Λάθος η διαφαινόμενη πώληση Τουρέ αλλά και η εμμονή με τον Φάμπρεγας.
βασικα,ποιος λογικος ανθρωπος πουλαει τουρε και κραταει κειτα?
Διαφορετικοί παίκτες αν και ούτε εμένα με έχει πείσει ο Κεϊτά.
Όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Ινιέστα πχ, η ομάδα έπεσε μισό σκαλί στην απόδοσή της.
βασικα ο κειτα,εκτος απο την αρχη της σεζον,μου φαινοταν απογοητευτικος.αργος,χωρις ιδιαιτερα σιγουρη πασα,καμια σχεση με τις εμφανισεις του με τη σεβιλλη.
αλλα και παλι παικτη σαν τον τουρε δυσκολα θα βρουμε.παιζει και στο κεντρο και στην αμυνα,εχει καλη τεχνικη,ηρεμει το παιχνιδι της ομαδας.
ελπιζω τουλαχιστον να τον αντικαταστησουν με καποιον ισαξιο.
Η Μπάρτσα μετά την απόκτηση Βίγια θα πρέπει να κοιτάξει το στο καλό θα κάνει με τη θέση του αριστερού μπακ όπου υπάρχουν ο γερασμένος Αμπιντάλ και ο επικίνδυνος Μάξγουελ. Και μετά να δει λίγο τα στόπερ γιατί ναι μεν έχουμε Πικέ που είναι παικτάρα αλλά ο Πουγιόλ φέτος έδειξε πτωτικές τάσεις και οι Μιλίτο, Μάρκες είναι λίγοι. Δεν ξέρω τι παίζει με Τσιγκρίνσκι αλλά θα θελα έναν δυνατό στόπερ ακόμα.
Το κέντρο μια χαρά μου φαινόταν, αν και όπως είδα φάνηκε αδυναμία στην αναπλήρωση του κενού του Ινιέστα.
καλα για αριστερο μπακ τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες,ειδικα ο μαξγουελ δεν αντεχεται αμυντικα.αν ειναι να παρουν εναν παικτη απο την αρσεναλ,ας παρουν τον κλισι.
στο κεντρο της αμυνας φανηκε λαθος η αποκτηση τσιγκρινσκι και ο μαρκεζ ισως να μην μπορει το ιδιο πια,αλλα γιατι δε δινουν μια ευκαιρια και στον κασερες που εχουν δωσει δανεικο στη γιουβεντους?οσο τον εχω δει,μου φαινεται αρκετα καλος.
τελος,μην αποκλειουμε το ενδεχομενο να καλυφθουν τα οποια κενα με παικτες απο τις ακαδημιες,οπως φετος ξεπεταχτηκε ο πεδρο κυριως και ο γεφρεν δευτερευοντως.
35 εκατομυρια για τουρε??? :lol::lol::lol::lol::lol:
ας παρουν κανα 15αρι κ ευχαριστημενοι θα’ναι…
πανε να βγαλουν τα σπασμενα του ιμπραιμοβιτς??
Πιστεύω η Ρεάλ με το ανύπαρκτο κέντρο της θα δινε μέχρι και διπλάσια για να τον αποκτήσει.
ου καλα εισαι.αυτη η ομαδα σκορπαει τα λεφτα ετσι για πλακα
τον τουρε η μπαρτσελονα τον πηρε 12,5 εκατομυρια.ηταν βασικοτατο στελεχος στην περσινη απιστευτη πορεια της μπαρτσα και εχει βελτιωθει πολυ απο τοτε που ηρθε.
πιστευω οτι η ιδανικη τιμη του τωρα ειναι καπου στα 20κατι εκατομυρια περιπου
Ο Αbidal ακομα μια χαρα ειναι οσο για τον maxwell αν ειναι να ξαναπαρουμε αριστερο μπακ ας παρουν καποιον που να μπορει να παιζει και δεξια ωστε να μην καιγεται τοσο πολυ ο αλβες που βγαινει απο την ενδεκαδα μονο για καρτες
Στο κεντρο της αμυνας με πικε πουγιολ(που τον βλεπω ακομα ακρως ακμαιο) αλλα και μιλιτο που ειναι καλη εναλακτικη μενει να βρουμε καποιον για 4ο στοπερ γιατι ο μαρκεζ δεν βλεπεται, ο τσιγκρινσκι δε ξερω τι ρολο βαραει και γιατι τον πηραμε και ο κασερες στη χρονια που ειχε κανει σε μας μου ειχε φανει πολυ ασταθης δε ξερω ποσο βελτιωθηκε φετος
Ο τουρε αν επαιζε βασικος θα κοστιζε σιγουρα τουλαχιστον 30Μ
απλα το γεγονος οτι ο πεπ φετος τον κρατουσε στον παγκο σιγουρα θα μειωσει την τιμη του
Και μονο που κινδυνευουμε να τον χασουμε ειμαστε ζωα αλλα αν ειναι να τον πουλησουν τουλαχιστον 25Μ γιατι μετα θα ειναι μεγαλη ξεφτιλα
Τον fabregas δε ξερω ποσο τον χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη :-k
Αν ειναι να καταξοδευτουμε εγω ειμαι κατα αυτης της μεταγραφης
Καλυτερα να δωσουν κατι για αριστερο εξτρεμ και να κοιταξουν να πουλησουν τον ibra
απο οτι εχω ακουσει οι ιδιοι λενε οτι ο ιμπρα δεν πουλιεται
Λοιπόν, έχω αρχίσει να τα παίρνω.
Δεν ξέρω τι παίζει τώρα με εκλογές και προέδρους, αλλά δε θα γίνουμε και Ρεάλ να αγοράζουμε ότι “όνομα” κυκλοφορεί κάθε καλοκαίρι. Φάμπρεγας, Τόρες, ο ένας, ο άλλος, τώρα ο Οζίλ. Καλός παίκτης δε λέω, αλλά δεν χωράει. Εκτός αν βγάλουμε εκτός ενδεκάδας τον Ινιέστα ξερωγώ. Το θέλει κανείς? Δε νομίζω…
Πήραμε τον Βίγια, πολύ καλή μεταγραφή εννοείται αλλά φτάνει. Βίγια, Μέσι, Ζλάταν είναι μια χαρά για μπροστά με τους Πέδρο και Μπόγιαν πίσω τους. Παίκτες θέλουμε μόνο πίσω αριστερά όπως έχουμε ξαναπεί, άντε κι ένα αμυντικό χαφ πίσω από Τσάβι και Ινιέστα, γιατί ο Μπουσκέτς είναι λίγος. Επίσης δεν καταλαβαίνω το σκάλωμα με το να δώσουμε τον Τουρέ αλλά είναι γκουαρντιολικά κόλπα αυτά.
το ειχα πει σε παλιοτερο ποστ οταν ακούστηκε οτι μετα τον βιγια κλεινει και τον τορρες…
γαμω τις εκλογες…!!
ετσι απλα.!
καθα φορα που ενας απο τους δυο μεγαλους της ισπανιας εχει εκλογες για την ανάδειξη προεδρου σχεδον καταστρέφουν τις ομαδες τους…
και ακομη και αν δεν τις καταστρέφουν, τις αλλαζουν τοσο που θελουν 3-4 μηνες να παρουν μπρος…
Ουτε για μενα Φαμπρεγας και Τορες χωρανε στην ομαδα. Τωρα για Οζιλ δεν θα ελεγα οτι με χαλαει να τον παρει η Μπαρτσα εστω και αν δεν προοριζεται για βασικος… εχει δειξει οτι ξερει πολλα κανταρια μπαλα και πιστευω οτι θα βοηθησει καποια στιγμη… και για να λεμε την αληθεια ο Ινιεστα μετα τον τραυματισμο του, ειναι αλλος Ινιεστα…
torres δε θέλω ούτε γω, με τίποτα όμως. βέβαια και ο ζλάταν φέτος δε μ’ άρεσε, δεν ξέρω… ο βίγια απ την άλλη είναι περιφερειακός, δεν κάνει για φουνταριστός.
ο οζίλ δε θα μπορούσε να παίξει αριστερά? όχι πίσω εννοείται.
Αριστερά Βίγια, δεξιά Μέσι, κέντρο Ζλάταν, που φέτος θα θα προσαρμοστεί και θα κάνει παπάδες.
Ο Βίγια πιστεύω το ρόλο του Eτό τον έπαιζε άνετα.
Εισαι τοσο σιγουρος οτι θα κανει παπαδες ο Ιμπρα??? Εχω αρκετες εως παρα πολλες αμφιβολιες για το κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει αυτο…
τεραστιος παιχτης ο ιμπρα αλλα νομιζω δεν ταιριαζει στο παιχνιδι της μπαρτσα