μην ξεκινας χαρακτηρισμους ετσι ξερω κ εγω να μιλαω, τη γνωμη μου λεω κ δεν βριζω κανενα… αν δεν τα πιστευεις αυτα δικαιωμα σου αλλα αν δεις τα βιντεο των αγωνων, ειναι ξεκαθαρα…
μα με αυτα που λες εκτιθεσαι απο μονος σου.αν ειναι δυνατον να λεμε οτι τα τρια τσαμπιονς λιγκ της μπαρτσελονα και το ενα κυπελουχων ειναι με τη βοηθεια της διαιτησιας.
Ρε dr love τα πιστευεις αυτα που λες ρε φιλε??
Εισαι (20?? η λιγοτερο??) νεο παιδι που θεμα ηταν να αρχισες να παρακολουθεις ποδοσφαιρο απο το 98 σου λεω…και καθεσαι να αναλυεις για ενα φαουλ που εβαλε ο Κουμαν το οποιο δεν επρεπε να σφυριχτει? #-o #-o
και καλα οκ δεν την πας την barca γτ υποστηριζεις την ρεαλ και καλα κανεις δικαιωμα σου ειναι.Απλα μην τα λες αυτα που λες δημοσια γτ θα σε κοροιδευουν μετα…και οπως ειναι και στο ποκερ παντα υπαρχει ενας κοροιδο στο τραπεζι…Αμα δεν μπορεις να βρεις ποιος ειναι,τοτε εισαι εσυ αυτος…
αφελης ειναι οποιος πιστευει οτι οποιαδηποτε μεγαλη ομαδα παει με το σταυρο στο χερι…
ολοι ξερουμε τι περασε η μπαρτσελονα απο τη ρεαλ επι φρανκο, που της εκλεψε το ντι στεφανο κ αλλα πολλα, αλλα αυτα ειναι στο μακρινο παρελθον… τα τελευταια χρονια εχει γινει μοδα για τη μπαλα που παιζει (οχι αδικα) κ ετσι εχει πολυ καλυτερη αντιμετωπηση απο τη διαιτησια…
εντιτ:για τον κουμαν που απορεις, δηλαδη στον τελικο του χειζελ δεν ειχαμε αλλοιωση αποτελεσματος?? απο μια φαση κριθηκε κ αυτος ο τελικος…
δεν μπορεις να λες αλλοιωση αποτελεσματος ενα φαουλ που μπηκε απο τα σαραντακατι μετρα.επισης για τον περσινο ημιτελικο,μην τα ξαναλεμε…εχει κουρασει αυτο το θεμα και παραπονα υπηρχαν και απο τις δυο πλευρες
δεν παιζει να βγαλουμε ακρη, μπηκα κ εγω να ποσταρω κατα της μπαρτσελονα στο λακο των λεοντων:lol:… λεω να φτιαξω ενα για τη ρεαλ αλλα θα εχω τον κρισπ καθε μερα να λεει για το 2-6 κ τον queen rulez για το φρανκο, οποτε ακυρο…
θα πανε στο μιλανο για τον ημιτελικο οδικως…8O
Φτιάχτο, άπατο θα πάει.
1-2 μετρα απο το ημικυκλιο ηταν, δεν ηταν απο τη σεντρα!
ωπα λαθος μου…δεν το ειχα δει ζωντανα το ματς ουτως ή αλλως(ουτε καν ζουσα βασικα:p).απλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν απο μακρια.τεσπα,δικο μου λαθος:)
edit:dr love ισως να εχεις δικιο για αυτη τη φαση αρα,αλλα μονο για αυτη.
Δεν ηταν σε καλη μερα η ομαδα χτες, αλλα τιποτα δεν εχει τελειωσει… Μεσα στο Ναο, μπορει να γινει η ανατροπη…
Έλα Μπάρτσα! Φτιάξε μας!
30’ και ακόμα στο 0-0…σαν να γίνεται κομματάκι δύσκολο…αλλά Μπάρτσα είναι αυτή…ένα ξέσπασμα θέλει:):!:
Αποδείχτηκε (ή μάλλον επιβεβαιώθηκε) πάντως χτες περίτρανα νομίζω ότι η κίνηση Ετό+40 εκ. για Ιμπραήμοβιτς ήταν πέρα για πέρα λανθασμένη. Κι ας τον γουστάρω τον Ζλάταν όσο δεν πάει σαν παίκτη, για αυτό που θέλει να παίξει η Μπάρτσα δεν κάνει.
Επίσης καλές κι οι ακαδημίες και φυσικά αγαπάμε να βλέπουμε παίκτες από αυτές στην 1η ομάδα αλλά μη γίνει και ψύχωση. Η αλλαγή του (αρνητικού) Πέδρο με τον Γεφρέν όταν έχεις στον πάγκο σου παίκτη με το ειδικό βάρος του Ανρί ήταν εντελώς άστοχη.
Κεϊτά, Μπουσκέτς καλοί αλλά για πάγκο, εκτός Ινιέστα θες ακόμα ένα τεράστιο χαφ.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Πρώτα πρώτα για τον Ιμπρα, πράγματι δεν ταιριάζει με το στυλ της ομάδας. Βέβαια ο Ετο με αυτά που έκανε, δεν μπορούσε να μείνει.
Από κει και πέρα, για τον Ανρί, έχεις δίκιο. Το ματς έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει, θες 2 γκολ, ο Ανρί σε ότι κατάσταση κι αν είναι, είναι ο Ανρί. Στο κάτω κάτω 20-25 λεπτά θα παίξει. Έχει την εμπειρία και την ικανότητα κάτι να σου βγάλει. Είναι το τελευταίο σου όπλο τελοσπάντων. Πρέπει να τον βάλεις. Κειτά για τον πάγκο ναι. Μπουσκέτς πιστέυω μπορεί και βασικός. Του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερος.
Άρα, για μένα, πρώτα πρώτα χρειάζεται αλλαγή του Ζλάταν με άλλο φορ. Κάτι το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό.
Ο Ζλαταν αποδειχτηκε “λιγος” σε αυτους τους αγωνες. Οπως και τον Ετο (και τον Ροναλντο και τον Ροναλντινιο) η Μπαρτσα τον “εφτιαξε” ετσι πρεπει να “φτιαξει” και καποιον καινουργιο.
Ο Γκουαρντιολα, τωρα που οι αντιπαλοι βρισκουν σιγα-σιγα λυσεις στην αμυνα, χρειαζεται βοηθημα στο κοουτσαρισμα. Στο χτισιμο ομαδας ειναι ωραιος αλλα την ωρα του αγωνα κολλαει…
Και δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμος ο Τεν Κάτε :lol:
Όντως, έχεις δίκιο. Στο κοουτσάρισμα την ώρα του αγώνα, υστερεί. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα βοηθούσε να του φορτώσουν έναν βοηθό.
Καθολου καλη εμφανιση χτες, οι παικτες δεν επαιζαν με ψυχη, δεν σκιζοντουσαν ρε γαμωτο… Αν τα εδιναν ολα πιστευω οτι ηταν εφιχτο ενα ακομα γκολ στο τελος… Και ο Γκουαρντιολα κολλησε αγρια, επρεπε οπωσδηποτε να εβαζε Ανρι και η αλλαγη του Γεφρεν ηταν τελειως ακυρη… Κριμα. Ολα για τον τιτλο στην Ισπανια τωρα…
αντε να πουλησουν τον ζλαταν το καλοκαιρι και να προυν βιγια…
Μεγαλη παικταρα ο Βιγια και ταιριαζει πιο πολυ απο τον Ιμπραιμοβιτς στο στυλ παιχνιδιου της Μπαρτσα… Μπορουν να κανουν παπαδες με Μεσι… Μακαρι να τον παρει, γιατι εχει ξανακουστει και δεν εγινε τιποτα…