Με χαλάει ναι, καλός παίκτης ο Ρούνεϊ αλλά δεν κάνει για Μπάρτσα.
Δεν είναι όλοι οι παίκτες για όλες τις ομάδες.
Ο Ινιεστα μπορει να παιξει και αριστερα ψηλα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες και προσφέρει 70 εκ. λίρες (81 εκ. ευρώ)!..
8O8O λενε και για ρουνι για να δουμε…
κατω τα χερια απο τορες
βασικα κεντρο με τσαβι-ινιεστα-φαμπρεγας δεν μπορει να υπαρξει…οσο και αν μπορει να καβλωνετε στη ιδεα (και ναι οντως απο αποψη δημιουργιας, αποφασεων, ταχυτητας πασας κτλ θα εκαναν παπαδες)
ΑΛΛΑ,
αν δεν εχεις και ενα δυνατο παικτη να βαραει λιγο δεν πας πουθενα, γιατι με τους 3 πανω σε καμια ομαδα με κατσικια στο κεντρο οπως η μανγτδ με φλετσερ-καρικ και λοιπους να βαρανε αβερτα, θα εξαφανιζεται το κεντρο σε κλασματα δευτερολεπτου
[SIZE=“4”]Βίγια: «Είμαι περήφανος που είμαι στην Μπαρτσελόνα»[/SIZE]
Στην οικογένεια της Μπαρτσελόνα ανήκει και επίσημα ο Νταβίντ Βίγια, καθώς πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ισπανίας. Ο 28χρονος φορ αποκάλυψε πως πάντα ήθελε να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο και πως η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.
«Ήθελα πάντα να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και σε έναν τέτοιο σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα φορέσω την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όπως λέει όλος ο κόσμος είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα μου. Η παρουσία των Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο σκοράρισμα», ήταν τα λόγια του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «Μπλαουγκράνα».
[SIZE=“4”]ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ[/SIZE] και μεταγραφη Βιγια… Μπραβο ρε Μπαρτσα ομαδαρα… Δεν το χαρηκα οπως θα ηθελα με τον θανατο του DIO να τα επισκιαζει ολα, αλλα μπραβο στην ομαδα.
[SIZE=“4”]CAMPEONES[/SIZE]
εν τω μεταξυ,να πουμε οτι η εθνικη ισπανιας θα εχει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου 8 παικτες της μπαρτσα(βαλντες,πουγιολ,πικε,τσαβι,ινιεστα,μπουσκετς,βιγια,πεδρο),εκ των οποιων οι εξι καταλανοι και αλλους τρεις καταλανους(φαμπρεγκας,ρεινα,καπντεβιγια)με τους δυο απο αυτους να προερχονται απο τα τσικο της μπαρτσα και των ενα απο αυτους τους δυο να παιζει να γυρισει στην μπαρτσα.
Με άλλα λόγια η καταλανική εθνική συνείδηση όλων αυτών τίθεται υπό αμφισβήτηση - για να το θέσω επιεικώς. :roll:
εγω απο οτι ξερω πικε,πουγιολ,ρεινα ειναι στην εθνικη ισπανιας
βασικα ναι,δεν ειναι ακριβως εθνικη ισπανιας,αλλα τεσπα.
το θεμα ειναι ομως οτι αυτη η ομαδα θα παιζει μπαλαρα το καλοκαιρι και εγω προσωπικα στηριζω!
[SIZE=“4”]«Πρασινίζει» η Μπάρτσα![/SIZE]
Σχεδόν το? μοναδικό χρώμα που δεν είχε δοκιμάσει στη φανέλα της τα τελευταία χρόνια θα λανσάρει τη νέα σεζόν η Μπαρτσελόνα.
Οι «μπλαουγκράνα» δίνουν συνέχεια στους πειραματισμούς που συνηθίζουν στις εκτός έδρας εμφανίσεις τους και μετά το κίτρινο και το? ροζ, από του χρόνου θα πρωταγωνιστεί σε αυτές το πράσινο!
Η συγκεκριμένη επιλογή επανέρχεται στη φανέλα της Μπαρτσελόνα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, καθώς πράσινες φανέλες οι Καταλανοί φόρεσαν για τελευταία φορά τη σεζόν 1993-94 -όταν και είχαν αγωνιστεί στον τελικό του Champions League στην Αθήνα απέναντι στη Μίλαν.
Στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων, ωστόσο -που έγινε στο περιθώριο της παρουσίασης του Νταβίντ Βίγια στο «Καμπ Νου»- θετικά σχόλια απέσπασε και η βασική εμφάνιση της Μπαρτσελόνα. Εκείνη έχει πιο φαρδιές τις «μπλαουγκράνα» ρίγες, ενώ στα τελειώματα των μανικιών και του γιακά υπάρχει έντονο κίτρινο χρώμα.
Στη μέσα πλευρά της, δε, αναγράφεται η φράση «Tots units fem forca», η οποία στα καταλανικά σημαίνει «όλοι ενωμένοι έχουμε δύναμη» και αποτελεί στίχο του ύμνου της ομάδας.
ωραια φανελα,σχεδιο και χρωμα αλλα δεν αντεχω αλλο αυτο το πρασινο γαμωτο
Ωραια η πρωτη εμφανιση
Η πρασινη δεν μου αρεσει, μονο το οτι εχει τα χρωματα της πρωτης σε ενα πλαισιο…
Παρουσιαστηκε και ο Βιγια σημερα, δυναμωνει και αλλο η ομαδα…
Μποοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:):!:
Αυτό εσείς το λέτε πράσινο?
Είχε και πριν λίγα χρόνια ανάλογου χρώματος 2η εμφάνιση η Μπάρτσα.
θα κανω αιτηση στην UEFA να απαγορευτει το πρασινο χρωμα στις φανελες για ολες τις ομαδες:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Σιγά την μεταγραφή ρε φίλε…ενισχυέται η Ατλέτικο και σας βλέπω του χρόνου χωρίς πρωτάθλημα!!!
παντα μου αρεσαν οι ανθρωποι που εχουν χιουμορ . . .
Αφιερωμένο το video…
:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol:
ε, να μην βαλω και εγω βιντεο απο ολες τις νικες που εχει κανει αυτα τα 2-3 χρονια η μπαρτσα…δεν χρειαζεται να ειναι απεναντι σε μια ομαδα
κριμα ειναι να πεσει το φορουμ…