μεγαλη προκριση χτες,αν και δυσκολη.εβαλε γκολ και ο αμπινταλ,πωτς γενεν αυτο?
εγω ξερω οτι εχασα τρελη δυαδα χτες στο στοιχημα λογω μπαρτσα …[-X . ειχα [B]ασσο γουλβς-τσελσι[/B] και χ ημιχρονο - 2πλο τελικο αυτο .
και επειδη λογω στοιχηματος ειδα το δευτερο ημιχρονο,οποιος δν ειδε, δε μπορει να φανταστει τι γινοταν απο ατμοσφαιρα στο Σαν μαμες.Ολοι ορθιοι να φωναζουν,στις (οποιες) ευκαιριες να κανουν σαν να μπηκε γκολ και στο γκολ τρελαθηκανε ολοι.αφου μπερδευτηκα και νομιζα πως περναγανε :lol:
κατα τα αλλα ωραιο ματσακι 8)
Πολυ δυσκολα περασαμε χτες, αλλα αφου περασαμε… Παμε για ολες τις κουπες…
Λοιπόν χαλαρά 4-0 εκτός τη Λακορούνια. Στο 20ο λεπτό η κατοχή μπάλας ήταν 80-20 (!!!) και τελικά ο αγώνας τελείωσε με κατοχή 68-32. Μια χαρά!
Εντάξει, άμα βάζεις 4 γκολ και δεν παίζεις ούτε στο ρελαντί, τι να λέμε τώρα. Είμαι καμπόσων δεκαετιών, βλέπω μπάλα από μικρό παιδί, αλλά αυτό το πράμα δεν το έχω ματαδεί… και το κάνουν να φαίνεται τόσο, μα τόσο απλό…
υποστηρίζω μπαρτσελονα εδώ και 12 χρόνια…αμα σας πω οτι πλέον θέλω να την δω να τρώει 2-3 γκολ πρώτη μπας και έχουν ενδιαφέρον τα ματς…??
έχεις ενα εκτός έδρας ματς και λες , ωραία θα δω ματσάκι…
τι ματσάκι? ούτε καν περίπατος δεν λέγεται αυτό…ούτε προπόνηση…
*και αυτό το πρεσινγκ…το περισσότερο που κράτησαν την μπάλα στα πόδια οι παίχτες της λα κορουνια πρέπει να ήταν 5-6 δευτερόλεπτα…
εν τω μεταξυ,ο μεσσι εχει βελτιωθει και αλλο σε αυτα τα δυο τελευταια χρονια.δηλαδη ποσο περισσοτερο?πλεον βγαζει τουλαχιστον μια ασσιστ σε καθε αγωνα.χθες ειχε δυο!
να δουμε τι θα γινει στα ματς με την αρσεναλ,για τα οποια ειμαι συγκρατημενα αισοδοξος,αλλα ας μην το παρακανουμε.
επισης χθες εκανε ντεμπουτο ο αφελαι,να δουμε αν θα ταιριαξει και εκεινος.
Καλά τό’δα χθες βράδυ…αυτή η Λα Ζουζούνια, γιατί δεν το διαλάει;:):!:
Λολ, εντός έχουμε 7-1-1 / 24-6 και εκτός 9-0-0 / 33-4.
Γκέλαρε και η Ρεάλ εντός σήμερα.
Όχι…
η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή κόντρα στη Βιγιαρεάλ (4-2) και πλησίασε εκ νέου την Μπαρτσελόνα στους δύο βαθμούς
Η ομαδαρα αυτη απλα δεν ειναι κατι ανθρωπινο… Τερμα, δεν γινονται αυτα.
+4 από σήμερα.
Ετσι, ανεβηκε η διαφορα μετα το 1-1 της Ρεαλ με την Αλμερια. 4-1 την Μαλαγα, περιπατος παλι και δεν χανεται αυτη η κουπα…
Μετά τον Ολυμπιακό, και η έτερη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη είναι από χθες στο +7 από τον δεύτερο. Άντε να εστιάζουμε προς τσ.λ. μεριά!
Ετσι +7 και μετα το ντερμπι με Ρεαλ θα ανεβει και αλλο. Και θα παιξουμε και στον τελικο του Κυπελλου μαζι. Μια χαρα θα χορτασει η “βασιλισσα” φετος… Αρχιζει και το ματς με Αλμερια τωρα.
Καποια γενικα σχολια για την ομαδαρα, για το 2011:
- Η ομαδαρα εχει δεθει τοσο πολυ πλεον που νικαει 3-0/4-0 χωρις να καταβαλει ιδιαιτερο κοπο.
- Πιεζουμε λιγοτερο αποτι πιεζαμε τους τελευταιους μηνες του 2010 αλλα βελτιωσαμε την αμυνα μας με αποτελεσμα αφου δεν τρωμε γκολ να καθαριζουμε τα παιχνιδια με ευκολοτερο τροπο.
- Ο Μεσι, παροτι πεσμενος στα τελευταια ματς, εχει βελτιωσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ την τελικη του προσπαθεια και εχει βρει τετοια αυτοπεπεοιθηση και χημεια μεσα στην ομαδα που σκοραρει 2 και 3 γκολ και μοιραζει αλλες τοσες ασιστ ανα αγωνα.
- Ο Αμπινταλ νομιζω πως ειναι πολυ καλυτερος ως κεντρικος αμυντικος παρα ως μπακ. Σχεδον αλανθαστος και με πολυ καλες τοποθετησεις στην περιοχη και εξαιρετικος στο ενας εναντιον ενος
- Ως προπονητης θα προτεινα στον Πεπ να δοκιμασει ενα συστημα με 3 κεντρικους αμυντικους (Αμπινταλ-Πουγιολ-Πικε), να αντικαταστασει τον αδυναμο κρικο (Μαξγουελ) με τον Μασερανο με οδηγιες να προσεχει ιδιαιτερα και να καλυπτει την αριστερη πλευρα και να βαλει τον Ινιεστα εκει φουλ χαφ-μπακ.
- Ο Αφελαι πολυ φιλοτιμος.Εχει ορεξη και δειχνει να ταιριαζει στην ομαδα.
- Οπως ειδα και την Αρσεναλ χθες, με αυτα τα χαλια στην αμυνα, μπορουμε να προκριθυμε χαρις στην επιθεση μας.
- Παμε γερα και για τις 3 Κουπες!!
Αυτο ειδα εγω στο χτεσινο ματς.Τι και αν προσπαθησε ανα διαστηματα η Ατλετικο,
τι και αν εκανε καποιες φασεις.3 γκολ εβαλε η Μπαρτσα…
Παιζει σε αλλο επιπεδο απο ολες τις υπολοιπες ομαδες και πραγματικα δεν μπορει καμμια ομαδα να την παιξει στα ισια τωρα.
Και πέρσι έτσι έπαιζε και η Ίντερ εκεί που έπρεπε την κλείδωσε.
+1 αλλά φέτος δεν μπορώ να φανταστώ ποιά ομάδα είναι σε θέση να επαναλάβει κάτι τέτοιο…
Και ας μην ξεχνάμε και το πως η εμφάνιση στο πρώτο ματς επηρεάστηκε από το ταξίδι με πούλμαν…
Από τις φετινές αντιπάλους στο Ch.L. μόνο United και Chelsea μου μοιάζουν ικανές να κόψουν τη φόρα της Μπάρτσα αλλά αυτό προϋποθέτει να μπορέσουν να αντέξουν στο ρυθμό της Μπάρτσα κάτι 30φεύγα παίχτες που έχουν και οι δύο…