Έχω διαβάσει αποσπάσματα και το πήρα, αλλά ούτε εγώ το έχω διαβάσει ολοκληρωμένα. Λέει πάντως, αν και ίσως εστιάζει λίγο παραπάνω στο αγγλικό ποδόσφαιρο.
Παραλίγο να τους φύγει κι αυτό πάντως απ’ τα χέρια … :lol:
Το συγκεκριμένο βιβλίο το έχει αναφέρει ένα εκατομμύριο φορές ο Σωτηρακόπουλος σε διάφορα άρθρα του παραθέτοντας ενίοτε και αποσπάσματα, έτυχε να διαβάσω μερικές σελίδες μια μέρα που το πέτυχα σε βιβλιοπωλείο αεροδρομίου, όπου έλεγε για τη Μίλαν του Σάκι. Σαν αναδρομή είναι πολύ καλό, μπορώ να πω.
καλά αυτός ο Πέπε τι άμπαλος και κακός ποδοσφαιριστής
LOL, είσαι ΝΤΙΠ για ΝΤΙΠ άσχετος ΚΑΙ από μπάλα.
Oντοπι, το σημερινό στήσιμο είναι ικανό να κάνει αρκετό ουδέτερο κόσμο να ξενερώσει με τη Μπάρτσα.
Εγώ ξενέρωσα όχι γιατί η Ρεαλ είναι καλύτερη ομάδα, φυσικά είναι καλύτερη η Μπάρτσα, αλλά γιατί δε χρειαζόταν την ανύπαρκτη αποβολή. Πάλι θα ξεκλείδωνε ο Γκουαρντιόλα (με Αφελάυ τέλεια κίνηση) την άμυνά της ρεάλ. Βtw η διαφορά της Μπάρτσα με τα προηγούμενα ματς είναι πως σήμερα είχε άμυνα.
Άσε το ματς να παιχτεί ρε μπασταρδογερμαναρά, τώρα μας στέρησες το ενδιαφέρον από τη ρεβάνς.
ειδες ποσο ωραια ειναι η ζωη χωρις ισπανους διαιτητες. και στα 2 προηγουμενα επρεπε να ειχε αποβληθει ο πεπε να σου θυμησω.
παμε λοιπον. προβολη με τις ταπες ειναι κοκκινη τελος.
πατημα του αντιπαλου (μαρσελο-πεδρο) ειναι κοκκινη.
μπουνιες αντεμπαγιορ κοκκινη!!
στο ημιχρονο το ξυλο εχει και κοκκινη στο αρμπελοα δεν την δινει!!
θες και αλλο?
Λοιπον μαγκες αυτα που ξερατε και μαθατε (εαν τα ξερεις) με τον φρανκο και περεθ να τα ξεχασετε!! Σκατομπαλα να συνεχισετε να παιζετε αλλα μακρια απο εμας. Μην με τσαντησετε γιατι θα πω πολλα!! Σας τα μαζευω χρονια. και δεν σου μιλαει ενα πιτσιρικι της σειρας σου μιλαει ενα επισημο μελος του FCB και ο προεδρος ενος συνδεσμου φιλων της Μπαρσα, αρα κατι θα ξερω καλυτερα δεν νομιζεις?
Αντε γιατι σας βαρεθηκα.
Στο καναπεου τωρα και μαθε μπαλιτσα απο τους αρχοντες!!
Ενώ στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα έχει κακές διαιτησίες και η Ρεάλ τις καλές; :lol:
Επιμένω. Σιχαμένη ομάδα αυτή η Μπαρτσελόνα. Εκεί που τόσα χρόνια κράζαμε Γιουβέντους και Ρεάλ που δεν άφηνε η ΟΥΕΦΑ να χάσουν ματς με μικρή ομάδα αλλά στα μεγάλα ματς ήταν μεγάλες ομάδες, φτάσαμε στην Μπαρτσελόνα που είναι μεγάλη ομάδα στα ματς με τους μικρούς και η ΟΥΕΦΑ τη σπρώχνει στα μεγάλα ματς.
Ματάκια έχουμε και βλέπουμε. Και δεν είμαι κανένα πιτσιρίκι της σειράς. Επίσημο μέλος σε καφετέρια με τηλεόραση και παίρνω Real στο PRO από το 2004. Κάτι θα ξέρω καλύτερα, δε νομίζεις; :lol:
Άντε γιατί σας βαρέθηκα.
Στο καναπέου τώρα και από του χρόνου στα ματς της Μπαρτσελόνα να απαγορεύσουμε τις επαφές και να στείλουμε από τώρα τον Μουρίνιο με αποβολή στην εξέδρα!!! :lol:
δυστηχως φιλε μου με αυτα που γραφεις επιβεβαιωνεις ποσο μικρη και δευτερη ομαδα εχετε γινει. πιο κομπλεξικοι απο εμας την δεκαετια του 80 ειστε.
δευτερατζες της σειρας.
ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!!!
Ο Πεπε ακολουθησε (ως ενα μεγαλο βαθμο) το αμυντικογενες και “με νοιαζει να μη φαω γκολ και περιμενω να γινει θαυμα ή λαθος του αντιπαλου/στημενα” στυλ της Ρεαλ και εκανε το εξυπνοτερο ματς-στρατηγικης της ως τωρα καριερας του.
Για 'μενα το ματς ηταν καρμπον το αθλιο ματς του κυπελλου με τη μονη διαφορα πως και τη Μπαρτσα δεν την ενοιαζε σχεδον καθολου να σκοραρει. Το αποτελεσμα ηταν να φανει η εικονα που θα ειχε η Ρεαλ και στο κυπελλο αν η Μπαρτσα δεν εκανε το παιχνιδι της. 0 ευκαιριες- 0 θεαμα- 0 ποδοσφαιρο- ενα απολυτο μηδενικο σε ο,τι αφορα τη δημιουργια παιχνιδιου.
Οι παικτες της Μπαρτσα εκαναν πασουλες ακομα και μετα το 0-1 και κανενας της Ρεαλ δεν πιεζε αλλα περιμεναν στο δικο τους μισο γηπεδο. Αυτο πρεπει να μας γινει μαθημα και στον επαναληπτικο. Δεν πρεπει να παιξουμε για να τους τελειωσουμε. Υπομονη, χωρος και κατοχη στη Ρεαλ και απλα πασουλες στην αμυνα ωσπου να δουν πως δεν τους παιρνει χρονικα και ρισκαρουν. Τοτε λογικα θα ερθει το γκολ.
[B]ΘΕΟΣ Ο ΚΑΡΛΕΣ[/B]! Με αυτον ολη η ομαδα γινεται ενα σκαλι καλυτερη και 100 σκαλια πιο παθιασμενη!
Ας προσευχομαστε ολοι οι ποδοσφαιροφιλοι ο Μεσσι να μην εχει κανενα τραυματισμο ή εξωγηπεδικο παραστρατημα γιατι θα μας προσφερει μεγαλες στιγμες. Ας σταματησουμε επισης να τον συγκρινουμε με τον Ροναλντο για το καλο κυριως του Ροναλντο.
Πολυ καλη εμφανιση καιαπο Μασκερανο.
Φανελα βασικου στον Αφελαι. Θελει λιγο χρονο ακομα να βρει τη θεση του στο γηπεδο αλλα δειχνει πως προσφερει περισσοτερο απο τον Πεδρο.
Βιγια ξυπνα επιτελους!
Ωπα μιλαει ο προεδρος, ησυχια…:lol:, τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα…
Για χθες…
Τα εχω ξαναπει, ειναι δεδομενο πως η Μπαρτσελονα ειναι καλυτερη απο τη Ρεαλ + οτι απολαμβανει τις υπηρεσιες ενος ποδοσφαιριστη που μπορει σε μερικα χρονια να μνημονευεται ως ο παικτης που μπηκε σφηνα σε διλημματα Πελε - Μαραντονα
Με αυτα τα δεδομενα, ειναι κριμα να “βασιζεται” σε τραβηγμενες αποβολες σαν αυτη του Πεπε. Ειναι τα ιδια που λεω για τον μπασκετικο Παναθηναικο. Αφου αποδεδειγμενα εισαι καλυτερη ομαδα στη χωρα σου και την Ευρωπη, κατι τετοια σε μειωνουν…
Η προκριση εχει κριθει, βασιζομαστε σε εσενα Φεργκιουσον τωρα να τους κλεισεις το σπιτι:!: