εγω μαλλον.
Εγω θελω να παω.Ακομα κι αν φυγω απο το γηπεδο με το κεφαλι κατω.Αλλα μπορει να κανει κανα αστειο ο Παναθηναικος να κερδισει και να γελαμε :lol:
Μιλάω πάντα για την κερκίδα των Καταλανών.
θα μπορουμε να παμε απο ελλαδα,στην κερκιδα οπου θα βρισκονται οι φιλαθλοι της μπαρτσα?
Θα το ψάξω μέσω του ελληνικού φαν κλαμπ.
θα συμμετάσχετε και εσείς στο πάρτυ για την πρόκριση της πανάθας στους 16?:lol:
Χαχαχαχαχα Δεν θα εκπλαγω αν δω καμια σημαια του Ολυμπιακου εκει που θα βρισκονται οι φιλαθλοι τις Μπαρτσελονα Βεβαια το ποσα πανο και σημαιες θα εχει θα εξαρτηθει απο το ποσους ποντους πισω μας θα ειστε τον Νοεμβριο
Ποσώς μας ενδιαφέρει η πανάθα, εγώ προσωπικά θα χαρώ που θα δω για πρώτη φορά από κοντά την δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη μετά τον Ολυμπιακό.
5οι στο πρωταθλημα.Πρωτοι στις καρδιες μας!
:lol:
καλά, καλά.επειδή είμαστε καλοί, θα σας αφήσουμε να πάρετε μάτι στο πάρτυ που θα στήσουμε.
Ναι, επίσης 37 μόνοι μας και 37 όλοι σας και μπορούμε να συνεχίσουμε αυτό γελοίο παραλήμα αλλού.
Εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ.-
βασικα αυτο που ειπε ο κρις π ειναι.θα δουμε την κορυφαια ομαδα αυτη τη στιγμη στον κοσμο και ισως και τη μεγαλυτερη.
τουλαχιστον εχω δει ντανιελ αλβες απο κοντα ηδη8)
Ωραία αλλά στο θρεντ του παναθηναικού μη ξαναμιλίσεις για τον ολυμπιακό:p
Η ομάδα δίδαξε πάλι, ο αντίπαλος (Μουρίνιο) πέτυχε το στόχο του να μη δεχθεί γκολ - όλα προβλεπόμενα! :lol:
Λοιπόν, όποιος θέλει να είναι ΟΑΚΑ, πρέπει υποχρεωτικά να εγγραφεί στον σύνδεσμο.
Διακριτικά/πανό άλλων ομάδων απαγορεύονται btw.
(μαλλον)θα παμε.
υπαρχει καποιο αντιτιμο που θα πρεπει να πληρωσουμε για να γινουμε μελη?
πω τους κλεφτες ρε…δλδ σε ενα απλο ματσ του βαζελου για να μπεις πρεπει να σαι γραμμενος σε συνδεσμο?μαλακιες
Ρε παπαρδέλα ήμαρτον! :lol:
50 euro είναι η ετήσια συνδρομή.
αν θες μπορεις να μπεις στο οακα κανονικα,παιρνοντας εισιτηριο,αλλα θα εισαι μεσα στους παναθηναικους.
τελικα κατι ξερανε που δεν τον πηγαινανε στη βαρκελωνη οι οπαδοι της μπαρτσα…