Έλα ντε!!!
αυτο λεμε συνεχεια με τον κολλητο μου. δυο φορες το χρονο βλεπεις ωραια μπαλα, και η μια ειναι αποψε…
Couldn’t agree more
τι ονειρο ειχε δει ο πεπε και εκανε αυτες τις αλλαγες?
Δε φταίνε οι αλλαγές, η αλαζονεία φταίει.
Ματσάρα πάντως.
ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΣΑΝ!!!
δεν πειράζει θα την πάρουμε την πρόκρισης…
@queen rulez εισαι μεγαλος σκατογκαντεμης!!!
καλα σαφως και αυτο,μαλακιστηκαν απο ενα σημειο και μετα,αλλα η αλλαγη του κειτα με τον βιγια(σιγουρα ο καλυτερος της επιθεσης της μπαρτα),ηταν λαθος.
κακος ο μεσσι σημερα παρα την εξαιρετικη ασσιστ στο γκολ.
γενικα παντως συμφωνω και εγω,ματσαρα,αλλα θελω να αποκατασταθει η ταξη στο καμπ νου.
Δν εχω δει το ματς με την Χιχον αλλα η Μπαρτσα δε μου δειχνει και σε πολυ καλη κατασταση παντως …
Κατα τα αλλα ,πηγανε να παρουν μια επαγγελματικη νικη και την πατησαν γτ οπως και να το κανεις εχει πολυ ποιοτητα η Αρσεναλ .
Ο Μαξγουελ ειναι λιγο πληγη ε?Καλα και ο Αμπινταλ ως σεντερ μπακ,αλλα τουλαχιστον δεν επαιζε στη θεση του.
Ο Βαλντες νομιζω φερει μεγαλη ευθυνη και στα 2 γκολ,αν και στο 2ο δικαιολογειται καπως επειδη δε βλεπει τιποτα και ο Αμπινταλ αντι να βαλει κοντρα σηκωνει το ποδι προς τα μπροστα.
Ω καλά…εκεί θα γέρνει το γήπεδο.
στο γκολ φτιαει ο βαλτεζ, αλλα οσο να’ναι δεν περιμενει να την στειλει εκει ο φαν περσι.
Ε νταξει στην κλειστη σου γωνια,και σε τετοιο επιπεδο,δεν δικαιολογεισαι με τιποτα να φας τετοιο γκολ χωρις να κουνηθεις.Στο 2ο ισως δικαιολογειται οπως ειπα,αλλα παλι μενει αγαλμα.
ο μαξγουελ ειναι σταθερα τραγικος,ο αμπινταλ σημερα δεν ηταν τοσο κακος,εσωσε σε αρκετες περιπτωσεις την ομαδα.ελπιζω σε επιστροφη πουγιολ στο επομενο ματς παντως.
λιγα πραματα και απο ινιεστα σημερα…
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
Μεγαλη νικη, παλικαρισια αλλα δυστυχως θα φαει 4 η Αρσεναλ στην Βαρκελωνη… Ο Βενγκερ θα παιξει επιθετικα και εκει, οπως περυσι και οπως παντα και θα ειμαστε στο ιδιο εργο θεατες…[-X
Ποσο γκαντεμης ομως? Ενταξει δεν τρεχει τιποτα, θα παρουμε την προκριση στο Καμπ Νου. Ματσαρα παντως και μπραβο στην Αρσεναλ. Οντως κακος ο Μαξγουελ…
ετσι βλεπεις ομως δυο ματς
offside 90% ,θα ξαναδω ριπλευ
συμφωνω ,ακουσα μισο λεπτο αυτους στη νετ μετα να τον συγκρινουνε με τον κασιγιας και οτι ταχα μου υπαρχει τεραστια διαφορα
Δν υπαρχει οφσαιτ ,στην τελικη πασα ο Μεσσι ειναι πισω απο τη μπαλα .
δεν ακουμπησε στον πεντρο ρε ?
αν εχεις βιντεο ποσταρε δεν θυμαμαι