Θα το δεχόμουν αν η Ρεάλ πέρσι είχε τερματίσει 20 βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα και έφερνε 8 ενδεκαδάτους. Από τη στιγμή που έχασε για ένα βαθμό και η διαφορές στην ενδεκάδα της περιορίζονται στον Οζίλ, τον Κεντίρα άντε και τον Ντι Μαρία, η πεντάρα είναι πεντάρα και δεν έχει να κάνει με ετοιμότητα, ποιότητα και χτίσιμο αλλά κυρίως με πίστη, έμπνευση και ψυχολογία.
χαχαχ πλακα εχεις ρε καρβου
η ρεαλ, οπως λεει και κρισπ, εχει 4 (και καρβαλιο σεντερ μπακ) νεες προσθηκες ολες και ολες…τωρα αυτα περι νεου προπονητη ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
ο special-5 (lol) την εχει την ομαδα απο το καλοκαιρι, δουλευει με παικτες που γνωριζονται μεταξυ τους και ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο…μην πας να υποτιμησεις μια μεγαλειωδη νικη, απλα δε μπορεις
οσο για το μεσι, δες τι μπαλια εβγαλε στο 4ο γκολ και ξανασκεψου το
μπαρτσελονα δεν υποστηριζω, να πω την αληθεια την αντιπαθουσα για ολο τη μπαρτσελονομοδα που υπηρχε ανεκαθεν, αλλα εδω και 3 χρονια παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο που μπορει να παιξει ομαδα (ανθρωπων)
edit
xaxaxaxax
Xμ εγώ θα επιμείνω, είμαι κάπου μεταξύ κάρβου και κρισπ τείνω πολύ περισσότερο προς τον δεύτερο βέβαια…χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για το χθεσινό αποτέλεσμα η ρεάλ δεν έχει φτάσει στην ολοκλήρωση/τελειοποίηση της φιλοσοφίας της ακόμη…όπως είπε και ο μουρίνιο και θα συμφωνήσω απόλυτα, η Μπαρτσελόνα είναι εδώ και χρόνια ένα ολοκληρωμένο προϊόν (αφήνοντας να εννοηθεί ότι η δική του ομάδα δεν είναι). Απ’την άλλη όμως, δεν μιλάμε ούτε για λειψή ομάδα -την Ρεάλ εννοώ- ούτε για ομάδα που φείδεται αστεριών ή προπονητή…το αντίθετο. Και έχουμε δει πολλά εξαιρετικά δείγματα γραφής.
Η χθεσινή νίκη ήταν γοήτρου, τεράστια μεν…αλλά ο “πόλεμος” μάλλον μόλις άρχισε…Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον γιατί η Ρεάλ πλέον δεν είναι ο περιοδεύων θίασος των προηγούμενων χρόνων και θα μάθει από τα όποια λάθη της στη διαχείριση του υλικού της. Έχει τον προπονητή να το κάνει δλδ…
Η Ρεαλ ειχε 2 κορνερ στο 14’
Ναι ρε παιδιά αλλά απο πότε λέμε το πιο ομάδα είναι πιο ολοκληρωμένο προϊόν και τα λοιπά??
αυτά είναι μόνο για αναλυτές…εμείς απλά βγάζουμε γούστα…
*αγγλος εκφωνητής σε 10λεπτο πoυ ο μεσι έβγαλε οτι πάσα μπορούσε…: [SIZE=“4”][B]majestic:D
[/B][/SIZE]
Να’χαμε να λέγαμε, συμφωνώ. Μαζί σου.
Πάντως όσο και να της έχει βουτήξει αλύπητα η Μπαρτσελόνα το κεφάλι της Ρεάλ στην τουαλέτα τα τελευταία χρόνια…ήταν είναι και θα είναι το el classico. Εμείς μπορεί να είμαστε πολύ νέοι…αλλά αυτή η ιστορία, αυτό το δίπολο, κρατάει από πολύ παλιά, και προβλέπω ότι θα κρατάει για πάντα. Oι Ισπανοί (και οι ίδιοι οι φιλαθλοι της Ρεάλ και Μπάρτσα) θεωρούν το el classico ιερότερο από την κάθε μία ομάδα ξεχωριστά.
Chris, δυστυχως για τις υπολοιπες ομαδες η μπαρτσα θελει χρονια ωστε να μπορεσει να αντιμετωπιστει. Οση πιστη και εμπνευση να εχεις δεν γινεται να την κερδισεις, αν ειχε ψυχολογια ισως να τρωγε 2 η 3 αλλα να παρει αποτελεσμα στο καμπ νου θα τολμισω να πω οτι ειναι αδυνατο για τα επομενα 1-2 χρονια τουλαχιστον. Αυτη η μπαρτσα χτιζεται σχεδον μια δεκαετια με πολυ προσεχτικες κινησεις και με παρα πολυ θεληση καθως μην ξεχνατε οτι πριν 8-9 χρονια αντιμετωπιζε μια πολυ μεγαλη κριση ως ομαδα. Γι’αυτο και μονο ο χρονος θα μπορεσει να ριξει την μπαρτσελονα απο τον θρονο της.
όχι μόνο πλάκα έχω, αλλά και ουλίτιδα.
Η Ίντερ διατήρησε όλους τους αστέρες της και έφερε προπονητή που πήγε 2 φορές τελικό Τσ.Λ. Βλέπεται η ομάδα; Όχι. Ο Μουρίνιο είναι τεράστια αλλαγή. Βασικά είναι σημαντικότερη αλλαγή κι από τους 4 νέους βασικούς που λες. Δε σου φταίω εγώ αν δε το έχεις καταλάβει ακόμη.
Η νίκη είναι μεγάλη. Δε την υποτίμησα. Εσύ την υπερτιμάς, προσπαθώντας να παρουσιάσεις την ομάδα που πέρσι αποκλείστηκε από τους 8 του Τσ.Λ. και χτίζεται σε νέες βάσεις, ως την υπερδύναμη που αν έπαιζε σήμερα τελικό Τσ.Λ. θα το χτυπούσε άνετα. Εγώ την περίμενα και δικαιώθηκα που δε το είδα το ματς. Το αν θα δικαιωθώ το Μάη (για την Ισπανία) και του χρόνου (για το Τσ.Λ.) άσε να το αποφασίσει ο χρόνος.
ΥΓ. Προφανώς και ο Μέσι θα έκανε αυτή την πάσα από τη στιγμή που βρέθηκε με 2 σφαίρες στα άκρα, τεράστιο ελεύθερο χώρο μπροστά του για να αποφύγει όποιον πέσει πάνω του και με 4 αμυντικούς κόντρα σε 3. Πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση η άμυνα της Ρεάλ το είδες; Τα μισά από τα γκολ έχουν μπει από λάθη της άμυνας της Ρεάλ που θα διορθωθούν. Στην επόμενη μεταγραφική περίοδο δε θα υπάρχει κι ο Μαρσέλο κι όλα θα είναι όμορφα8)
Αντι μεσσικος και ετσι?Τα αποτελεσματα εχουν δειξει οτι οταν λειπει ο μεσσι και ο τσαβι[οχι μαζι] η ομαδα εχει προβλημα.Ναι,αυτοι οι 2 ειναι καλυτεροι ποδοσφαιριστες στο πλαντητη πως να το κανουμε.Το να προσπαθεις να μειωσεις τον μεσσι λεγοντας οτι ολη η ομαδα ειναι ο τσαβι ειναι αστειο.
Γραφικότατος όπως πάντα:p Ακομα και σαν πλάκα γραφική είναι
Κατα τ’ άλλα, στην προσπάθεια που κάνω φέτος να αποβάλλω κάποια ποδοσφαιρικά κολλήματα μου, εχω να πω πως όντως τετοια ομαδα θ’ αργήσουμε να ξαναδούμε και χαίρομαι που την ζούμε…Για την μπαρτσα μιλω φυσικα -οχι για τον ο.σ.φ.π-
Μα αυτό λέω!
Είναι το el classico, είναι παγκόσμιο αθλητικό γεγονός και κάθε τέτοιο ματς είναι ξεχωριστό. Γι αυτό η πεντάρα αποκτά τέτοια τεράστια αξία, διάολε το να ρίξεις 5 σε τέτοιο ματς ειδικών συνθηκών δε συμβαίνει καθημερινά και προφανώς δεν είναι τέτοια η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.
Εννοείται ότι στο τέλος της σεζόν, η Ρεάλ μπορεί να είνια πρωταθλήτρια αλλά αυτή τη στιγμή η Μπάρτσα είναι που χάρισε ένα μαγικό βράδι στους οπαδούς της.
Τρελα η Μπαρτσα χτες, ονειρο!!! Με αντιπαλο την Ρεαλ Μ. που θεωρητικα ειναι η επομενη καλυτερη ομαδα στον κοσμο αυτη την στιγμη, εδειξε ποιος ειναι το απολυτο αφεντικο. Πραγματικος θριαμβος του ομορφου ποδοσφαιρου, απο την καλυτερη ομαδα των τελευταιων χρονων και ισως (γιατι οχι) την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων. Ακουγεται βαρυ, αλλα η πληροτητα της Μπαρτσελονα σε ολες τις θεσεις, οι αυτοματισμοι που βγαζει μεσα στο γηπεδο, η απολυτη κυριαρχια της σχεδον σε ολα τα ματς ειναι κατι το αδιαμφησβητητο…
Στο χθεσινο ματς πηρε τα ηνια του αγωνα απο την αρχη και με γκολ μολις στο 10’ λεπτο απο τον Τσαβι, εδειξε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα. Στο 18’ εβαλε και 2ο γκολ και απο εκει και περα ακολουθησε παρτυ… Απιστευτοι συνδυασμοι, ελιωσε πραγματικα την Ρεαλ η οποια ηταν ανικανη να αντιδρασει στην κυριαρχια των Καταλανων. Ο Μουρινιο ειχε κατσει στον παγκο ανημπορος και αν στο τελος δεν χαλαρωνε η Μπαρτσα, το σκορ θα ειχε παρει ακομα μεγαλυτερες διαστασεις… Κανανε και πλακα με το ποσες πασες θα αλλαξουν χωρις να ακουμπησουν την μπαλα οι παικτες της Ρεαλ. Ο Ροναλντο για ακομα μια φορα σε ενα μεγαλο ματς ηταν αφαντος και πλεον αυτο εχει γινει κανονας. Στα πραγματικα μεγαλα ματς που η μπαλα καιει κρυβεται. Μονο κατι τσαμπουκαδες πηγε να κανει η αδερφη. Παλι καλα που δεν εβαλε τα κλαματα παλι.
Total Football αυτο που θαυμασαμε χθες, ο λογος που το ποδοσφαιρο ειναι το ωραιοτερο αθλημα του πλανητη ειναι κατι τετοιες εμφανισεις… Υποκλιθειτε ολοι στην [B][SIZE=“4”]ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑΡΑ… [/SIZE][/B]
έχεις δίκιο
Κατι τετοιο. Αδυνατω να πιστεψω οτι ειναι κοινοι θνητοι…
μονο που η ιντερ ειναι ετσι απο την αρχη της χρονιας (και επιπλεον εχει αμετρητους τραυματισμους), δεν ειναι μια ομαδα που ηταν αητητη σε ολα τα παιχνιδια που ειχε δωσει μεχρι τωρα, με ολους να λενε ποσο σωστη αμυντικη λειτουργια εχει και που πηγαινε για να χτυπησει το ματς
δεν υπερτιμω καμια νικη, 5 σε τετοιο ματς ειναι παρα πολλα…μιλαμε για [B]5-0[/B] στο μεγαλυτερο ντερμπυ του πλανητη, ξαναλεω απεναντι σε μια ομαδα τρενο
οσο για το μεσι, περα απο την πασα (που λιγο μπαλα σοβαρα να εχεις παιξει θα καταλαβεις πως οσο σφαιρα και να ειναι ο βιγια, οσο ανοιχτη να ειναι η αμυνα της ρεαλ, αυτη η πασα απλα δεν βγαινει…τελεια απο αποψη συγχρονισμου, εκτελεσης, τεχνικης, ταχυτητας…και ολα αυτα σε μπαλια 25-30 μετρων, ενω την βγαζει στην κινηση, εχει αποφυγει τον ντιαρα νομιζω) ειναι απλα αψογος σε ολους τους τομεις (εκτος του ψηλου παιχνιδιου που αλλωστε δε χρειαζεται σε αυτην την μπαρτσελονα) και το κυριοτερο: εχει δειξει πως στα μεγαλα παιχνιδια ειναι εκει και δε χανει κοντρολ της πλακας στα σημαιακια…περα απο τον αψογο χαρακτηρα που δειχνει μεσα στο γηπεδο βεβαια
δεν νομιζω πως γινεται ποδοσφαιρικη ομαδα να μπορει να παιξει ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ποδοσφαιρο απο αυτο της μπαρτσα…οι ανθρωποι πιανουν το τελειο…
ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε…
Εγω οσα χρονια βλεπω μπαλα, απο 6-7 χρονων δεν εχω δει κατι που να ειναι τοσο τελειο σε ολα…
Από όσα ξέρω, έχω δεί από video με αγώνες προηγούμενων δεκαετιών κλπ, νομίζω πως είναι η ομάδα που παίζει το ομορφότερο ποδοσφαιρο που έχει παίξει ποτέ ομάδα.
Το αν θα πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα η όχι δεν το αλλάζει αυτό. Το χθεσινό δεν το περίμενα, όμως θεωρούσα πως ο Murinho θα παίξει το αγαπημένο του 11 παιχτες στη περιοχή. Αντ αυτού θέλησε να παίξει στα ίσα, πράγμα αδύνατον απέναντι στη Barcelona. Μπορεί και η Real να έχει παιχταράδες, αλλά στη σύγκριση όλοι σχεδόν υστερούν απέναντι στον αντίστοιχο της Barcelona.
Το Σάββατο πάντως η Barca παίζει στην Pamplona με την συμπάθεια μου, την Osasuna, οπότε η ήττα έρχεται :lol:
Και τώρα μπορεί ο πατέρας μου να πάει να γ@μηθει που μου έλεγε “εμεις είχαμε Κρόιφ, Βαν Μπάστεν, Μπεκενμπάουερ κ.α”… Τέτοια ΜΠΑΛΑΡΑ από τετοια ΟΜΑΔΑ δεν έχει ξαναδεί ποτε…
ισως η βραζιλια του 70, ο αγιαξ του κροιφ η και η μιλαν των ολλανδων παιζαν το ιδιο φανταστικα αλλα η διαφορα με αυτην την μπαρτσα ειναι οτι σημερα το ποδοσφαιρο ειναι ακομα ποιο γρηγορο…και οταν βλεπεις μια τελεια ομαδα σαν την μπαρτσα ειναι σαν play station…(οταν χρειαζεται βεβαια να παιζουν γρηγορα γιατι τον παναθηναικο π.χ. τον κερδισαν παιζοντας περπατωντας)