Barcelona

10 παρα κατι σημερα εχει κουπα.!

Αν εχεις καποιος Link ας με στειλει ενα pm…

δικο μας ειναι! :drunk:

[SIZE=“4”]«Έσκασε» η βόμβα με τον Βίγια![/SIZE] (καλε μπαμ…!)

Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει πλέον για το ποια ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στον κόσμο. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια από τη Βαλένθια, ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ της μετά το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, όπου θα λάβει μέρος με την Ισπανία.

Το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα σαράντα εκατ. ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να υπολογίζονται οι ετήσιες απολαβές του 28χρονου «κυνηγού».

Την Παρασκευή το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Την ίδια μέρα (15:30) θα παρουσιαστεί επίσημα στο “Καμπ Νου”. Να σημειωθεί πως την περίοδο 2009-10 ο Βίγια πέτυχε 21 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

:frowning:
Γαμώτο,θα μας λείψει ο Villa.

Ειμαι περιεργος να δω τον αντικαταστατη του…

Αυτή είναι πράγματι μεγάλη μεταγραφή! Χρόνια τώρα ήθελα αυτόν τον παίχτη στην Μπαρτσελόνα. Πέρα από το ότι είναι μεγάλη παιχτούρα, πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της ομάδας.

Κι εγώ θέλω να δω ποιος θα τον αντικαταστήσει…
Μάλλον θα είναι πιο γρήγορη και απρόβλεπτη μπροστά η μπάρτσα.Θα δείξει…

Δίνει 81 εκ. ευρώ για Τόρες!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror» o Ροσέλ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρε, προσφέροντας στους «ρεντς» 70 εκ. λίρες (81 εκ. ευρώ)!

Προϋπόθεση βέβαια για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι να «ξεφορτωθεί» και τα «βαριά» συμβόλαια των Ιμπραϊμοβιτς και Ανρί.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?article_id=133793&comm_id=429288

Πολλα τα λεφτα,αν κ μου φαινεται ψιλομουφα το δημοσιευμα.

ειπαν οτι χτυπαει και τον ρουνει… :?
ετσι και κανουν καμια μαλακια και χαλασουν την ομαδα και την κανουν ρεαλ να πανε στο διαολο…

θα γινουν οι εκλογες και πρεπει ο καθε παπαρας να φερει και ενα ονομα…#-o

Μαλακίες η Μπάρτσα έχει πλέον Μέσι, Βίγια, Ζλάταν, Πέδρο και Μπόγιαν.
Δε χρειάζεται άλλο φορ, μόνο αριστερό μπακ και ένα ακόμα χαφ.

πως σας φαινεται το πακςτο που λεγεται οτι θα ερθει απο αρσεναλ για αυτες τις δυο θεσεις?φαμπρεγκας και κλισι

Πως θα χωρεσουν Σεσκ, Ινιεσστα & Τσαβι??

εγω κατι ακουσα οτι η real θελει τον rooney

Και γαμώ, τους είχα πάρει και στο Master League του προ 2008, ο Κλισί γαμούσε, ο Φάμπρεγας όχι τόσο. :stuck_out_tongue:

Εντάξει, σοβαρά τώρα θα είναι ό,τι καλύτερο.

:vibrate: Βαλντές - Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Κλισί - Φάμπρεγας, Ινιέστα, Τσάβι - Μέσι, Πέδρο, Βίγια :vibrate:

δεν ξερεις ποιον να αφησεις παγκο και ποιον να βαλεις μεσα.ειναι ολοι τους παιχτουρια

θα πω και κατι αλλο…
αυτη τη φορα ας εχει και παγκο…
ή μεγαλυτερο ροστερ…

και ας ακουγεται τρελο αυτο που λεω…

95 εχει ετοιμασει…

θα εχει μεσσι-πεδρο-βιγια βασικους και απο πισω ζλαταν,μπογιαν,γεφρεν.και στο κεντρο τσαβι,φαμπρεγκας,ινιεστα και για μπακ απ μπουσκετς και κειτα(αν και θελω να μεινει ο τουρε,ομως αυτος δεν καθεται αναπληρωματικος με τιποτα.

εντιτ:και εσυ dr.love θα εισαι ικανοποιημενος αν η ομαδα σου κανει μια τετοια κινηση?

δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θύμισε Αλέφα η πάνω πρόταση :stuck_out_tongue:

@ Chrisp
Σε χαλάει Γρούνεϊ + πώληση Zlatan σε κάνα κορόιδο τύπου City??