Banning!

ban γτ το πας σε παροιμία :lol:

ban στη δεσποινα γιατι ειναι η πρωταγωνιστρια αυτου του thread:wink:

ban γτ έχεις ξεπεράσει τα 1000 posts !!!

μπαν γιατι δεν ειναι λογος αυτος για να με μπαναρεις:-k

το ξέρω, αλλά ban σε σένα που με διορθώνεις !!!

(δν είμαι στο να βρίσκω λόγους για ban :lol:)

Φανατισμένο ban στο Δεσποινάκι, γιατί το thread έχει βογκήξει από το spamάρισμά της, γιατί δεν έχει σκεφτεί ποτέ πάνω από τέσσερα δευτερόλεπτα μια αιτιολόγηση για ban, γιατί ξεδιάντροπα ομολογεί ότι δε βρίσκει λόγους για ban, ενώ συνεχίζει να μολύνει αυτό το μεγαλοπρεπές thread, και γιατί, ακόμη και με αγγλικούς χαρακτήρες, το όνομά της πρέπει να γράφεται με «οι», αλλιώς θα γίνουμε όλοι αμερκάñοι.

Δε θα μπανάρω τον Βικ, αλλά θα συμφωνήσω μαζί του λέγοντας μπαν στο Δεσποινάκι, μπας κι ανασάνει το κακόμοιρο το θρεντ…

μπαν στον βλιδιν γτ ειναι κακος με το δεσποινακι…:frowning:

Μπαν ( και ξυλο! ) στον γουαιζουκο γτ αυτος εχει δει λαιβ το αγαπημενο του συγκροτημα!

αχχχχχχχχχ!!τι μου το ειπες τωρα???γτ επρεπε να μου το θυμισεις!!!κακο τσιλακι!!μπαν!!
και μπαν γτ δεν σε βλεπω να το βλεπεις ποτε λαιβ το δικο σου αγαπημενο!κακιουλα:roll:

μπαν στο γουάιζ γιατί κάθε φορά μου θυμίζει εκείνο το ΓΚΕΥ παιχνίδι, τον “ψυχολόγο”…
ουστ! :stuck_out_tongue:

χχαχαχαχαχαχχ!
μπαν στον μπλιντ γτ ειμαι ο μονος που τον υποστηριζε και δεν μου το αναγνωριζει!!:frowning:

ban γιατι η κακια θα σε φαει:p
τι φαρμακογλωσσα ειναι αυτη που εχεις καλε??:stuck_out_tongue:
θα παμε στο εξωτερικο ρε κ θα τους δουμε8)

προς το παρων μονο στον υπνο μου τους βλεπω μαμω την τυχη μου:wink: :frowning:

Μπαν στην αποπανω γιατι ειναι εκτος θεματος.

καλα τα λες αλλα δεν αντεχα να μην παρεμβω:p

μπαν γιατι σου αρεσει ο μουστακας:p

Κι αλλο μπαν στην αποπανω γιατι δε καταλαβαινει οτι ο Μουστακας ειναι θεουλας.:stuck_out_tongue:

Ban στον Outlaw, γιατί…

[SPOILER]…είναι Torn! Αχ, ωραία δεν είναι να μην έχεις αιτιολογία; [SPOILER]Καλά ΟΚ, έχω:

… γιατί η τριάδα Τσάκωνας, Μουστάκας, Ψάλτης αποτελεί τοξικό μίγμα που μπορεί να προκαλέσει διάχυση του εγκεφάλου από τα αυτιά.[/SPOILER]

[/SPOILER]

μπνα στον βεγκα γτ παιρνω τη 8εση του δεσποινακι τωρα που λειπει και μπαναρω χωρις λογο

μπνα λοιπόν στον γουάιζ γιατί δεν υπάρχει τίποτα τραγικότερο από ένα emo ωδικό πτηνό που να πουλάει και πνεύμα.

ΜΠΝΑ! ΜΠΝΑ! ΜΠΝΑ!

χαχααα!ρε δεν φτανει που με κοροιδευεις για το πουλι μου,με δουλευεις και για την δυσλεξια μου!!

ΜΠΝΑ στον μπλιντ γτ δεν προσεξε το μπλουζακι που φοραει το πουλι μου…:roll: