τις παρακολουθω και τις δυο και κυριως την μαντσεστερ και δεν πιστευω πως εχουν ελπιδες.η φετινη μαντσεστερ ειναι μονο για αγγλια και η τσελσι ισως να μπορει να χτυπησει μπαρτσα απο του χρονου.πιστευω πως η μονη ομαδα που μπορει να μας παιξει στα ισια ειναι η ρεαλ του μουρινιο(κι ομως :roll:)
Υπενθυμίζω ότι και πρόπερσι που το πήραμε, στον ημιτελικό χρειάστηκε γκολ στο 90φεύγα.
Ο Μουρίνιο μπορεί να έφαγε την πεντάρα και να χλευάσαμε αλλά αυτή τη στιγμή προετοιμάζει τη Ρεάλ για τα ματς με Μπάρτσα σε τσ.λ. και τελικό κυπέλλου. Το καλό είναι ότι με αυτούς που έχει στην άμυνα δύσκολα μπορεί να επαναλάβει το περσινό ταμπούρι της Ίντερ.
Για αυτό ακριβώς και δεν θεωρώ πως μπορεί να κοντράρει τη Μπάρτσα, άλλο υλικό είχε πέρυσι στα χέρια του. Η Ρεάλ είναι “εμπροσθοβαρής” ομάδα, επειδή ακριβώς κάθε καλοκαίρι χτίζεται με “μεταγραφές αεροδρομίου” και αυτές συνήθως παίζουν από το κέντρο και μπροστά.
εχει σημερα μπαρτσα στο σκαι?
οχι…την σεββιλη
Χωρις ταμπουρι και αγιος ο Θεος εννοω…
Τζαμπα χαμενοι 2 βαθμοι χθες με Σπορτινγκ Χιχον…
Δεν ηξερα που αλλου να το γραψω και ετσι το γραφω εδω μιας και εχει καποια σχεση:
Το ‘‘φαινομενο’’ αποφασισε στα 34 του να αποσυρθει…ενω ρε γμτ 2 χρονια μπαλιτσα το είχε ακομα αλλα αυτοι οι καταραμενοι τραυματισμοι…συγκινηθηκα καπως γιατι ειμαι στη γενια που μεγαλωσε βλεπωντας το ροναλντο να κενταει…και αυτο που μου αρεσε ειναι οτι ηταν παντα χαμογελαστος και ανεμελος…ποτε δεν το παιξε βεντετα(νομιζω τουλαχιστον)…ενιγουεη τα σεβη μου
[B]εδω[/B] και το αναλογο αφιερωμα που ειδα…
εδιτ: τωρα ειδα το αθλητικη επικαιροτητα#-o
εδιτ2:ας διαγραφει το ποστ
Ασχημη εμφανιση το Σαββατο και χασιμο 2 βαθμων.
Η Χιχον εδειξε πως μπορεις να κλεψεις ματς απο τη Μπαρτσα και εκανε οτι ακριβως εκαε και η Ιντερ περσι.Βρηκε σε κακη κατασταση την Μπαρτσα, σκοραρε και επειτα ταμπουρωθηκε στο 1/4 του γηπεδου,οι παικτες της επαιζαν με απιστευτο τσαμπουκα και οι οπαδοι της μας γιουχαραν οποτε ακουμπουσαμε μπαλα, λες και παιζαμε τελικο Τσ. Λιγκ.
Στο πρωτο ημιχρονο δε δουλεψε τιποτε και στο δευτερο τους πιεσαμε αφορητα (ο Βαλντες αρκετες φορες ηταν ολομοναχος στο κεντρο του γηπεδου) και μετα απο 4-5 καλες ευκαιριες σκοραραμε χαρις σε λαθος εξοδο του τερματοφυλακα τους και υπεροχη λομπα του Βιγια. Ο Μεσι σε κακη κατασταση αλλα μου αρεσει πολυ που δε φοβαται να παιρνει την ομαδα πανω του. Επαιρνες συνεχεια προσπαθειες και σκυλιασε να πετυχει το γκολ αλλα δεν του εβγαινε τιποτε.
Το καταλαβαινω πως ΚΑΜΙΑ ομαδα δε μπορει να παιξει στα ισα την Μπαρτσα αλλα και αυτο κατανταει αηδια. Παντα προσπαθουμε να σκοραρουμε σε ταμπουροαμυνες και αν φαμε πρωτοι γκολ στηνουνε τοιχος μπροστα το τερμα.Μεγαλο σπασιμο!
Παμε τωρα πολυ προσεκτικοι στο Λονδινο. Αν το παιχνιδι παει φυσιολογικα θα δουμε ανοιχτο ποδοσφαιρο, αρκετα γκολ και πιστευω πως θα περασουμε.
Αρχιζει σε λιγο η Μπαρτσα και ευχομαι σε μαγικη εμφανιση και να καθαρισουν την προκριση απο σημερα.
(άκυρο.)
σημερα παιζουν οι δυο αγαπημενες μου. παντως σημερα για μενα το προβαδισμα το εχει η αρσεναλ.
μπαρτσα σαγαπω
Ομορφιες…
Όσες μα όσες φορές και να το πούμε δεν αλλάζει!!! Παίζει το ομορφότερο ποδόσφαιρο εδώ και πολλάααααα χρόνια!!!
τι γαματο ματς. τι ωραιος ρυθμος. ενταξει θα μπορουσε να ειχε βαλει και η αρσεναλ γκολ στην αρχη, αλλα αφου δεν το βαλε θα το τρωγε. τα λεμε μετα.
Η ΟΥΕΦΑ πρέπει να βάζει κλειδάριθμο ώστε αυτές οι δύο ομάδες να μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό.
Κανονικό το γκολ του Μέσι.
γάμησε μας ρε νετ!!!
μονο εγω εχω καθυστέρηση στην εικόνα??
ΓΑΜΩ
εντιτ το έφτιαξαν με ενα υπέροχο σκρατσακι…
περα απο τα κλασικα και χιλιοειπωμενα για την ομαδαρα,εγω θελω να σταθω στη βελτιωση ενος παικτη της μπαρτσα που ειναι πολυ αδικημενος επειδη καποτε υπηρξε κουμπαρας.συγχαρητηρια στον βαλντες για την δουλεια που εχει ριξει τα τελευταια χρονια.
“Ανόιγετ κιο. Ανοίγετ κιο. Ανοίγετ κιο Μάξουελ, γιο”
by freddos ε
τι μιλησα ο μαλακας ρε γαμωτο…