Spaceball???
έκλεισε.!!!
τουλάχιστον εγω από εδω και μπρος έτσι θα το λέω…!!
[B]SPACEBALL [/B]κυρίες και κύριοι…
I like:)
σε λίγο εχει τα γκολ στο ερτ3…
ώρα να χώσω το κεφάλι μου ΜΕΣΑ στην τηλεόραση…
μεσσι… τι μπαλια εβγαλε ρε γμτ…
Ντάξει 10 άτομα εν μέσω παράδοσης πάνω από ένα λάπτοπ απλά χαζεύαμε την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.
Δεν θυμάμαι να’χω δει καλύτερη μπάλα όσα χρόνια παρακολουθώ. Δεν την πλησιάζει καν καμία ομάδα απ’όσες έχω δει.
Δεν υπάρχει αυτό το ποδόσφαιρο ρε…Να τα βλέπει αυτά ο Μουρίνιο με το κατενάτσιο που μας τα χει κάνει τούμπανο τόσα χρόνια.
total football
ευτυχώς που υπάρχουν κ τέτοια παιχνίδια κ θυμόμαστε το άθλημα
ευτυχώς που υπάρχει η barcelona να την αντιγράφουν στο playstation
για άλλη μια φορά ο ρονάλντο κρύβεται σε μεγάλο ματς - που ειναι ο κάρβου με τα υπερποστ του για το πόσο καλύτερος ειναι του μέσσι ?
καταιγίδα - το πρώτο κόρνερ της η Ρεαλ το πήρε στο 70 κάτι αν θυμάμαι καλα
αν είχε κ άλλο, θα συνέχιζαν να σκοράρουν
μαγεία. μαγεία. ειμαστε αναυδοι
Κοίτα ρε που φωνάζουν και από πάνω!!! Μεγάλη ξεφτίλα λέμε!!!
Άντε όλοι παρέα με τον κριστιάνο
Τσόντα το el clasico8)
Ο κάρβου δεν είδε το ματς, γιατί προτίμησε να πάει για ένα ποτάκι, παρά να δει ένα ματς προετοιμασίας της Ρεάλ που ήξερε πως θα λήξει. Η Μπάρτσα έκανε αυτό που όφειλε. Επίδειξη δύναμης για να απογοητεύσει την ανερχόμενη δύναμη. Η Ρεάλ επίσης θα κάνει αυτό που οφείλει. Θα συνεχίσει να δουλεύει και θα γίνει αυτή ξανά πρώτη δύναμη. Τότε, θα αρχίσουν οι μοντεκρίστο αυτού του κόσμου να υποστηρίζουν Ρεάλ κι οι πραγματικοί πολέμιοι, θα είναι μόνο Ολυμπιακός.
Όσο η Μπάρτσα έχει Τσάβι (κι όχι τον Μέσι για τον οποίο χεστήκε η φοράδα στο αλώνι) το πράγμα θα είναι δύσκολο και θα θέλει έξτρα κόπο. Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή τη ζωή…
Τώρα ήρθα, το έχασα.
Νομίζω όλες τις μπαλιές για τα γκολ τις κάνει ο Μέσι;
Δεν υποστηρίζω Μπάρτσα αλλά τους βίασε και καλά ο Πορνάλντο ούτε κατά διάνοια κορυφή κλπ.
Πάντως είναι στο συν? Συν 2? Νομίζω οτι θα το πάρει η Ρεαλ φέτος και ας έχασε-βιάστηκε.
lol ρε μλκες, τι πασα εβγαλε ο Μεσι στο 4ο γκολ?
Δεν ειδα το ματς, ειδα πριν λιγο τα γκολ και τις κυριες φασεις
Ανεξαρτητου ομαδας που στηριζει ο καθενας γενικα, νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να μην νιωσει θαυμασμο για την ομαδα που παιζει απλα το τελειο ποδοσφαιρο, ισως την καλυτερη ομαδα των τελευταιων 10 ετων…
Πουλο σε φασισταριο, πουλο σε ΒΛΑΚΑ Ροναλντο-κριμα το ταλεντο που εμεινε ανεκμεταλλευτο και κριμα σε οσα προσοντα του εδωσε τζαμπα τλκ η φυση-, πουλο και σε Special 5-κριμα που δεν εχει πλεον παιχτες ιδανικους για κατενατσιο-…
Τρελάθηκα απόψε! Άντε γεια που******α της Real!!!
Οι μεγάλες ομάδες εκτός από κούπες, κάνουν και μεγάλες νίκες.
Γι’ αυτό η Μπάρτσα είναι η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη (πάντα μαζί με τον Θρύλο) γιατί εκτός από τις κούπες, έχει και τις μεγαλύτερες νίκες.
Κάτι “λογικό είναι, η Ρεάλ τώρα χτίζεται” κτλ, για βαζέλικες δικαιολογίες μου κάνουν. :roll:
Χορταστικό το χθεσινοβραδυνό…να το βλέπαμε κιόλας:):!:
Xαχαχα…κοίτα: η Ρεάλ πληρώνει αμαρτίες πολλών χρόνων…αυτό είναι κάτι αδιαμφισβήτητο. Όπως και το ότι μετά από αρκετά χρόνια, δείχνει για πρώτη φορά επιτέλους να μοιάζει με ομάδα…Αρχισαν να τοποθετούνται σωστές βάσεις, τοποθετήθηκαν οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις κτλ κτλ…Οπότε ναι, κατά καποιο τρόπο η Ρεάλ είναι σε ένα ξεκίνημα…Όλα αυτά όμως φυσικά και δεν αποτελούν δικαιολογία για το χθεσινό αποτέλεσμα. Έχει τόσους εκπληκτικούς παίκτες το ρόστερ της και τον άνθρωπο που πιθανότατα -αν όχι τώρα, στο μέλλον όπως δείχνουν τα πράγματα- θα αναγορευθεί καλύτερος προπονητής όλων των εποχών.
Παρότι λοιπόν το χτίσιμο μιας ομάδας και η δημιουργία μιας φιλοσοφίας είναι στην αρχή…δεν είναι δικαιολογία, απλά κάτι που πρέπει να υπολογιστεί στην εξίσωση. Σίγουρα οι μελλοντικές αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Ρεάλ θα παρουσιάζουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Για την Μπαρτσελόνα τι να σχολιάσει κανείς…Γιουνάιτεντ ήμουν είμαι και θα είμαι αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με φαινόμενο μοναδικό στα ιστορικά χρονικά του ποδοσφαίρου…Εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί τόσο αυτό που βλέπω στο χορτάρι…αλλά αυτό που προηγήθηκε: όλο το team του οικοδομήματος Μπαρτσελόνα, χρόνια τώρα, με απίστευτη αυταπάρνηση, πίστη στο όραμα, συγκλονιστική τεχνογνωσία, μελέτη του ποδοσφαίρου σαν επιστήμη, και σίγουρα ειλικρινή αγάπη και μεράκι…έπλασαν αυτό που βλέπουμε εμείς τώρα…Αυτό εμένα προσωπικά με συγκινεί και τους ευχαριστούμε. Πολύ δύσκολα πάντως θα ξεπεραστεί αυτό που δημιούργησαν.
ειδικα ο messi την καταξεφτυλισε… η ομαδικοτητα, η πασα και η φαντασια του messi δεν συγκρινεται με του ροναλντο και αυτο φανηκε και χθες…
αυτό που μου κάνει τεράστια εντύπωση στον τρόπο παιχνιδιού της μπαρτσελόνα, είναι η μανία τους να βάζουν γκολ πατώντας στην περιοχή, ακόμα και στην μικρή. σπάνια σουτάρουνε απ’ έξω, σπάνια σηκώνουν τη μπάλα στον αέρα για μεγάλες αποστάσεις (ακόμα και σε εκτελέσεις φάουλ). αν και πιστεύω πως κακώς το κάνουνε αυτό, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Θα ήταν βαζέλικες δικαιολογίες αν η Μπάρτσα δεν ήταν μέσα στις 3 καλύτερες ομάδες του κόσμου τα τελευταία 4 χρόνια. Από τη στιγμή που είναι όμως, δε γίνεσαι καλύτερος της από μια μέρα στην άλλη. Όπως δηλαδή ισχύει για τις καρακαημένες ελληνικές ομάδες.
Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό (ή τον ΠΑΟ παλιότερα), που για να φτάσει το επίπεδο του πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟ φέτος, του αρκούν 11 παίκτες κάτω των 35 που πάνε στα μπουζούκια το πολύ μια φορά το μήνα και όταν βγουν έξω δεξιά, μπορούν να κάνουν μια σέντρα της προκοπής.