπαν.

Τερατωδών διαστάσεων μπαν στο μιστεργουατς γιατί έβγαλε τον Mr Chatman από το άβαταρ για χάρη μιας γυναίκας.

Και κατάπτυστος και αιδοιοείλωτας.
Μπαν.

Mπαν και Μανογουορ στον Χιστορυ γιατι καταφερε να βρει λεξη με 5 φωνηεντα στη σειρα, πραγμα που θεωρουσα κοντα στο απιθανο. Μου αλλαξες το ειναι και το ηταν

Μπαν στον αποπανω γιατι ειπε τ’ονομα το κακο που ξεκιναει απο Μ(φτου φτου φτου).:stuck_out_tongue:

Ban στον outlawtorn86 γιατί είναι forumπέφτουλας.

(Σε επίπεδο forumγαρδέλη)

Mπαν στον αποπανω γιατι δε γουσταρει Ψαλτη.

τρελό μπαν στον άουτλο, γιατί τώρα θυμήθηκα ότι εκτός από today is the day έχει δει λάιβ ministry και nofx :x

Μπαν στον αποπανω γιατι ειδε(και θα ξαναδει)Neurosis και Down.

Ban στον outlow γιατι μ θυμισε οτι ακομα να παω σε μια συναυλια της προκοπης:blow:

ban στη μαριαννα γιατι το αβαταρ της προωθει τα (παλαι ποτε) ωραια οπισθια της λιτα φορντ, βαζοντας σε δευτερη μοιρα τις μουσικες της ικανοτητες :p:p

μπαν στον haliseco γιατί ξέχασε να μου υπενθυμίσει τι μου είχε ζητήσει και το είχα ξεχάσει τελείως…

:lol::lol: μπαν στον καρβου γιατι η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη και συρρικνωνει το μυαλο σε επιπεδα χομερ σιμπσον :p:p