Banning!

Μπαν στον βλεεδιν, επειδή χαίρεται που μπαναρίστηκε το Δεσποινάκι! :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mπαν στον αποπανω γιατι χαιρομαι κι εγω.:p:p

ban στον αποπανω γιατι με κοροιδευε που θελω να κανω κουνια8)

μπαν στη Μαρία γιατί από τότε που μπαναρίστικε το Δεσποινάκι το θρεντ τελμάτωσε.

Ban στον Bleedin γιατί μου κίνησε το ενδιαφέρον με το “επικίνδυνο” και ναζιστικό κόμικ που μας έδειξε και θέλω τώρα να το διαβάσω. Επίσης ΒΑΝ γιατί δεν καταλαβαίνει πως η ησυχία του τόπικ είναι η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Σύντομα θα τελειώσει το ΒΑΝ του Μπάκιλους!

Ban στον karvou επειδή μου την είπε σήμερα!

Μπαν στον Καρβου γιατι οντως το Μαους ειναι μεγαλο κομικς και επειδη αναρωτιεμαι αν εχει αλλαξεi αβαταρ απο το 2005 (when skies where blue)

edit: καταρα και σε σενανε που εισαι μεσα απο 2004

Ban στον mr_whatsisname γιατί προφανώς και το αβατάρ μου δεν έχει αλλάξει ούτε μια στιγμή από όταν γράφτηκα. Είναι το σήμα κατατεθέν μου από το πρώτο πρώτο ποστ.

μπαν στο Γιάσονας γιατί άρχισε το πανηγύρι με τα ψαράκια που μιλάνε, κι όλοι χαίρονται εκτός από μένα που στο πισι της δουλειάς δεν έχω ήχο… :frowning:

εντιτ. φτου! ΜΠΑΝ στον Καρβου γιατί δεν έχει διαβάσει το MAUS!
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΙΣΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡ’ΤΟ! ΤΩΡΑ!

μπαν στον βληδιν γτ προτιμα λεπα απο γονιδη

Βan στον καρβου γιατι ψευδεται.
Θυμαμαι οταν πρωτοεβαλε αυτο το αβαταρ, αλλα δεν θυμαμαι καθολου τι ειχε πριν.:frowning:

μπαν γιατί δε θυμάσαι καλά! Πρώτα βρήκα το αβατάρ και μετά έκανα ποστ! Το θυμάμαι σαν χθες! Μπορεί να με μπερδεύεις με τον κοκκινομάγουλο που είχε πριν έναν πλανήτη με γυαλιά ηλίου (ή κάτι τέτοιο). :wink:

Μπαν στον Καρβού, γιατί ακόμα δεν έχει αποσαφηνίσει τι διάολο είναι αυτό το ML H που μας λέει στο λοκέισιον.

Ban στον Bleeding History γιατί το προηγούμενο avatar μου άρεσε περισσότερο!

Ban στη Νεφέλη λόγω αρρωστημένου φετίχ με το όνομά της.

αρρωστημένο φετίχ???:-s:-s:-s λεπτομέρειες!:stuck_out_tongue:

ban στον Vic Vega για αυτό που είπε!:stuck_out_tongue:

ban στην νεφέλη γιατί δεν ακούει power.

Now playing: Amon Amarth - Runes to My Memory
via FoxyTunes

Μπαν στον Angel Death γιατί γουστάρω το τραγούδι που ακούει :stuck_out_tongue:

μπαν γιατί δεν είναι λόγος να με κάνεις αφού σου αρέσει…

πχ τώρα μπορείς να μου κάνεις γιατί παώ στοίχημα ότι δεν σου αρέσει:D

γι αυτό όλοι μπαν στην Νεφέλη επειδή δεν ακούει power!

Now playing: Paramore - Misery Business
via FoxyTunes

οκ τότε μπαν γιατί δεν το ξέρω το τραγούδι που ακούς 8)

και μπαν και στη Νεφέλη…άκου και λίγο power ντε!:stuck_out_tongue: