«Ποτέ δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα. Μην τάχα σαν κι εμένα κι εκείνα δεν πονούν»; (αφιερωμένο στα συμπαθή γατάκια)
Μπήκαν στο τιμημένο «Καμπ Νου» με την ψυχολογία στα ύψη. Έκαναν το κλασικό προσκλητήριο κι έλειπαν μερικοί, αλλά what the fuck; Η Μπαρτσελόνα είμαστε, 6 στα 6 πήραμε φέτος, 6 μπορούμε να ρίξουμε και στα αλαζόνα τον Μουρίνιο, αλλά 2 μας φτάνουν. Ας του βάλουμε 3 καλύτερα, για να γελάμε μετά μαζί του.
«Πουγιόλ; Κάρλες; Καπιτάνο; Πού διάολο έχει πάει; Πάλι στον μπαρμπέρη»;
«Όχι κομαντάντε Πεπ, είναι τιμωρημένος και κάθεται στα επίσημα. Βέβαια πρέπει να είδα την περούκα του δίπλα στον πάγκο, αλλά μπορεί να πήγε (η περούκα) για να βουτήξει κανένα ισοτονικό».
«Εντάξει, παίκτες έχουμε. Μιλίτο παιδί μου, είσαι έτοιμος να τους φας την σπλήνα και να καθαρίσεις τη μασέλα σου με τα έντερά τους αντί για οδοντόνημα»;
«Όχι κόουτς».
«Τι ?όχι? ρε πατόψαρο; Αρνείσαι να εκτελέσεις; Εκτελείς και βγαίνεις παραπονούμενος. Δεν σας τα έμαθαν αυτά στην Αργεντινή; Γι? αυτό σας γλέντησαν τα Αγγλάκια στα Φόκλαντς».
«Παρεξήγησες αφεντικό. Παίζει ο αδελφός μου στην Ίντερ. Θα είμαι βίαιος αλλά όχι πολύνεκρος, δεν θα πάρω για σουβενίρ σήμερα σκαλπ και νεφραμιές, γιατί θα με σκοτώσει η μάνα μου. Αλλά μην ανησυχείς, θα είμαι όσο χαλκέντερος χρειάζεται».
«Μου αρκεί. Αμπιντάλ; Άκυρο. Ποιος τον χέζει τον Αμπιντάλ. Κεϊτά, γδύσου παλικάρι μου - πρόσεχε μόνο μην δραπετεύσει το ?φίδι? και φάει κανέναν. Παίζεις αριστερό μπακ».
«Ρε πάνε πιες ένα ποτήρι γάλα με 6 κουταλιές HEMO μπας και γίνεις άντρας και βλέπουμε. Ο Κεϊτά θα παίξει. Άιντε, που βγάλατε και γλώσσα. Ο Ινιέστα μας μπορεί, ή ο κώλος του πονεί»;
«Πονεί κόουτς. Να του πω να σφίξει τα «μάγουλα» και να αγωνιστεί»;
«Μπα, άστον. Θα μας μάθει καμιά υποτροπή και θα με ζαλίσει ο κρασοπατέρας ο Ντελ Μπόσκε. Λοιπόν, πάμε παλικάρια μου. Σας θέλω διακορευτές, μπερμπάντηδες και ξεσκιστές. Ντάνι Άλβες, σήμερα θα σε φωνάζουμε ?Χάρη Κοπιτσή?».
«Γιατί αφεντικό»;
«?Ο πιο καλός ο βιαστής, είναι ο Χάρης Κοπιτσής?, στραβάδι! Όλα εγώ θα πρέπει να σας τα μαθαίνω; Ιστορία του ποδοσφαίρου δεν διαβάσατε ποτέ; Τουρέ, τράβα δυο καλά κλωτσίδια στον Σνάιντερ που έπαιζε Ρεάλ, να γουστάρει η εξέδρα. Κι εσύ Πικέ, τράβα στον Σάμουελ δυο… άστο καλύτερα, τον Σάμουελ μην τον πειράξετε γιατί δεν ξέρω αν έχει κάνει αντιλυσσικό πρόσφατα. Άιντε, βάμος να τελειώνουμε».
Βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αντίκρυσαν τα κουρασμένα πρόσωπα των αντιπάλων τους. Τα πρωτοπαλίκαρα της εξέδρας είχαν φροντίσει το προηγούμενο βράδυ με πυροτεχνήματα, κορναρίσματα και λεβεντόπορδους να χαλάσουν τον ύπνο των νερατζούρι. Ο Τσάβι πλησίασε τον Ετό, τον χτύπησε αδελφικά στην πλάτη και του θύμισε εκείνες τις ωραίες εποχές που τραγουδούσαν «Madrid - cabron - saluda al campeon». Αλλά θα τον στενοχωρούσε, εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πήγαιναν στο «Μπερναμπέου» να τσαλακώσουν τον εγωισμό του Φαν Χάαλ κι όχι ο Σάμι με την παρέα του. Αντίθετα δεν έδωσε το χέρι του στον Τιάγκο Μότα, που ήρθε πρόσχαρα να τον χαιρετήσει. «Έλα ρε Τιάγκο, δεν σου σφίγγω το χέρι, γιατί είσαι λίγο Τιτίκα και μπορεί να στο σπάσω. Χαχαχαχα». Σέντρα. Κόλαση. Σε 90 λεπτά είμαστε τελικό. «Παραπάνω από μια ομάδα». Αυτό δεν είμαστε;
(90 αγωνιστικά λεπτά αργότερα…)
Τα ποτιστικά του «Καμπ Νου» έχουν ανοίξει και καταβρέχουν το χορτάρι. Τα «γατάκια» που δεν αντέχουν το νερό, φεύγουν τρέχοντας για τα αποδυτήρια. Μόνο ένας γραφικός πιερότος, με χέρια που φτάνουν τεντωμένα μέχρι τους αστραγάλους του, προσπαθεί να σπρώξει τον Μουρίνιο, προφανώς διότι πήρε στα σοβαρά όσα διάβασε τον τελευταίο καιρό, ότι δηλαδή είναι δυο κλάσεις καλύτερος από τον Κασίγιας και του ανήκει δικαιωματικά η θέση του βασικού στην Εθνική. Αντιθέτως οι παίκτες της Ίντερ και το προπονητικό τιμ απολαμβάνει το μπουγέλωμα. Σαν να εξαγνίζονται για τις αμαρτίες τους. Σαν να επιζητούν την κάθαρση. Σαν να προσπαθεί ο Μαϊκόν να ποτίσει τη μασέλα του μπας και φυτρώσουν τα δυο δόντια που έχασε τις προάλλες. Σαν να πέφτει το νερό για να ξεδιψάσει ο Καμπιάσο που έτρεξε για τρεις. Ο Μουρίνιο σφίγγει τα χέρια και κοιτάζει ψηλά. Όχι στους οπαδούς της Ίντερ, όπως νόμισαν πολλοί. Κοιτάει πιο πάνω, τον συνάδελφό Του. «Σαν πολλοί Θεοί δεν μαζευτήκαμε τελευταία;», μουρμουράει και τρέχει να αγκαλιάσει τον Μπαλοτέλι. (Πλάκα κάνουμε. Είπαμε ότι χάρηκε, δεν τρελάθηκε κιόλας…)
Μόνο ένας γραφικός πιερότος, με χέρια που φτάνουν τεντωμένα μέχρι τους αστραγάλους του, προσπαθεί να σπρώξει τον Μουρίνιο, προφανώς διότι πήρε στα σοβαρά όσα διάβασε τον τελευταίο καιρό, ότι δηλαδή είναι δυο κλάσεις καλύτερος από τον Κασίγιας και του ανήκει δικαιωματικά η θέση του βασικού στην Εθνική.
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
δεν υπαρχει το αρθρο… αν κ τους εχω κοψει εδω κ 3-4 χρονια, οι ανθρωποι κατι φορες ειναι απιστευτοι…
μπα,μια χαρα ειναι εκει περα.θελουμε απλα βιγια αντι ιμπραιμοβιτς που δεν πολυταιριαζει στην ομαδα και εναν πολυ καλο κεντρικο χαφ(φαμπρεγκας;)αντι του κειτα,αν και πιστευω οτι με τον ινιεστα σε καλη κατασταση διπλα στους τσαβι και τουρε ειμαστε καλα.αριστερο μπακ θελουμε γιατι ο αμπινταλ εχει μεγαλοσει και ο μαξγουελ απλα δεν ειναι για βασικος στην μπαρτσα.
ελπιζω να μην χασει το ματς στα χαρτια η μπαρτσα…
ο αλλος εδωσε 2 κιτρινες στον μπουσκετς και τον αφησε να γινει και αλλαγη…:!::!::!:
μαλακια του διαιτητη…
την βλεπω την βλακεια να γινεται
δεν προκειται να γινει κατι τετοιο
εδω στο προηγουμενο μουντιαλ ενας διαιτητης απεβαλλε παιχτη με την 3η κιτρινη καρτα που του εδειξε
παντως ο μπουσκετς δεν ειναι ακομα αρκετα αξιοπιστος για να παιζει βασικος
και αν πηγε να κανει καθυστερηση στο τελος ειναι μεγαλος καραγκιοζης στη μπαρτσα παιζει ας το νιωσει και μαλιστα το σκορ ηταν και 1-3 δεν ηταν να πεις στην κοψη του ξυραφιου που και παλι δεν θα επικροτουσα κατι τετοιο
εψαξα σε 3 στοιχηματικα site…
σε 4 που εχουν live scores
πουθενα δεν εχει την καρτα…:!:
εχει χαθει η μπαλα λεμε…
μεχρι και ο ισπανος σκηνοθετης δεν ηξερε τι να κανει…
γιαυτο το εδειξε τοσες φορες.
προφανως δεν ξερουν σε ποιον δωθηκε
αμφιβαλλω αν ο διαιτητης καταλαβε τοτε τι εγινε
παντως αν ηθελε να την δειξει στον μπουσκετς και ξεχασε οτι ηταν 2η θα βγει και θα πει οτι την εδωσε στον γιορεντε η οτι τη σηκωσε στον αερα για απειλη η κατι τετοιο
Kαπου ειχα διαβασει παλιοτερα το εξης απιστευτο
παιχτης εφτυσε διαιτητη και στον αθλητικο δικαστη υποστηριξε οτι ενω μιλουσε του εφυγαν καποια σαλια και λογω του αερα προσγειωθηκαν στο προσωπο του διαιτητη
ΘΕΟΣ :lol::lol:
Παίκτης της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως θα είναι από τη νέα σεζόν ο Αντρέι Αρσάβιν. Ο Ρώσος επιθετικός δήλωσε στο ?People? πως μαζί με τον Γκαέλ Κλισί θα μετακομίσουν στο «Καμπ Νου» το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που είναι επιθυμία και των δύο ποδοσφαιριστών.
«Θα πάω στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι. Όνειρό μου ήταν πάντα να παίξω στην Ισπανία και την καλύτερη ομάδα του κόσμου» δήλωσε ο φορ της Άρσεναλ, προσθέτοντας: «Στη Βαρκελώνη ήταν λίγο δύσπιστοι για μένα επειδή αγωνιζόμουν στη Ρωσία, αλλά τους απέδειξα ότι μπορώ να αποδώσω σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να παίξω στην κορυφαία ομάδα, η οποία προσπαθεί να κερδίσει σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Θέλω να φορέσω τη φανέλα της και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ».
Για τον συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Γκαέλ Κλισί, τόνισε: «Ξέρω πως θέλει και αυτός να παίξει στην Μπαρτσελόνα, όπου θα βοηθήσει αφού δουλεύει πολύ και βελτιώνεται συνεχώς».
Ντάξει, λογικά θα διαψεύσει αλλά αν γίνουν οι μεταγραφές θα είναι εξαιρετικό πακέτο.