Barcelona

Προφανώς και δεν υπήρχε σύγκριση Μπουσκέτς με Τουρέ αλλά είδες ποιος απ’ τους δυο έπαιζε βασικός πέρσι.

δε νομιζω ομως να ξοδεψαν 20 εκατομυρια για εναν αναπληρωματικο.εδω βεβαια μας ερχεται στο μυαλο ο ιμπρα,οποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι με την μπαρτσα.

Πως το επαθε η Μιλαν και πηρε παικτη κατω απο τα 30 ? :stuck_out_tongue:

τι άλλο θα δούμε…
την αρχή την έκανε ο ετο…
μετά έδιωξαν/έδωσαν τουρε και ιμπραιμοβιτς…

[-X

o hleb να δουμε που θα παει στην αρχη λεγανε θα τον δωσουν στην βαλενθια ανταλλαγη με τον βιγια,μετα λεγανε λιβερπουλ,τελικα πουθενα απο τις δυο,κριμα γιατι οταν επαιζε στην αρσεναλ ηταν απο τους αγαπημενους

What about Τσιγκρινσκι? :stuck_out_tongue:

Ενταξει ρε 'σεις δεν μπορουν να παιζουν ολοι… Και συμφωνω οτι ειναι λαθος κινηση η πωληση του Ιμπραιμοβιτς, αλλα οχι οτι επαιξε και μπαλαρα περυσι… Και ο Βιγια ειναι πολυ καλυτερος, για εμενα τουλαχιστον. Σε αυτο με τον Μπουσκετς συμφωνω, αν και ειναι καλος παικτης, δεν ειναι Μασερανο…

ρε γαμωτο,εχει χαθει ο dr.love και δεν μπορουμε να του κανουμε καζουρα για τη ρεαλ πλεον.:stuck_out_tongue:
ανετα η μπαρτσα σημερα,3-0 τη σανταντερ και ‘‘εξαιρετικο’’ ξεκινημα για τη ρεαλ,0-0 με τη μαγιορκα

ναι οντως…που ειναι ο dr.love ??

ο μεσι βαρέθηκε 4 ολόκληρα λεπτά χωρίς γκολ στο ματς και ειπε να σκοράρει αυτός…

Πόσοι το ψήνετε για ΟΑΚΑ το Νοέμβρη?

εγω μαλλον.

Εγω θελω να παω.Ακομα κι αν φυγω απο το γηπεδο με το κεφαλι κατω.Αλλα μπορει να κανει κανα αστειο ο Παναθηναικος να κερδισει και να γελαμε :lol:

Μιλάω πάντα για την κερκίδα των Καταλανών.

θα μπορουμε να παμε απο ελλαδα,στην κερκιδα οπου θα βρισκονται οι φιλαθλοι της μπαρτσα?

Θα το ψάξω μέσω του ελληνικού φαν κλαμπ.

θα συμμετάσχετε και εσείς στο πάρτυ για την πρόκριση της πανάθας στους 16?:lol:

Χαχαχαχαχα Δεν θα εκπλαγω αν δω καμια σημαια του Ολυμπιακου εκει που θα βρισκονται οι φιλαθλοι τις Μπαρτσελονα :stuck_out_tongue: Βεβαια το ποσα πανο και σημαιες θα εχει θα εξαρτηθει απο το ποσους ποντους πισω μας θα ειστε τον Νοεμβριο :stuck_out_tongue:

Ποσώς μας ενδιαφέρει η πανάθα, εγώ προσωπικά θα χαρώ που θα δω για πρώτη φορά από κοντά την δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη μετά τον Ολυμπιακό.

5οι στο πρωταθλημα.Πρωτοι στις καρδιες μας!

:lol:
καλά, καλά.επειδή είμαστε καλοί, θα σας αφήσουμε να πάρετε μάτι στο πάρτυ που θα στήσουμε.:wink: