Το ροστερ της μπαρτσα αυτη τη στιγμη ειναι σχεδον ιδανικο
Γνωμη μου ειναι οτι μονο καποιος για back up του alves χρειαζεται
Οσο για τον τουρε αν τον πουλησουμε θα ειναι τεραστιο λαθος και απαιτω αν πουληθει να παρουμε ενα μασερανο τουλαχιστον να καλυψει το κενο του
Φαμπρεγκας δεν θελω στην ομαδα δεν χωραει και θα ξοδεψουμε πολλα λεφτα για μια ακομη φορα
Ο ιμπρα μπορει και θα τα παει καλυτερα αν τον πιστεψουν
Μπορει να μην εκανε φετος αυτα που περιμεναμε και που πληρωσαμε αλλα επαιξε μπαλα και η κριτικη που του ασκειται ειναι υπερβολικη
λοιπον,ας εξηγησω και εγω με ποια λογικη πιστευω οτι χωραει στην μπαρτσα ο οζιλ.ενα κεντρο με μπουσκετς(ή αλλον πολυ καλο αμυντικο χαφ),τσαβι και οζιλ και επιθεση με τον βιγια στην κορυφη,δεξια τον μεσσι και αριστερα τον ινιεστα(που μπορει να παιξει εκει περα και μαλιστα αρκετα καλα),ειναι ασχημο?
απο εκει και περα,ας δειξει τι αξιζει ο ζλαταν και ας φαει τη θεση του ινιεστα,του οζιλ ή του βιγια,αν φανει οτι πραγματι φετος θα ειναι ο γνωστος ζλαταν.
αυτα για τορες(κυριως)και φαμπρεγκας(σε μικροτερο βαθμο),δεν νομιζω να ισχυουν ιδιαιτερα.
τελος,για τον μπουσκετς,πρεπει να πω οτι μου φαινεται οτι συνεχως βελτιωνεται και ισως και να αξιζει θεση βασικου και φετος.αλλωστε,μαλλον δεν ειναι τυχαιο που και ο γκουαρντιολα και ο ντελ μποσκε τον εμπιστευονται με κλειστα ματια.
Για τον Μπουσκέτς δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά το κέντρο της Ισπανίας με Μπουσκέτς είναι μάλλον μια κλάση κάτω σε ποιότητα από αυτό του 2008 με Σένα. Καλός είναι αλλά η επιβολή του στην ομάδα έχει να κάνει λίγο και με τον πατέρα του που ήταν συμπαίκτης με τον Πεπ.
Κατά τη γνώμη μου η τριάδα Ινιέστα, Μέσι, Βίγια μπροστά μπορεί να μοιάζει δαιμονισμένη αλλά υστερεί υπερβολικά σε δύναμη και εκτόπισμα. Και σε ματς που πάνε στο physical game όπως το περσινό με την Ίντερ θα στοιχίσει ξανά. Επίσης ο Οζίλ έχω την εντύπωση ότι αν αποκτηθεί θα πάει αριστερά στην επίθεση με τον Βίγια κεντρικό φορ. Όπου πάλι χάνουμε σε δύναμη και ψηλό παιχνίδι.
για τον μπουσκετς,το ειχα γραψει και εγω εξ αρχης οτι ενα κεντρο με αλονσο,τσαβι και ινιεστα ηταν καλυτερο εκ των πραγματων,αλλα παρακολουθωντας τον μεχρι στιγμης,δε νομιζω οτι ειναι αυτος το προβλημα των ισπανων.σταθεροτατο τον βρισκω.
περσι παντως,ο ζλαταν δε βοηθησε ιδιαιτερα στο ματς με την ιντερ.μπορει να εφταιγαν αλλα πραγματα τοτε ομως.αυτο που με προβληματιζει ομως,ειναι το οτι δεν μου κολλαει καθολου στο παιχνιδι της μπαρτσα.και τιποτα δεν μας δινει τη σιγουρια οτι θα προσαρμοστει φετος.εκτος και αν τον προοριζουμε μονο για ματς που θα πανε στη δυναμη και το ψηλο παιχνιδι,κατι ομως που δεν αρμοζει της αξιας του ζλαταν.
αλλά το κέντρο της Ισπανίας με Μπουσκέτς είναι μάλλον μια κλάση κάτω σε ποιότητα από αυτό του 2008 με Σένα
καλα δεν υπαρχει σύγκριση …και οχι μια κλαση…2-3…
ο σενα εκτος του οτι ειναι παιχταρας, μοιαζει να ειναι και χαμαιλέοντας στο παιχνιδι του…ειναι λες και πανταει καποιος ενα κουμπι…
ο Μπουσκέτς ειναι απλα μια χρυση μετριότητα
Η κυρία Μπαρτσελόνα με τισ μεταγραφούλες που κάνει κ την τύχη που έχουν οι καταξιωμένοι παίκτες αφού τους αποκτήσει αρχίζει να μου θυμίζει επικίνδυνα τη μισητή αντίπαλο… :roll:
Μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτείτε αλλά έτσι είναι…
Λέρις:
- Καταρχάς είσαι αντι-μπάρτσα.
- Κατα δεύτερον όταν η μισητή αντίπαλος κατέβει με 7 βασικούς και 3 αλλαγές από τις ακαδημίες της το ξανασυζητάμε.
- Κατα τρίτον, όπως βλέπεις σχεδόν κανένας δεν βλέπει με καλό μάτι τις πολλές και ακριβές μεταγραφές οπότε τι ακριβώς να παραδεχτούμε?
ποιος καταξιωμενος παικτης-πλην του ζλαταν-εχει αποτυχει στην μπαρτσα?
ο ανρι, αλλα και παλι αυτο δεν λεει κατι. να’ταν η ζηλεια ψωρα εχω να πω μονο στα παιδια της ρεαλ…
Ανακοινωθηκε και ο τουρε απο τη man city
και στο επισημο της μπαρτσα εχουν αρθρο με τιτλο Commitment, skill, versatility…Touri
Για ξυλο ειμαστε στο συγκεκριμενο θεμα
x:x
o henry την πρωτη του χρονια ηταν δευτερος σκορερ της μπαρτσα σε ολες τις διοργανωσεις και την επομενη εβαλε 19 γκολ στο πρωταθλημα και αλλα 6 στο τσαμπιονς λιγκ.με μια κακη χρονια δεν ηταν αποτυχημενη η εν γενει παρουσια του στην μπαρτσα:wink:
εντάξει, τίθεται και ένα θέμα ηλικίας με τον ανρί πλέον. για ζλάταν, ναι, αλλά κατά πρώτον, καθίστε να δούμε και φέτος, κατά δεύτερον, με ένα δείγμα δε χτίζεται κανόνας. επίσης, είπαμε, φέτο έχει κι εκλογές. κατά τ’ άλλα, θέλει πολύ προσπάθεια για να φτάσει σε κάψιμο παιχτών η μπάρτσα την ρεαλ και τον ολυμπιακό.
- Το ξέρω πως είμαι. Είμαι όμως και αντι-Ρεάλ.
- Μα δεν είπα ότι η Μπαρτσελόνα έφτασε τα χάλια της Ρεάλ, αλλά προς τα κει οδεύει.
- Δε διάβασα προηγούμενα ποστ κ δεν ξέρω πώς βλέπετε τις μεταγραφές. Απλά λογικά κάποιος Μπαρτσελονικός είναι δύσκολο να παραδεχτεί ότι η ομάδα του γίνεται Ρεάλ.
Γενικά θα δείξει η επόμενη σεζόν.
Πάλι 7 βασικοί απ’ τις ακαδημίες θα υπάρχουν και τη νέα σεζόν, για να μην πούμε 8.
Βαλντές
Πικές
Πουγιόλ
Μπουσκέτς
Τσάβι
Ινιέστα
Μέσι
+
Πέδρο
+
Μπόγιαν
Γεφρέν
Νομιζω οτι η Μπαρτσα εχει αποδειξει οτι αναδεικνυει και χριζει βασικους παικτες απο τις ακαδημιες της, καμμια σχεση με Ρεαλ, μην λεμε οτι θελουμε… Και οντως Τορες και ισως και Φαμπρεγκας ειναι αχρειαστοι στην ομαδα… Και η πωληση Τουρε σοβαρο λαθος κατα την γνωμη μου…
Δάνειο 150εκ. χρειάζεται η Μπαρτσελόνα
Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση -και δικαιολογημένα- η παραχώρηση του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από τη Μπαρτσελόνα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, έναντι 15εκ. ευρώ. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας είχε δαπανήσει δέκα εκατομμύρια παραπάνω για να αποκτήσει τον ίδιο παίκτη, από την ίδια ομάδα μόλις πριν από έναν χρόνο! Ο νέος πρόεδρος της «Μπάρτσα», Σάντρο Ροσέλ, κλήθηκε να εξηγήσει αυτό το πρωτοφανές γεγονός και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1, ομολόγησε πως ο σύλλογος αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας. Παράλληλα, αποκάλυψε πως αναζητά τραπεζικό δάνειο ύψους 150εκ. ευρώ καθώς «? παραλάβαμε έναν σύλλογο με χρέη και προβλήματα ρευστότητας, αλλά θα τα διευθετήσουμε. Τα μέλη μας δεν πρέπει να ανησυχούν. Δεν θα πτωχεύσουμε», είπε ο Ροσέλ και πρόχθεσε: «Αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε στα χέρια μας όλα τα απαραίτητα, ώστε να καλύψουμε τις άμεσες υποχρεώσεις μας όπως οι μισθοδοσία παικτών, προπονητών και υπαλλήλων».
Με τόσα οικονομικά ζητήματα να παραμένουν σε εκκρεμότητα, η απόκτηση του Τσεσκ Φάμπρεγας από την Αρσεναλ φαντάζει πιο δύσκολη από ποτέ. «Οι απαιτήσεις του πωλητή ανέβηκαν στα ύψη κι αυτά δεν είναι καλά νέα για τη Μπάρτσα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ροσέλ.
http://www.athleticlarissa.gr/?p=14325
:?
Η κριση χτυπαει και τις μεγαλες ομαδες, αλλα θα την βρουν την ακρη… Και ο Φαμπρεγκας δεν χρειαζεται στην Μπαρτσα…
Ενα ακομα ρεκορ για την Μπαρτσα μετα την κατακτηση του τιτλου της παγκοσμιας πρωταθλητριας απο την Ισπανια… Γινεται η πρωτη ομαδα με 7 βασικους στον τελικο στην ενδεκαδα της πρωταθλητριας κοσμου. Επισης [SIZE=“5”]ΘΕΟΣ[/SIZE]:bow2: ο Πουγιολ που ετρεχε με το κυπελλο και μια σημαια της Καταλωνιας και ο Τσαβι και οι υπολοιποι ακολουθουσαν… Και οι Ισπανοι που πανηγυριζαν τον τιτλο στην Μαδριτη, να θυμουνται ποσοι Καταλανοι ηταν στην εθνικη Ισπανιας φετος… Ακομα και το γκολ ο Ινιεστα το πετυχε… Μπραβο στην Μπαρτσα λοιπον που κατα καποιο τροπο γινεται η πρωτη ομαδα που δεν ειναι εθνικη και κατακτα Παγκοσμιο Κυπελλο…
Ξέχασες όμως ότι οι δύο από τους τρεις καλύτερους παίκτες της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ ήταν ο Κασίγιας (Ρεάλ) και ο Βίγια (Βαλένθια - ναι μας τον πήρατε αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ).
Μεγάλη αγάπη η Μπάρτσα, αλλά με τον καιρό έχει καταντήσει να προκαλεί αηδία με τις γνωστές πρακτικές της. Μετά τον Ανρί, τον Χλέμπ, τον Φαν Μπρόνκχορστ, τον Όβερμαρς παλιότερα, εδώ και κανα χρόνο μαρκάρει στενά τον αρχηγό. Λες και της ανήκει. Λές και έχει οποιοδήποτε δικαίωμα να καταπατά κάθε όριο και να παραβλέπει δηλώσεις, επίσημες ανακοινώσεις και ο,τιδήποτε σχετικό.
Ο Σεσκ έχει συμβόλαιο 5ετές με την Αρσεναλ. Είναι ο αρχηγός, ο οποίος παίζει βασικός από τα 16 του. Βρίσκεται σε μια ομάδα που λατρεύει και λατρεύεται. Το δηλώνει συνεχώς πως θέλει να μείνει και να πάρει τίτλους.
Η Αρσεναλ σηκώνει ανακοίνωση - official statement στο site, ζητώντας σεβασμό και ότι αναφέροντας ρητά ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Και οι άλλοι τι κάνουν; Συνεχίζουν μέσω παικτών, μάνατζερ, προέδρων, ταυρομάχων, τουριστών… να ασκούν πρέσσινγκ στον ισπανικό και διεθνή τύπο και να προκαλούν. Στα πανηγύρια για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου, οι Πουγιολ - Πικέ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και του φόρεσαν φανέλα της Μπάρτσα…με τη βοήθεια του Ρέινα.
www.youtube.com/watch?v=4K1A1zOH8uA
Όλα αυτά σε μια εθνική επιτυχία, την οποία κατάφεραν να γελοιοποιήσουν. Και προς τι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι; Για έναν παίκτη, τον οποίο θεωρούν κτήμα τους, έναν παίκτη, ο οποίος προορίζεται για πάγκο μιας και με Τσάβι - Ινιέστα - Μπούσκετς, είναι σίγουρο ότι θα φάει πάγκο.
Θα’χε πλάκα να φόραγαν στον Πουγιόλ φερ’ειπείν μια φανέλα της ατλέτικο ή της βαλένθια, σε πανηγύρια για επιτυχία της εθνικής. Με αυτά τα μυαλά, όσο καλή μπάλα και να παίζει και όσο και να την αγαπάμε γιατί είναι η μπάρτσα και όχι η ρεαλ, είπαμε. Ατλέτικο στην επόμενη πριμέρα, για ερυθρόλευκη κυριαρχία !